Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški brez kondomov

Moški brez kondomov

Tule berem, da vas je večina moških proti kondomom.

A potem se res nič ne sekirate, če ženska zanosi? Ali kako to uredite?

To, da mogoče prenašate kako SPB, vem, da vam je vseeno.

Pa tisti, ki hodite na seks turizem na Tajsko kot se tu hvalite: tam tudi brez kondoma?

Pa tisti, ki se kar naprej hvalite, da hodite na prostitutke: vse brez kondoma?

Ste vsi na pol impotentni, da vam s kondomom ne gre? Kdor nima težav z erekcijo, tudi nima težav s kondomom.

Pa ženske, vse z lahkoto prenašate razne kontracepcijske tablete, vložke, mirene?

Kako gledate na moške, ki so hudi antivakserji, a od vas zahtevajo, da se same zaščitite in goltate KT? On se ne bi cepil, ker se mu zdi škodljivo, a od vas pričakuje, da se filate z umetnimi hormoni?

Ženske, vam je res fajn z moškimi, ki jim ni mar ali slučajno zanosite? Moškim je itak vseeno, vsaj tistim hudim borcem proti kondomom, ampak ženskam?

Zakaj bi moral na Tajsko in k prostitutkam če dobim zastonj sex pri sodelavkah,sosedih,prijateljicah?

Zakaj kondom,če so zdrave?

Imaš neke psihične izpade,te noben noče?

Odgovor na objavo uporabnika
varnostjevarnost, 24.08.2025 ob 09:04

Tule berem, da vas je večina moških proti kondomom.

A potem se res nič ne sekirate, če ženska zanosi? Ali kako to uredite?

To, da mogoče prenašate kako SPB, vem, da vam je vseeno.

Pa tisti, ki hodite na seks turizem na Tajsko kot se tu hvalite: tam tudi brez kondoma?

Pa tisti, ki se kar naprej hvalite, da hodite na prostitutke: vse brez kondoma?

Ste vsi na pol impotentni, da vam s kondomom ne gre? Kdor nima težav z erekcijo, tudi nima težav s kondomom.

Pa ženske, vse z lahkoto prenašate razne kontracepcijske tablete, vložke, mirene?

Kako gledate na moške, ki so hudi antivakserji, a od vas zahtevajo, da se same zaščitite in goltate KT? On se ne bi cepil, ker se mu zdi škodljivo, a od vas pričakuje, da se filate z umetnimi hormoni?

Ženske, vam je res fajn z moškimi, ki jim ni mar ali slučajno zanosite? Moškim je itak vseeno, vsaj tistim hudim borcem proti kondomom, ampak ženskam?

Ma daj se ustavi. Med kakim folkom ti živiš sploh? Med samimi kurbirji in triperaši?

Normalni ljudje nimajo nobenih spolnih bolezni, ne hodijo na kurbarijo in se znajo zmenit o naraščaju.

Če si želim moškega v postelji, potem nočem vmes med nama plastike in lateksa. Razumeš? Če bi hotela v sebi plastiko, bi uporabila vibrator.

Sem erotični maser,skrbim za svoje zdravje,preventivo hodim na vsake 3 mesece na pregled za prenosljive bolezni,mogoče 2 ženski na dan da želita kondom,ostale hočejo,da sem brez kondoma.Do sedaj vedno vse negativno na preiskavah.

Torej, če je ženska noseča, njen problem. Naj ona poskrbi za zaščito, če noče biit noseča.

Aja, pozabila, imaš prav: monovci ne hodite samo k prostitutkam v Sloveniji in na Tajsko kot se radi hvalite, vi se gonite tudi s številnimi kolegicami.

Če gre katera na Badoo, kupid ali kaj podobnega (odvsetujem, ker je pretežno sodrga gor in sem se izpisala): tam gor je polno tipov, ki cvilijo, da sicer imajo otroke, ampak jih niso želeli, jim je ženska podtaknila otroke. Verjetno so to ravno tisti, ki tulijo, da konodma pa ne. Logično, da je ženska kriva, kaj pa ima moški pri tem, da je ženska noseča?

Tebi kuzla zmešana, manjka seksa. Jaz ne uporabljam kondoma, ona ne zaščite, seksam samo z njo, so pa leta over 40 in ni za pričakovato dodatnih otrok.

varnostjevarnost, 24.08.2025 ob 09:19

Torej, če je ženska noseča, njen problem. Naj ona poskrbi za zaščito, če noče biit noseča.

Aja, pozabila, imaš prav: monovci ne hodite samo k prostitutkam v Sloveniji in na Tajsko kot se radi hvalite, vi se gonite tudi s številnimi kolegicami.

Pa kaj si ti retardirana al kaj?

Absolutno, da najbolj zaupam sebi. Zato sama poskrbim, da imam otroke takrat in toliko, kot SE JAZ SAMA odločim. Ne pa da se grem rusko ruleto, če bo moški slučajno po nesreči ali šlampariji vsipal na polno.

A na tebe mora pa moški pazit? Taka revica si?

Eh, glede na to, kako so ene nastrojene proti dedcem moraš biti kar hraber, da se ji približaš brez šlema na glavi. Kot da greš na fronto v prvo bojno linijo.  ?

Hm, očitno so se impotentni tipi oglasili. Tič jim ne otrdi, da bi dali kondom gor. A žaljenje jim pa gre na polno.

Nekateri se imajo že za ženske. Zdaj, če je cura mehka, še ne pomeni, da si ženska, ne rabiš pisat kot ženska.

Eros maseur, 24.08.2025 ob 09:18

Sem erotični maser,skrbim za svoje zdravje,preventivo hodim na vsake 3 mesece na pregled za prenosljive bolezni,mogoče 2 ženski na dan da želita kondom,ostale hočejo,da sem brez kondoma.Do sedaj vedno vse negativno na preiskavah.

Ti masiraš kvečjemu svojega polžka, majmune.

Nosečnost je ženskin problem. Če noče biti noseča, se naj zaščiti.

Pa ženske pazite, da ste čisto vse tam spodaj zdravstveno neoporečne! Samo tako lahko varujete ena drugo, ker vam mi na tičkih pač seveda nosimo mikrofloro iz ene vagine v drugo.

Jaz grem vsak november za en mesec v Kambodžo, včasih tudi na vzhodni bolj revni del Tajske.  Tam ne seksam profesionalnih kurbic, ampak lokalne najstnice. Ki jim že 5 kg vreča riža veliko pomeni, da jo lahko nesejo domov.

Rad imam njihove tesne lulike s priokusom po sojini omaki. Nikoli ne uporabljam gumic in vedno se izbrizgam v njihove lulike. Važno pa je, da ne izvejo tvoje prave identitete in da tam operiraš z lokalno prepaid SIM kartico, pa te nihče ne najde. Je pa tko, da imajo male Azijke itak rade pol-bele otročičke. Zato ti brez težav pustijo, da jih nafilaš.

varnostjevarnost, 24.08.2025 ob 09:35

Hm, očitno so se impotentni tipi oglasili. Tič jim ne otrdi, da bi dali kondom gor. A žaljenje jim pa gre na polno.

Nekateri se imajo že za ženske. Zdaj, če je cura mehka, še ne pomeni, da si ženska, ne rabiš pisat kot ženska.

Ej, trapa! Moralo bi ti dati misliti, ti si pa namesto tega napadalna.
Užaljena da si? Nemogoče! Nihče na svetu te ne more bolj užaliti, kot žališ ti samo sebe.
Uboga nemočna revica, ki se mora nujno kavsat, ne zmore pa sama za svojo pičko skrbet…

Stavim, da imaš neplanske otroke. So se ti “zgodili”, kajne? Ker prekleti dec ni kondoma nataknil? Ti mu ga seveda ne znaš in se ti ne ljubi. Ti se počiš na hrbet in čakaš, pol pa še tarnaš, da trpiš zraven.

Spokaj se sterilizirat, da ne boš enakih revežev na svet spravljala.

Padežnik, 24.08.2025 ob 10:16

Pa ženske pazite, da ste čisto vse tam spodaj zdravstveno neoporečne! Samo tako lahko varujete ena drugo, ker vam mi na tičkih pač seveda nosimo mikrofloro iz ene vagine v drugo.

Jaz grem vsak november za en mesec v Kambodžo, včasih tudi na vzhodni bolj revni del Tajske.  Tam ne seksam profesionalnih kurbic, ampak lokalne najstnice. Ki jim že 5 kg vreča riža veliko pomeni, da jo lahko nesejo domov.

Rad imam njihove tesne lulike s priokusom po sojini omaki. Nikoli ne uporabljam gumic in vedno se izbrizgam v njihove lulike. Važno pa je, da ne izvejo tvoje prave identitete in da tam operiraš z lokalno prepaid SIM kartico, pa te nihče ne najde. Je pa tko, da imajo male Azijke itak rade pol-bele otročičke. Zato ti brez težav pustijo, da jih nafilaš.

Ali še slabše? Njegova slaba kopija?

Gravž odvratni.

dober si ,pol ti tut na stare babe pride večkrat dnevno ,pa ti testi so tko ,sej se ne moreš vsak dan 2 krat testirat.. …

zeloodvisno02, 24.08.2025 ob 10:40

dober si ,pol ti tut na stare babe pride večkrat dnevno ,pa ti testi so tko ,sej se ne moreš vsak dan 2 krat testirat.. …

za eros maseur

Nikol u življenju nisem imel kondoma in ga tudi ne bom.Vsaka pravi, da ima s kondomom občutek kot da ji dildoja noter ribeš.

Kondomi so za revne.Jaz še nikoli nisem sexala z kondomom in tudi ne bom.

Anonimno 4589, 24.08.2025 ob 10:48

Kondomi so za revne.Jaz še nikoli nisem sexala z kondomom in tudi ne bom.

Torej uživate v misli na AIDS, sifilis, triper, hepatitis od A do Ž, razne herpese in  …Vsaj 23 bolezni se da prenesti iz ene osebe ne drugo med fukarjenjem. Morda ste pa ve, ki ne marate revnih že vse okužene s HIV-om in vam je vseeno koliko jih faše ta virus od vas. Imate prav.  Mene pri sexu brez kondoma najbolj moti ves tisti smrad in sluz ki pride iz moških, skratka ogabna odvratna svinjarija, ki je ne moreš izprati takoj tudi, če ima tuš pri roki. Kakšne s  postonjsko jamo med nogami mogoče samo malo na široko stopijo pa se jim vse pocedi po na tla, še prej pa nogah, fuuuuuuuj. Tiste, ki imamo normalne pa te izločke res slabo prenašamo. Pri tej svinjariji pomaga samo kondom, vsaj nekoliko.

Kondom je zakon, 24.08.2025 ob 11:09

Torej uživate v misli na AIDS, sifilis, triper, hepatitis od A do Ž, razne herpese in  …Vsaj 23 bolezni se da prenesti iz ene osebe ne drugo med fukarjenjem. Morda ste pa ve, ki ne marate revnih že vse okužene s HIV-om in vam je vseeno koliko jih faše ta virus od vas. Imate prav.  Mene pri sexu brez kondoma najbolj moti ves tisti smrad in sluz ki pride iz moških, skratka ogabna odvratna svinjarija, ki je ne moreš izprati takoj tudi, če ima tuš pri roki. Kakšne s  postonjsko jamo med nogami mogoče samo malo na široko stopijo pa se jim vse pocedi po na tla, še prej pa nogah, fuuuuuuuj. Tiste, ki imamo normalne pa te izločke res slabo prenašamo. Pri tej svinjariji pomaga samo kondom, vsaj nekoliko.

Ti si resno psihično bolano.

Anonimno 10315, 24.08.2025 ob 09:07

Zakaj bi moral na Tajsko in k prostitutkam če dobim zastonj sex pri sodelavkah,sosedih,prijateljicah?

Zakaj kondom,če so zdrave?

Imaš neke psihične izpade,te noben noče?

In kako točno veš da so zdrave? Očitno seksajo z vsem kar pride mimo. Ampak po tvoje so zdrave. Ker ti izgledajo zdrave 😀 Kakšni pa so znaki raznih spolnih bolezni? Kakšen je znak HIV pozitivnih žensk? Klamidije? Gonoreje? Sifilisa? Hepatitisa? Jim na riti piše? Darvinizem na steroidih 😀

Prebivalci Slovenije imajo veliko spolno prenesenih okužb (SPO), predvsem genitalnih bradavic in drugih
okužb s humanimi papilomavirusi (HPV) ter okužb z bakterijo Chlamydia trachomatis (klamidijskih okužb).
Podatki o prijavljenih primerih podcenjujejo pogostost SPO.
V letu 2022 je bilo v Sloveniji prijavljenih 1.548 primerov SPO (73,4/100.000 prebivalcev), brez primerov
okužbe s HIV, hepatitisa B in hepatitisa C.

Pri erotičnih masažah so spolni odnosi prepovedani, zato ne vem, zakaj kondome potrebujete tukaj.

hahaha

ti si zanosila že ko ti je po pomoti preko telefona poslal poljubček.

hahahahaaaaaaaaaa, 24.08.2025 ob 12:43

In kako točno veš da so zdrave? Očitno seksajo z vsem kar pride mimo. Ampak po tvoje so zdrave. Ker ti izgledajo zdrave 😀 Kakšni pa so znaki raznih spolnih bolezni? Kakšen je znak HIV pozitivnih žensk? Klamidije? Gonoreje? Sifilisa? Hepatitisa? Jim na riti piše? Darvinizem na steroidih 😀

Prebivalci Slovenije imajo veliko spolno prenesenih okužb (SPO), predvsem genitalnih bradavic in drugih
okužb s humanimi papilomavirusi (HPV) ter okužb z bakterijo Chlamydia trachomatis (klamidijskih okužb).
Podatki o prijavljenih primerih podcenjujejo pogostost SPO.
V letu 2022 je bilo v Sloveniji prijavljenih 1.548 primerov SPO (73,4/100.000 prebivalcev), brez primerov
okužbe s HIV, hepatitisa B in hepatitisa C.

Pri statistiki si pozabila povedat da močno prevladujejo biseksualci

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close