moški 50+ dajte se prostovoljno odpovedat seksu in se ne sramotite
lloyd, 23.08.2025 ob 14:46
eh, 23.08.2025 ob 14:24
Kaj manjka avtorici, 23.08.2025 ob 11:33
eh
Rdeča se ti prižiga, a ne da? Do zdaj ni bilo nikoli v postelji tako, kot piše v sluzastih romanih in pesmicah in ženskih tračah, ti pa moraš nujno še to zdaj noter spravit, ker te je groza umret brez vsaj enega doživetega orgazma. Pa staranja se bojiš in menopavzne izpade o koncu posteljne kariere imaš.
Saj nisi edina, veš. Večina je takih.
Samo pri takem grobem razmišljanju tudi ne bo drugače. Preletela boš ciljno črto brez, da bi dosegla cilj.
Pač se nimaš rada in te tudi drugi ne morejo imeti radi.
Ampak frigidnost ni nevarna bolezen, kvečjemu neprijetna za tvojo okolico.
Saj ravno zato pišem, ker sem izkusila vrhunski seks in vem, da obstaja. Nič ne pomaga še daš vse od sebe, pa moški dela samo za svoj užitek. Pa bi še razumela, da bi bili to moški za eno noč in te smatra za kanto za praznjenje, ampak ti moški so zeželi vezo. Kaj bom s takšnim v vezi, če še pri seksu nima posluha zame, kako se bo potem za ostale stvari v življenju dogovarjal in sklepal kompromise.
Čaki mal, v življenje si spustila egoista pa si za to zvedela šele med seksom ? Zakaj malo ne počakaš če bo slučajno v porodni sobi žrl pizzo 😀 Cena privlačnosti barab.
Točno tako. Med seksom se je pokazal njihov egoizem. Pa niti z enim nisem seksala preden nisva bila skupaj vsaj 3 mesece. Pred tem, pa vsak tako sladek, pozoren, nežen. Če se ne bi v seksu tako “izkazali” kot so se, bi po predhodnem obnašanju z lahkoto bila v vezi s katerim od njih.
ok resno, 23.08.2025 ob 16:21
eh, 23.08.2025 ob 14:07
zeloodvisno02, 23.08.2025 ob 08:54
eh, 22.08.2025 ob 22:42
Tukaj gor zasledim pogosto teme, da bi moški žensko za resno vezo, pa da zraven spada tudi seks, ki potrjuje zdravo vezo. Sama sem 50+ in sem imela priložnost spoznati par moških 50+ za resno vezo. Pa to je obup.
En primer. Tako lepo sva začela. Ko sva se dalj časa družila , se je znal zraven spravit, bil pozoren, me ljubkoval, objemal, me kavalirsko osvajal. Potem pa seks – katastrofa. Ko sem videla njegovo orodje, si mislim uuu to bo pa dalo užitka, a ko se spraviva skupaj ni bilo od njega nič drugega kot pa golo nabijanje in to bi on lahko počel celo noč. Po seksu si želim, da zaspiva objeta, pa mi reče, da on ne more tako spat, ker je navajen spat sam. Mi ni bilo več jasno ali se naj uležem na vogal postelje, grem na kavč ali kar domov. Hvala lepa, si raje kupim vibrator in se nasajam nanj, pa mi ne rabi vračat čustev in nežnosti, pa ga po končanem delu pospravim v omaro.
Potem še en klavrn primer. Se ljubiva, božava, vzdihujeva, prvi drugi tretji seks vrhunski. Potem sledi naslednji, malo pred mojim vrhuncem njemu erekcija pade na nulo. Se vprašam kaj je zdaj to pri zdravem dedcu z veliko kondicije. Ko sva se pred tem pogovarjala, je povedal, da ni nikoli do zdaj imel težav. Pa se potem pogovarjava kaj se je zgodilo med seksom, pa mi reče, da se je med seksom spomnil, da sem mu enkrat prej nekaj takšnega rekla s čimer sem ga užalila. Ga vprašam kaj sem mu rekla, pa mi odgovori, da se ne spomni. Ej, ne nakladaj. Hvala lepa za takšnega psihičnega invalida,ki bo med seksom premleval kaj sem mu kdaj prej rekla/naredila in ga prizadela. Raje si kupim vibrator, ki ne bo skup padel, ko si ga bom najbolj želela.
Potem še en primer. Njegovi mokri poljubi po celem telesu, da me kar hladi in sem cela lepljiva. Si mislim ajde nadaljujmo, se bom že potem obrisala. Ko je on na meni, se zvijam pod njim in vzdihujem od užitka, potem zamenjava pozi in grem jaz gor. O fak, sem že preverjala njegovo dihanje, če ga ni pobralo pod mano. Živ obup. Pod mano se ne premakne, leži kot mrtvec, kot da se nasajam na vibrator, ki se ne odziva na moje gibe. Vse mi je dol padlo.
To so moje izkušnje po 50em. Pa izražam ženstvenost, seksapil, nisem ravno slabega izgleda in nimam preveč kg. Tako da, moški 50+ hvala lepa. V tem življenju sem zaključila s seksom. Lahko smo samo prijatelji in se družimo. Grem v nabavo vibratorja in bom zadovoljila svoje seksualne želje/potrebe. Vam pa se ni potrebno smešit in sramotit pri delu, ki ga ne obvladate. To so moje izkušnje. Ne trdim, da ste vsi isti – sklepam, da vas je večina takšnih, ki imate dolgi jezik in se slinite, kako bi, ko pa končno dobite priložnost, pa se na koncu izkaže ena velika žalost od vas.
Je pa bilo tudi nekaj takšnih simpatičnih “nerod” katerim nisem niti dovolila, da bi se me dotikali ali poljubljali kaj šele , da bi seksala z njimi. Sem že v naprej videla totalno polomijo.
eh,ti se mal norca delaš iz tipov ,vsi so imeli trde ,prvi bi celo lahko celo noč,a nebi malo pokomunicirala pred in po seksu ,kaj si želita ,kaj ne…pa če z nekom hodiš ,kak mesec ali več pred prvim seksom,se napaljujeta,govorita tudi o tem…al greste fukat že prvi dan…
Itak, da nisem z nobenim takoj seksala. Kaj pomaga če je batina trda, če je pa ne zna ali noče uporabiti tako, da bi oba pri tem uživala. Mu šepneš med seksom na uho, greva bolj počasi, da uživam v vsakem tvojem mm in vsakem tvojem gibu, pa bo to sposoben celo minuto in potem spet nabijanje. Potem pa še ti med pogovorom reče, da ti na tak način ( s seksom) izkazuje ljubezen. Meni je bolj delovalo, da me hoče s tem nabijanjem poškodovati kot pa zadovoljiti.
Pa oni ko razmišlja med seksom kaj sem rekla in narobe naredila, namesto, da bi se prepustil užitku. Že stari rek pravi, da prepiri in premlevanje ne sodi v spalnico. A prej se pa ne bi pogovoril o tem.
Moški niso frigidni, so pa VEČINA egoisti, ki bi samo zase poskrbeli in delali tako in tisto kaj njim paše. Ženske pa ne slišijo in se niso pripravljeni prilagoditi.
Na srečo se mi to nikoli ni zgodilo, po mojih izkušnjah imajo moški kar radi napotke in se jih z veseljem držijo, sploh če vidijo pravo reakcijo. Da mi en tako počne kot tebi, da bi trpela zraven? Vstanem in grem. Naj nabija v steno. Mislim ne razumem kako to sploh prenašate. Iz kakšnega razloga? Zelo očitno pokaže da mu dol visi kaj ti hočeš/rabiš, še celo bolečino ti očitno povzroča….ti mu pa pustiš da nori po tebi še naprej? Fukni budalo dol in pojdi! Kaj vse ste ženske zmožne pretrpet no. Zakaj že? Kaj točno imate od tega? Če nekoga ne zanima kaj vam sede, če nista kompatibilna v tem, če ti nisi za tisto kar njemu je….ni za vas. Tako preprosto je.
Se strinjam,včasih pomislim,da v navalu strasti tega ,oziroma občutkov,moški ne znajo kontrolirat…ker strast ja,ampak pod kontrolo…
aaaaaaaaaa574, 23.08.2025 ob 16:43
Avtorica, kaj ti vendar je? Ce bi se en dolocen moski odpovedal seksu po 50. letu, mene ne bi bilo. Pa se krasen oce je bil.
Jaz imam izkušnje s to generacijo moških. Ne dajem mnenja o moških generacije pred nami, ker nimam z njimi izkušenj.
lloyd, 23.08.2025 ob 16:52
Ampak dejmo vseen razširit da je egoizem no go tud na mlajšo generacijo, ker me tole mal živčnega dela 😀
lloyd ,a misliš da ne obstajajo ženske ,ki jim je dovolj mal vn pa not ,pa še kaj zraven ,vsega skupaj 10min ,pa sej nekje sm bral ,da je to neko povprečje parov v dolgih vezah, gre se tudi za kompatibilnost ,fajn je ,da se dobijo vsaj približno enaki .
zeloodvisno02, 23.08.2025 ob 16:58
lloyd ,a misliš da ne obstajajo ženske ,ki jim je dovolj mal vn pa not ,pa še kaj zraven ,vsega skupaj 10min ,pa sej nekje sm bral ,da je to neko povprečje parov v dolgih vezah, gre se tudi za kompatibilnost ,fajn je ,da se dobijo vsaj približno enaki .
Ja saj za druzga nimajo cajt, če je treba še cune peglat, pa froce pedenat.
Vprašaj jih 😀 A ti je treba vse narisat 😀
eh, 23.08.2025 ob 16:48
Jaz imam izkušnje s to generacijo moških. Ne dajem mnenja o moških generacije pred nami, ker nimam z njimi izkušenj.
Ma daj malo ustavi konje. Na štirih kratkotrajnih zvezah (verjetno iz portalov za zmenke) imaš take zaključke. Našla si tam neke podpovprečneže pač. Ti pa tudi razen svojih idealiziranih želja nisi ekstra naporov vložila.
Je še itak spodoben izplen. Lahko bi ti kak pametnejši povedal par taktov, ki ti ne bi bili všeč.
to je pa daleč najboljša tema zadnjih let, upam da resnična , čeprav avtorica v bistvu reklamira sex na štrom.. No, bistvo je, da je ta zenska voljna.. Hotela je pa očitno doživeti orgazem z moškim penisom v njej, ne z vibratorjem… Opisala je cist ok tipe za njihova leta.., kar pomeni, da more bit tud jebozovna za njena leta, saj je očitno tipe fizično motivirala ker so se runde kar vrstile, pri njihovih 50+ letih… To je pa normalno, da hoče po akciji ženska biti objeta in to bi moral vsak tip po sexu tudi narediti..
Smešen opis zadnjega tipa.., ležeči negibljiv tip s trdim penisom na katerem je ona kresala njega ?.. Sem imel eno, v zlatih jeb.. časih, ki je oboževala to pozo, s tem da se je z joški orng pritiskala na moje roke na njeni joških, to je rabila preden ji je prišlo .. Na vsake par rukerjev sem jo zagrabil, malo dvignil…, pa šopaj, moj tempo, sprememba ritma, oba do konca mokra kot, da sva bila pod tušem…
Popay, 26.08.2025 ob 07:08
to je pa daleč najboljša tema zadnjih let, upam da resnična , čeprav avtorica v bistvu reklamira sex na štrom.. No, bistvo je, da je ta zenska voljna.. Hotela je pa očitno doživeti orgazem z moškim penisom v njej, ne z vibratorjem… Opisala je cist ok tipe za njihova leta.., kar pomeni, da more bit tud jebozovna za njena leta, saj je očitno tipe fizično motivirala ker so se runde kar vrstile, pri njihovih 50+ letih… To je pa normalno, da hoče po akciji ženska biti objeta in to bi moral vsak tip po sexu tudi narediti..
Smešen opis zadnjega tipa.., ležeči negibljiv tip s trdim penisom na katerem je ona kresala njega ?.. Sem imel eno, v zlatih jeb.. časih, ki je oboževala to pozo, s tem da se je z joški orng pritiskala na moje roke na njeni joških, to je rabila preden ji je prišlo .. Na vsake par rukerjev sem jo zagrabil, malo dvignil…, pa šopaj, moj tempo, sprememba ritma, oba do konca mokra kot, da sva bila pod tušem…
Mislim da to velja bolj za tiste nadpovprečne. Je fino sanjat, ampak dejstvo je da je po50 večina ljudi, obeh prepričanj že precej zdelanih od življenja, kakšna bolezen, pa traume. Pa da večina lahko sanja kvečjemu o kakšnem objemu, o kakšnem hudem seksu pa lahko samo še kakšno zgodbico napiše. Pa ne mi zdaj samo o slabih erekcijah. Tudi ženske imajo kup težav, ene mal bolj skrivajo, druge mal manj. Ker pač ni tako očitnih znakov kot erekcija, ki je ni, mogoče mal bolj. Glede na to da se več kot pol ljudem obetajo obiski onkološke… bi rekel da za vse velja, da mal umirite pričakovanja, pa poskusite bit zadovoljni s tem kar dobite.
Anonimno649, 26.08.2025 ob 08:12
jaz sem imela pri 42 takšnega 27 letnika, ki je imel samo orodje, z njim pa nič pametnega.
po 50 pozabi, iščete partnerje za sprehode, ker moški po 50 ni več za nič.
oja ženske pa smo do 70 pripravljene na akcijo.
?? saj moški so tudi PRIPRAVLJENI na akcijo… pa polni fantazij tudi.
Malo se zatakne pri izvedbi, ko se nekdo počuti 30, telo pa ni več akrobatsko prožno in kondicija ne sodeluje.
No, takrat pa pride prav zmožnost koncentracije, tehnično znanje in OBČUTEK.
Super je lahko, samo odraslo se moraš spravit zraven. Ni več atletika (razen baje z viagro) in tudi ni zanimiva, če si svojim letom primerno spolno zrel.
Če pa se ti zdi, da še moraš zbirat nekaj zamujenih strani kamasutre iz mladosti, je pa rahlo brezupno.
Monklja, 26.08.2025 ob 08:25
?? saj moški so tudi PRIPRAVLJENI na akcijo… pa polni fantazij tudi.
Malo se zatakne pri izvedbi, ko se nekdo počuti 30, telo pa ni več akrobatsko prožno in kondicija ne sodeluje.
No, takrat pa pride prav zmožnost koncentracije, tehnično znanje in OBČUTEK.
Super je lahko, samo odraslo se moraš spravit zraven. Ni več atletika (razen baje z viagro) in tudi ni zanimiva, če si svojim letom primerno spolno zrel.
Če pa se ti zdi, da še moraš zbirat nekaj zamujenih strani kamasutre iz mladosti, je pa rahlo brezupno.
?
Je hudič, če ti že rdeča gori, ti pa še nisi vsega sprobal in si se šparal, ja.
Ne se napravljat svetnike, dokler si mlad in imaš šanse. Potem te neuresničene želje dohitijo in pri 50 znoriš, ko več ne moreš.
No, saj pri 65 se ti pa potem več ne da in prideš do tega, da je seks precenjen. Pa se nehaš sekirat in začneš mirno živet.
zeloodvisno02, 26.08.2025 ob 09:17
dej no,a ne pretiravaš ,zakaj ženska pri 70 je super ,a ni vse suho …in moški pri 50,če nisi bolan ,na tabletah, so to lahko najlepša leta, škoda,da se ne da ustavit časa…kot pravi Loyd ,je pa že sreča ,da si zdrav ,velja za oba spola .
Ista mentaliteta folka, ki je pri dvajsetih letih narobe postavljal prioritete, jih pri 50 prav tako.
se strinjam s tem kar si napisal…
jst tukaj vedno pišem za 20+ let nazaj…., pač udarna s kondicijo do plafona leta v iskanju ta prave partije za življenje po razhodu iz dolgoletne veze (ampak brez zamer z obeh strani, ona malo bolj ambiciozna, jst pa krepko več uživator) iz dolgoletne veze…pol se je pa pač menjalo…
Pač filozofija pri meni je bila preprosta in je še vedno v stilu…, rojen sem, da mi bo lepo… pač delo, s katerim se da lepo živeti, ker brez dela ni jela, šport, prava ženska ob meni.., moški more bit vedno v nizkem štartu za žensko…, kot tista parola še iz vojske ex države.. živi kot, da bi 100 let mir, bodi pripravljen kot da bo jutri vojna..
Popay, 26.08.2025 ob 09:51
se strinjam s tem kar si napisal…
jst tukaj vedno pišem za 20+ let nazaj…., pač udarna s kondicijo do plafona leta v iskanju ta prave partije za življenje po razhodu iz dolgoletne veze (ampak brez zamer z obeh strani, ona malo bolj ambiciozna, jst pa krepko več uživator) iz dolgoletne veze…pol se je pa pač menjalo…
Pač filozofija pri meni je bila preprosta in je še vedno v stilu…, rojen sem, da mi bo lepo… pač delo, s katerim se da lepo živeti, ker brez dela ni jela, šport, prava ženska ob meni.., moški more bit vedno v nizkem štartu za žensko…, kot tista parola še iz vojske ex države.. živi kot, da bi 100 let mir, bodi pripravljen kot da bo jutri vojna..
Mal razmišljam pač, nikogar ne prepričujem. Idealno bi bilo da živiš do 100, pa pokončno do zadnjega dne…
realno je pa tako kot je. Meni niti pri 15 ne bi stal pri 70 let stari… tako pač je. Prav tako pa ne morem zamerit ženski če ji ni do mene zdaj, ko sem 50 +, Navsezadnje kje pa piše da bi ji bilo ko sem bil najbolj fit pri rečmo 20… Pa naj bo 20 al pa 80 😀
Forum je zaprt za komentiranje.