Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Moški, a bi jo

Moški, a bi jo

Huda, ima pa tudi en hud minus in to je, da kadi.

Irina Dreyt od Mavrina je prav tako huda.

Lahko je še tako lepa, ampak ko jo poljubis in ima okus po čikih, men gre kar na bruhanje, obleka ji smrdi, rumeno za nohti in rumeni zobje (si jih mora skos belit) in potem če izvaja oralo, ti po čikih zasmrdi še penis.

Jaz sem se samo enkrat poljubil s kadilko in nikoli več, raje s povprečno zensko, ki ne kadi.

True. Kajenje je ogromen turn off.

Rule 34

Kako pa veste, da kadi? Če na fotki pozira s čikom, še ne pomeni, da kadi. Glede na to, da za tako postavo mora športat in garat v fitnessu, skoraj ne verjamem, da kadi.

Ker objavlja posnetke iz zasebnega življenja in ga pogosto vleče. 🙂
In to ne Mavrinu.

Rule 34

Luštna punca. Sem pobrskala za njeno starostjo, ker se mi je po pripopanih slikah zdelo, da je še najstnica. No, sedaj ni več najstnica, šteje 21 let. Sem se pa začela smejati pri njenem poklicu. Takole piše:
Profession Instagram star

:-))

A veš, da jo bi, kaj to sploh sprašuješ, pa limaš gor, zdej pa ne bodo mogli spat monovci in bodo jutri sitni.

Če imaš toliko prometa kot ona na Instagramu, je to ubistvu dream job. Da zaslužiš za en popoldanski selfie iz kavča toliko kot en odvetnik v celem letu …

Galina Dubenenko je tud zelo sssss…simpatična 😉. Like?
Ne vem pa, če kadi al ne. Ampak tud če, na fotki ne smrdi, kaj dlje (oz bližje) pa itak noben nau pršel

Ja to so ti moderni fohi.

Tako je, takšna ženska naredi moške še bolj zafrustrirane in sitne, no, tudi nekatere ženske 😉

P.S. Viharni sigurno sedaj na 3 ekranih simultano igra rokomet.

Če imaš toliko prometa kot ona na Instagramu, je to ubistvu dream job. Da zaslužiš za en popoldanski selfie iz kavča toliko kot en odvetnik v celem letu …
[/quote]

Ne morem se navaditi na te novodobne poklice z veliko denarja za nič dela. Ok, brez prave postave in obraza ne bi šlo (fotošopirano ali popravljeno, nema veze). In zagotovo je veliko mladih, ki bi želeli služiti točno tako, a večini se ne izide.

Vseeno pa, kakšni poklici so to, šmenta: Samopromotor. Instragramar. Vloger. Bloger. Zvezdnik… :-))

Galina Dubenenko je tud zelo sssss…simpatična 😉. Like?
[/quote]

Je orng sexy ja. ;)))

True. Kajenje je ogromen turn off.
[/quote]

Tule bomo dali kljukico. ;))

Na njej ne izgleda nič plastično. Če že, mogoče oprsje, a tudi če ne bi imela povečanega, bi bila bomba. Takole rit z malo vztrajnosti pridelaš v fitnesu, ali pa doma s pravimi vajami, ne rabiš nobene plastike. Zobe ima veliko ljudi lepe, njeni niso nič nenavadnega. Ustnice isto. Malo morje punc ima take, brez lepotnih popravkov. V bistvu sploh ni nič posebnega, vsi deli telesa so nekaj običajnega, le dobro so usklajeni in skombinirani, da lepo pašejo skupaj, ravno prave oblike in velikosti in to iz nje naredi lepotico. Evo, tako je moje mnenje, pa sem sicer zelo kritična, tudi do sebe, plastike res ne odobravam in mi ni niti najmanj všeč. A na tej punci je ne vidim. Če pa se motim in je plastična, se lahko samo do tal priklonim kirurgu, ker je ustvaril mojstrovino. Morebitni popravki niso opazni, vsaj ne do te mere, da bi bodli v oči in bili moteči.

Ne morem se navaditi na te novodobne poklice z veliko denarja za nič dela. Ok, brez prave postave in obraza ne bi šlo (fotošopirano ali popravljeno, nema veze). In zagotovo je veliko mladih, ki bi želeli služiti točno tako, a večini se ne izide.

Vseeno pa, kakšni poklici so to, šmenta: Samopromotor. Instragramar. Vloger. Bloger. Zvezdnik… :-))
[/quote]

Tara, te prodajo ponošene spodnje hlačke za 1000 €. Temu se reče podjetništvo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tara, te prodajo ponošene spodnje hlačke za 1000 €. Temu se reče podjetništvo. 🙂
[/quote]

Porez na glupost.

Si vis pacem, para bellum.

[/quote]

Ahaaaa, vem. Evo, sem našla vzornico zase (tudi Rusinja, tudi instagram star): https://static.themoscowtimes.com/image/article_1360/b2/461415a9a4cb4a5d836625ea4436dddc.jpg

Tule bomo dali kljukico. ;))
[/quote]

Model dej se mal bolj potrud.

Riba je 1. klasa. Častna vojnička !

Ahaaaa, vem. Evo, sem našla vzornico zase (tudi Rusinja, tudi instagram star): https://static.themoscowtimes.com/image/article_1360/b2/461415a9a4cb4a5d836625ea4436dddc.jpg
[/quote]

:)))))
Pri takih zaslužkih, da se ji res ne splača it v penzijo 😉

:)))))
Pri takih zaslužkih, da se ji res ne splača it v penzijo 😉
[/quote]

Baba jaga

Druga slika je ubijalska.. Ne bi jo noben, ker nobenemu ne bi dala.. Edin…., hja, men…, pa bi dala, to pa., sm jst ne bi hotel, ker se bi mogla ene par let prej na monu ogrevat…

Jaz jo nebi pa ce mi placa.

Na njej ne izgleda nič plastično. Če že, mogoče oprsje, a tudi če ne bi imela povečanega, bi bila bomba. Takole rit z malo vztrajnosti pridelaš v fitnesu, ali pa doma s pravimi vajami, ne rabiš nobene plastike. Zobe ima veliko ljudi lepe, njeni niso nič nenavadnega. Ustnice isto. Malo morje punc ima take, brez lepotnih popravkov. V bistvu sploh ni nič posebnega, vsi deli telesa so nekaj običajnega, le dobro so usklajeni in skombinirani, da lepo pašejo skupaj, ravno prave oblike in velikosti in to iz nje naredi lepotico. Evo, tako je moje mnenje, pa sem sicer zelo kritična, tudi do sebe, plastike res ne odobravam in mi ni niti najmanj všeč. A na tej punci je ne vidim. Če pa se motim in je plastična, se lahko samo do tal priklonim kirurgu, ker je ustvaril mojstrovino. Morebitni popravki niso opazni, vsaj ne do te mere, da bi bodli v oči in bili moteči.
[/quote]

Ko so ljudje ljubosumni začnejo kritizirat. Potem pa privlečejo neke “grde ljudi” z napakami in jih označijo za njim lepe.

To, ko žensko lepotico označijo za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plastik fantastik in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} photoshop smo pa že slišali tisočkrat.

Luštna punca za pogledat, sploh v obraz. Meni osebno je napihnjeno oprsje neprivlačno zaradi pretiranosti.

In ne – ne bi je, hvala. To je vendar še otrok, pa tudi če se trudi izgledati seksi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close