moški 50+ dajte se prostovoljno odpovedat seksu in se ne sramotite
Konec pred, 23.08.2025 ob 08:43
Lloyd, sta se takoj dva oglasila z gonjo proti kondomu.
In verjemi, da je ogromno moških, ki so proti kondomu.
Beri Robija. En čudovit primerek. Ne bi kondoma in kot je zgoraj že napisala Frog: za nameček te zmerja z zabito čredo, debili in potem na vsa usta tuli o debilni frigidnicah.
Večkrat sem z kondomom, kot pa brez… pa je en klinc razlike. Pravzaprav je razlika. Ko veš da poskušaš ustvarit družino. Lepšega občutka ni. Takrat pa.
Lloyd, če je moškemu mar za žensko, mu kondom nikakor ne bo odveč.
Nikakor mi ni jasno ali ima res toliko moških težave z erekcijo, da ne morejo s kondomom ali jim je pa totalno vseeno, če naredijo kup otrok? Si vsi mislijo: saj bo ona noseča, ne jaz?
Moški, ki nima težav s potenco, nima težav s kondomom.
eh, 22.08.2025 ob 22:42
Tukaj gor zasledim pogosto teme, da bi moški žensko za resno vezo, pa da zraven spada tudi seks, ki potrjuje zdravo vezo. Sama sem 50+ in sem imela priložnost spoznati par moških 50+ za resno vezo. Pa to je obup.
En primer. Tako lepo sva začela. Ko sva se dalj časa družila , se je znal zraven spravit, bil pozoren, me ljubkoval, objemal, me kavalirsko osvajal. Potem pa seks – katastrofa. Ko sem videla njegovo orodje, si mislim uuu to bo pa dalo užitka, a ko se spraviva skupaj ni bilo od njega nič drugega kot pa golo nabijanje in to bi on lahko počel celo noč. Po seksu si želim, da zaspiva objeta, pa mi reče, da on ne more tako spat, ker je navajen spat sam. Mi ni bilo več jasno ali se naj uležem na vogal postelje, grem na kavč ali kar domov. Hvala lepa, si raje kupim vibrator in se nasajam nanj, pa mi ne rabi vračat čustev in nežnosti, pa ga po končanem delu pospravim v omaro.
Potem še en klavrn primer. Se ljubiva, božava, vzdihujeva, prvi drugi tretji seks vrhunski. Potem sledi naslednji, malo pred mojim vrhuncem njemu erekcija pade na nulo. Se vprašam kaj je zdaj to pri zdravem dedcu z veliko kondicije. Ko sva se pred tem pogovarjala, je povedal, da ni nikoli do zdaj imel težav. Pa se potem pogovarjava kaj se je zgodilo med seksom, pa mi reče, da se je med seksom spomnil, da sem mu enkrat prej nekaj takšnega rekla s čimer sem ga užalila. Ga vprašam kaj sem mu rekla, pa mi odgovori, da se ne spomni. Ej, ne nakladaj. Hvala lepa za takšnega psihičnega invalida,ki bo med seksom premleval kaj sem mu kdaj prej rekla/naredila in ga prizadela. Raje si kupim vibrator, ki ne bo skup padel, ko si ga bom najbolj želela.
Potem še en primer. Njegovi mokri poljubi po celem telesu, da me kar hladi in sem cela lepljiva. Si mislim ajde nadaljujmo, se bom že potem obrisala. Ko je on na meni, se zvijam pod njim in vzdihujem od užitka, potem zamenjava pozi in grem jaz gor. O fak, sem že preverjala njegovo dihanje, če ga ni pobralo pod mano. Živ obup. Pod mano se ne premakne, leži kot mrtvec, kot da se nasajam na vibrator, ki se ne odziva na moje gibe. Vse mi je dol padlo.
To so moje izkušnje po 50em. Pa izražam ženstvenost, seksapil, nisem ravno slabega izgleda in nimam preveč kg. Tako da, moški 50+ hvala lepa. V tem življenju sem zaključila s seksom. Lahko smo samo prijatelji in se družimo. Grem v nabavo vibratorja in bom zadovoljila svoje seksualne želje/potrebe. Vam pa se ni potrebno smešit in sramotit pri delu, ki ga ne obvladate. To so moje izkušnje. Ne trdim, da ste vsi isti – sklepam, da vas je večina takšnih, ki imate dolgi jezik in se slinite, kako bi, ko pa končno dobite priložnost, pa se na koncu izkaže ena velika žalost od vas.
Je pa bilo tudi nekaj takšnih simpatičnih “nerod” katerim nisem niti dovolila, da bi se me dotikali ali poljubljali kaj šele , da bi seksala z njimi. Sem že v naprej videla totalno polomijo.
eh,ti se mal norca delaš iz tipov ,vsi so imeli trde ,prvi bi celo lahko celo noč,a nebi malo pokomunicirala pred in po seksu ,kaj si želita ,kaj ne…pa če z nekom hodiš ,kak mesec ali več pred prvim seksom,se napaljujeta,govorita tudi o tem…al greste fukat že prvi dan…
Ena gori trdi, da je kondom problem pri stabilni erekciji.
Ja, ampak ne tak, kot ona misli. Mine te, da bi ga dal gor, ker si rajc na glavici lahko samo misliš, ga ni skozi gumo. Kaj boš pol seksal, če veš, da ti ne bo prišlo in boš moral štemat ko budalo.
Posledično je erekcija s kondomom bolj dolgotrajna. Zato bi one kondom, ne pa zaradi preventive. Sebi užitek, deca pa klinc gleda, ne?
Da bi se pa potrudila malo z mišicami stiskat in popuščat in s tem moškemu pomagat uravnavat erekcijo, a to pa ne? Ker je potem treba imet tudi malo občutka za moškega, malo sledit njegovemu ritmu in vzburjenju. To pa je že prehuda umetnost in sodelovanje. One bi se samo vlegle na hrbet in se pustile postrečt…
Konec pred, 23.08.2025 ob 08:52
Lloyd, če je moškemu mar za žensko, mu kondom nikakor ne bo odveč.
Nikakor mi ni jasno ali ima res toliko moških težave z erekcijo, da ne morejo s kondomom ali jim je pa totalno vseeno, če naredijo kup otrok? Si vsi mislijo: saj bo ona noseča, ne jaz?
Moški, ki nima težav s potenco, nima težav s kondomom.
Če je moškemu mar za mene, se me bo hotel dotikati s svojo kožo in organom, ne pa preko plastike kot da sem kužna.
Aja, pa umil se bo temeljito. ?
Drugačna preizkušena verzija: Moški 50+ težko najde ustrezno partnerko, torej strada glede seksa. Ko po dolgi pavzi najde pravo, mu manjka trening in se ne more zapoditi po maratonski progi ljubezni zato mora ubrati krajše izvedbe. Preizkusil sem. Prvih nekaj je bilo klavrnih, da me je kar odslovila. Poklicala me je čez kak teden in sva se pogovorila, dogovorila in razvila sva odnos, v katerem je prijetno občutila mnoge vrhunce, v naravi na travi. Tudi poroko je predlagala, čeprav je bila poročena. Po njenem 50-tem se je ohladila in sva se pozabila. Ampak imela sva se rada.
Kondom vidim samo ,kot sredstvo proti zanositvi…Preden greš z nekom seksat ,se moraš spoznat ,praviloma tudi čustva in zaljubljenost .Tako da ,to je za prostitutke ,samo not ,ven in konec ali za tiste ki se žgejo prvi dan. Nekdo ki je bil v neki dolgoletni vezi,pa ni navajen kondoma ,je to vsaj na začetku ,potem se navadiš ,nek psihološki iziv,lahko vpliva na erekcijo. Ali je isti občutek brez ali z …meni je ful razlika tisti občutek koža na kožo ,počasno drsenje ,če nimaš glih smokija ,občasno sunki ,itak so neki občutki …to lahko potrdijo tudi ženske ,tiste ,ki vejo kaj je dober seks z zaljubljenostjo in čustvi ,pa privlačno osebo ,da bi se pojedla en drugega…Moški po seksu rad zaspi ,tko je …jaz sam na dvojni postelji…rabim prostor. Seks ni samo tiča noter ,res imamo vsa čutila ženski je praviloma bolj všeč ,tudi nekaterim moškim ,vsaj meni ,ko si z glavo tam ,spodaj in povsod drugje …,ne s tičem …čeprav mora bit vsega in različno…pa nekako nikoli ne smeš mislit kako ga zabiješ …ampak ,gledaš odzive ,uživanje partnerke ko se igraš z njo…
zeloodvisno02, 23.08.2025 ob 09:13
Kondom vidim samo ,kot sredstvo proti zanositvi…Preden greš z nekom seksat ,se moraš spoznat ,praviloma tudi čustva in zaljubljenost .Tako da ,to je za prostitutke ,samo not ,ven in konec ali za tiste ki se žgejo prvi dan. Nekdo ki je bil v neki dolgoletni vezi,pa ni navajen kondoma ,je to vsaj na začetku ,potem se navadiš ,nek psihološki iziv,lahko vpliva na erekcijo. Ali je isti občutek brez ali z …meni je ful razlika tisti občutek koža na kožo ,počasno drsenje ,če nimaš glih smokija ,občasno sunki ,itak so neki občutki …to lahko potrdijo tudi ženske ,tiste ,ki vejo kaj je dober seks z zaljubljenostjo in čustvi ,pa privlačno osebo ,da bi se pojedla en drugega…Moški po seksu rad zaspi ,tko je …jaz sam na dvojni postelji…rabim prostor. Seks ni samo tiča noter ,res imamo vsa čutila ženski je praviloma bolj všeč ,tudi nekaterim moškim ,vsaj meni ,ko si z glavo tam ,spodaj in povsod drugje …,ne s tičem …čeprav mora bit vsega in različno…pa nekako nikoli ne smeš mislit kako ga zabiješ …ampak ,gledaš odzive ,uživanje partnerke ko se igraš z njo…
?
Pri 40ih sem se odpovedala moškim. Nikoli našla pravega.
Leta in leta so že mimo. Bo že več kot 10 let brez seksa. Ja, pride želja, ampak ja, vibrator…
Tudi jaz sem se naveličala moškega, ker sva se vsakič pregovarjala glede kondoma.
Je to kar splošni problem moških, da jim ni mar ta zaščito.
Ne grem še več tega.
Se cenim, 23.08.2025 ob 09:10
Se cenim, moški, ki bi seksal brez kondoma: no go.
Moški so egoisti. Njim ni mar, če ženska zanosi. Meni pač ni vseeno in ni šans, da imam opravka z moškim brez kondoma.
Kontracepcija no go? Sterilizacija no go? Zmožnost kontrole nad zanositvijo no go?
A ti se pa ceniš….
Kje se ti ceniš, če prepuščaš kontrolo nad tabo moškemu? A on odloča, če boš ti zanosila ali ne?
Jao…. Res bolje, da ne zanosiš. Nikoli.
Si pa bedak. Se zavedaš, da marsikateri ženski hormonska kontracepcija škodi? In to zelo.
Ne, seveda ne, ker ti bi pač brez kondoma seksal.
Sterilizacija: ni ravno enostavni poseg.
Ampak ja, tipičen idiot, ki bi se okrog gonil, za zaščito pa naj ženska skrbi. Njeno zdravje ni tvoj problem. Važno je, da si ti jajca praznis. Ženska pa naj crkuje ob KT.
Konec pred, 23.08.2025 ob 09:43
Kaj vse sem jaz dala skozi zaradi raznih KT in miren, grozljivka.
Sama sebi nemorem verjeti, da se za moškega vse to pretrpela. Za egoistično teslo, ki mu je bilo odveč kondom nataknit. Ni šans, da se še kdaj ukvarjam z moškim, ki bi brez kondoma. Raje Nikoli več ne seksam.
Ja pa saj seksala si zase ne zanj?!
eh
Vidiš, da ti ne gre in ne gre ter so vedno potem drugi krivi. ?
Vedno imaš možnost, da izbiraš ali te bo bolela glava pred… ali po seksu. ?
.https://www.youtube.com/watch?v=oJDGcxAf9D8&list=RDoJDGcxAf9D8&index=1
Ah dajte no babe jamrat in glumit žrtve! Od prve menstruacije dalje veste, da lahko zanosite in če res nočete, bo že treba za to poskrbet. Ve same, ne pa prelagat odgovornost na moške. Njemu lahko kondom tudi dol pade. A to je pa vseeno? Ve pa na milost in nemilost njegovi površnosti?
Kje piše, da mora bit tabletka? Če veš, da otrok nočeš, je sterilizacija odlična rešitev. Pa šalčka. Popolnoma neškodljivo. In ne, ni sterilizacija noben strašen poseg. Ne se napravljat, no! Ali on vazektomijo, če sta neki resen par in oba vesta, da nočeta otrok.
Je pa drugo, če niste ziher, kaj bi rade in če mislite malo čez plot skakat, to pa ja.
Crazyfrog, če danes pomislim: zanj. Želela sem seveda za oba, ampak on je užival, jaz pa imela neznosne bolečine zaradi mirene, KT, več mesecev krvavitev brez prestanka, slabo počutje, grozne bolečine… ja, res sem bila zabita. Zato pa: kondom ali pa nič.
Ja, skrajno neumna sem bila.
Ampak glede na mon, večina moških ni nič prida. Ženska in zdravje jih ne briga, samo, da si jajca spraznijo brez kondoma.
Ni čudno, da ima marsikatera raje vibrator kot moškega.
Aja, kondome sem vedno jaz kupovala.
Konec pred, 23.08.2025 ob 10:05
Crazyfrog, če danes pomislim: zanj. Želela sem seveda za oba, ampak on je užival, jaz pa imela neznosne bolečine zaradi mirene, KT, več mesecev krvavitev brez prestanka, slabo počutje, grozne bolečine… ja, res sem bila zabita. Zato pa: kondom ali pa nič.
Ja, skrajno neumna sem bila.
Ampak glede na mon, večina moških ni nič prida. Ženska in zdravje jih ne briga, samo, da si jajca spraznijo brez kondoma.
Ni čudno, da ima marsikatera raje vibrator kot moškega.
Aja, kondome sem vedno jaz kupovala.
O boga?
Jebesh pol tako vezo.
Js ko sm mojga spoznala mi je najprej, da naj ne jem tabletk, da se scistim sranja. Nobenga siljenja z mireno. Seksava redno, res pa ne uporabljava kondoma. Kar je glupo, ker mora pazit, da ne konča v men, sam nama je pa kondom smotan no. Pa vem ja lh se vseeno zgodi. Sestrična je zanosila kljub tabletkam?
Forum je zaprt za komentiranje.