Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški deodorant

moški deodorant

pozdravljeni

zanima me kateri moški deo je zelo OK , mož si jih kupuje v spreju neke XY firme, ki le lepo dišijo, proti potnju pa se mi zdi ne delujejo, saj se ga po službi že lepo navoha

jaz uporabljam ženske nivjine rolon-e pa so super, ali so tudi nivejini moški rolon-i OK ali priporočate kaj drugega, slišala sem da je zelo zelo dober višijev ampak je zelo drag

hvala za odgovodre

lp

Jaz imam Vichy rolon in stick ter Gilette stick. Vichyevi so brez vonja in naj bi bili zelo dobri, ker pa se sam pod pazduho ne potim praktično nič, tega ne morem potrditi. Za šport skoraj raje uporabim Gilette, ki oddaja zelo rahel vonj, ima pa to slabo lastnost, da uničuje majčke – po daljšem obdobju nastanejo madeži, ki jih ne moreš odpraviti. Pod pazduho pa sem obrit, kar med drugim pomeni, tudi manjšo porabo deodorantov v stick obliki.

Vsekakor pod pojsko obrit, kar zelo zmanjša vonjave potenja. Uporabljam pa Adidasov stick, ki je nevtralen.

OLD SPICE

MenStick.. al neki podobnga… neki pocenskega ampak dela pa dobro…
oldspice (stick) je tut dobr, samo mi ne disi vec lepo..
SomeOne

Ta sranja proti potenju mi po do 5-ih dnevih uporabe razdrazijo kozo, ki postane suha, luskasta in srbeca. Pa majice tudi spremenijo bravo po daljsi uporabi.

Sam uporabljam roller Vitaskin man 24h. Zelo zadovoljen.

Od Adidasa je odličen, vsi vonji. Moj še zvečer diši po deodorantu.

Živjo,
mislim, da nov vonj od Old Spice je odlični. Kupila sem mojemu možu za rojstni dan. On je rekel, da je mu všeč tudi nov design škatle.

Imam hud problem in sicer s potenjem. Skoraj vsak dan moram dati kratko majico prati saj zaudarja zaradi potenje pod pazduho.

Uporabljam Rexona for men deodorant ampak ocitno ni dovolj mocan.
Pod pazduho sem se tudi ze obril kar je malo pomagalo ampak se kar ne dovolj.
Slisal sem, da nova kollekcija od Old Spiceju je full dober.
Kaj mi svetujete?

he he benji21 … a kr skoraj vsak dan preoblečeš majco? :)))

drugače pa je dober deodorant biotherm.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uporabljam tudi nov OldSpice. Kupil sem, ker disa dobro. Ukvarjam se s sportom, in postanem, da za sport je tudi idealen.

hm, lahko tole kdo prevede? ;)))

Jaz dam gor navaden stick v roli, brez vonja, čez pa toaletno vodo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close