moški 50+ dajte se prostovoljno odpovedat seksu in se ne sramotite
Za začetek, 27.08.2025 ob 08:41
Najprej se nekaj zmenimo.
“mi je dala” in “sem jo nategnil” ali “me je pofukal” ne šteje kot normalna spolna aktivnost, ker pomeni, da se že v štartu pričakuje edina aktivnost od moškega, od ženske pa nula. Tu je vsak premehek. Vsak.
Ko pridete do “se bova (oba!!!) ljubila”, se pa lahko začnemo resno pogovarjat. Takrat je čisto vsak dovolj velik in trd.
Že 30 let (ampak RES 30) poslušam in berem ženske izjave: “Sem se spustila v spolne odnose“…
Jaz pa ves čas mislim, da se človek spusti lahko le v dolino (če je v hribih), ali pa v kakšno podzemsko jamo, če je turist, ali celo jamar…
samski cinik, 27.08.2025 ob 18:39
Jaz mirne duše priznam, da ob žensko, ki ne zgleda dovolj dobro, ne doživim nikakršne erekcije. Problem je v tem, da ženske nas, ki vam kaj po pravici povemo, razglašate za incele, bedake, vse le ljudi ne.
Ameriška agenda, imenovana Razdružiti oba spola za vse večne čase je, kot vidimo, skoraj popolnoma uspela.
Človek doživi podobne napade, da je vse najslabše, čim po razmišljanju in ali obnašanju kakorkoli preveč odstopa od “normale”, tega pa pred normalnimi ne uspe ali želi skriti. S tem, da je v živo le toliko več pretvarjanja, “čudaki” pa smo običajno precej bolj pazljivi komu kaj povemo oz. razkrijemo, pa še to bolj v rokavicah. Saj ne, da normalnost pod pravimi pogoji ni nujno nekaj pozitivnega. Problem je, da živimo v skrajno izmanipulirani družbi obupno indoktriniranih ovc za striženje v skladu z interesi “elit” ne njih samih.
Forum je zaprt za komentiranje.