moški, ima spoh še kater kaj morale in dostojanstva??
ves čas poslušam kako grejo (bolj ali manj) samski moški družno na Tajsko, Kubo..kako tja tudi poročene vabijo..zdaj pa že sveto predajajo novo filozofijo..da na stara leta (okoli 80?) se splača preselit v Afriko, kakšen Senegal naprimer kjer ti za 80evr na mesec 30 letnica redno kuha,pere in seksa s tabo.. .
Ne razumem..a res nobenega ni sram da morajo ženske kupiti?? Men bi bila to najhujša sramota..da si tok mal vreden da moraš človeka/partnerja kupiti..verjetno je medsebojno spoštovanje zelo visoko. Take ženske s eobešajo po njih in jih navidez “obožujejo” a vendar se verjetno ne morejo toliko slepit da res zaradi njih samih, izgleda, zato ker so dobri j..ampak zgolj zato ker jih “plačajo”. Kje je dostojanstvo? Aja..sprašujem v državi kjer dostojanstva itak ni več..”nekaj so mi podtaknili vpijačo; jaz nisem ponaredil spričevala (sem ga pa kupil)..”. Od kdaj smo slovenci tok jadni??
Ne rabijo hodit v Senegal. Tudi pri nas v ljubi Sloveniji je kar nekaj 70, skoraj 80-letnikov, ki imajo 30, 4 let mlajše žene.
Je kakšna razlika? Ali misliš, da je bila ljubezen na prvi pogled? Bolj, ljubezen na prvi keš:))) Hahaha, meni se smilijo babnice, ki nimajo toliko samospoštovanja, da vzamejo moškega, ki je že dedek in igrajo igro ljubeče in zaljubljene žene. Pač…denar sveta vladar. Delat jim pa le ni treba.
V Sloveniji sigurno. Kar povej eno 70-letnico, ki ima 30 let starega tipa. Je pa druga pesem v tujini, ker si razne Madone, Lopezke, Ivane Trump in podobne bogatašinje, omislijo 20 letnike. Pač, kot sem rekla…denar sveta vladar. Fant miži in jo dober poseksa, v zameno pa živi lagodno in bogato življenje.
Kdo nima dostojanstva ??? kupec, prodajalec hmmmmm ni mi čisto jasno , a lahko razložiš tole okoli dostojanstva , ker ne vem kaj naj v ponedeljek, moram v nabavo , ampak se bojim da bom nedostojanstven ker kupujem ponujeno robo.[/quote]
Pri prodajalcih govorimo o pomanjkanju morale pri kupcih “partnerjev” pa o pomanjkanju dostojanstva..ne govorimo o 1x seksu ampak kokr o “partnerstvu”.. Partnerja si kupit je pa ja ultra sramota..potem si v resnici nič vreden kot človek če moraš partnerja kupit..
Kdo nima dostojanstva ??? kupec, prodajalec hmmmmm ni mi čisto jasno , a lahko razložiš tole okoli dostojanstva , ker ne vem kaj naj v ponedeljek, moram v nabavo , ampak se bojim da bom nedostojanstven ker kupujem ponujeno robo.[/quote]
Pri prodajalcih govorimo o pomanjkanju morale pri kupcih “partnerjev” pa o pomanjkanju dostojanstva..ne govorimo o 1x seksu ampak kokr o “partnerstvu”.. Partnerja si kupit je pa ja ultra sramota..potem si v resnici nič vreden kot človek če moraš partnerja kupit..[/quote]
Ne govori neumnosti, od ženske je odvisno a bo desc fuku ali ne , lahko ima miljone, če mu baba ne da, si jih lahko vtakne v rit, kdo je torej brez morale in dostojanstva ????
nekdo, ki želi imeti mamico za vsako ceno, tudi ko prave ni več, si bo pač eno plačal in mu bo kuhala, prala, skrbela zanj, njemu pa se ne bo potrebno ubadati z odnosi in “tečnimi babncami”, ki ga bodo “komandirale”. takole pa bereš, ko kar zajetno število žensk tarna, kako dec ne more tega in onega in so pritožbe, da ženske možeku špilajo neko nadomestno mamo. potem bi spoštovanje in dostojanstvo lahko naslovili v določenih primerih kar na oba spola.
Ni cisto tako. Tudi sama sem imela isto mnenje in sem jih obsojala, dokler nismo priceli potovati po svetu. Ko sem videla, kje ljudje zivijo in kaksen standard imajo, razumem te mlade punce in fante, da se prodajo starejsim in odidejo v lepsi svet. Ce punca zivi v baraki iz blata ali plocevine in nima nobenih moznosti za normalno zivljenje, je presrecna, ce se najde nekdo, ki ji bo omogocil boljse zivljenje, cetudi je star. Enako velja za fante. Vedite, da pri nas zivimo v primerjavi z veliko ljudi po svetu naravnost razkosno, ceprav je recesija in mnogi jamrajo, a ko vidis te uboge ljudi, ki res nimajo nicesar, sele pricnes ceniti, kar imas. Zato ne obsojajte ljudi, imejte se radi in spostujte to, kar imate!
hydroxychloroquine high https://pharmaceptica.com/
Kje so dostojanstvo pustili vsi zaposleni, ki hodijo garat za plače, ki ne zagotavljajo dostojnega preživetja in vzdrževanja otrok?
Na žalost so v tem norem svetu in času, vrednote samo še kartice, na katerih je veliko $, €,… vse ostalo, od delavnosti, poštenja, učenja, spoštovanja, prijateljstva, …. smo spravili na nekaj FB like-ov.
Popay, 22.04.2012 ob 07:34
Bo prej držalo za današnji čas, da se ženske vprašajo kje jim(vam) je morala…..Sicer pa…. denar je sveta vladar.
lej ga lej…, kje si stara đooomba. 10 let frišna scena… Ta forum je tako depresiven kot je depresivno življenje pod to noro aaaablastjo.
Prideš pogledat, če je kaj napredka, pa je nazadovanja. Mogoče bo pa to dober forum čez 10 let kot ene vrste dnevnik vseh, ki smo kdaj pisali tukaj in, ko nas več ne bo, recimo…
Forum je zaprt za komentiranje.