Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški 40+ živi pri starših

Moški 40+ živi pri starših

Glede na dosedanje izkušnje z moškimi, ki so živeli samo pri starših in se direkt k partnerki priselili in tistimi, ki so živeli samski, so bile take:
Direkt od mame – nič ni znal delat. No v bistvu sem celo živela en čas z enim takim pa je mislil, da mu bom stregla tako kot mama in sestra.
Živel samsko – zna vse sam.

Ženske, napišite malo izkušnje.

Jaz bi šla. Zakaj ne?
Mogoče želi skupen dom (nekje drugje) urediti skupaj z nekom (in ne sam).
Če boš pa ugotovila, da gre za maminega sinčka (tega, kar je tebe strah) pa pač na drugi zmenek ne boš več šla.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Torej bi šle iz izprašale zakaj živi pri starših.
Kaj, če je odgovor recimo ta, da se mu tako preprosto bolj splača, ker je ceneje kot živeti na svojem. Potem pa pove, da mama gospodinji tudi zanj, ker je ona v penziji in ima čas. Torej sicer praktično, ker je vse to res, ampak po vsej verjetnosti ne zna nič delat.

Pa dobro no, ne moreš zdaj te zgodbe cefrat v prafaktorje in od nas pričakovat, da bomo napisale scenarij TVOJEGA zmenka.
Tako kompleksni pa tipi tudi niso, da ne bi hitro pogruntala, ali ima dve levi roki. Moj prejšnji partner je živel še pri starših, ko sva hodila, pa je znal vse in je doma delal vse, tudi “skret pucal”.

Moj biviši pa je bil par dni sam doma. Ko sem prišla domov, totalni svinjak. Nekaj malega si je skuhal (pogrej in pojej varianta pa pečena jajca ), ampak posode ni pomil. Smeti vsepovsod polno. Neopranih cunj polno. Preprosto katastrofa.

Eno je, kaj si predstavljaš ti s svojo glavo, drugo pa je vesoljska stvarnost.

Tehniki, za to, da dobimo neko predstavo o objektu, ali jo ponudimo nekomu, narišemo več pogledov, tlorisov in če še to ni dovolj, prikazujemo ta nekaj s prerezi in detajli.

Kaj hočem reči?

Ta tvoja predstava je en curc vredna.

Zgleda, da je tule gor kar nekaj 40+ letnikov, ki živijo doma pri starših.

Jaz bi šla na zmenek, vendar bi bila previdna.

Skozi pogovor bi ugotovila, ali je moški mamin sine ali pa samostojen moški, ki iz kateregakoli razloga živi pri starših. to se dosti hitro da ugotoviti.

Mamin sine, ki se šlepa pri starših, ne bi imel možnosti pri meni, odgovoren moški pa bi jo imel ne glede na to, kje prebiva.

da se zapleteš s takim moškim, moraš imeti samo en pogoj – biti moraš stokrat hujša kot je njegova mati. on jo je namreč navajen ubogati in se prilagajati. Torej. če imaš svoje stanovanje ali živiš v mansardi, ga pripelji k sebi in potem tako skomandiraj, da bo sam v glavi samo mamo zamenjal s tabo in si na konju. poznam take primere in odlično laufa.
Če pa se ti misliš seliti k njemu in njegovim…pa se raje takoj ustreli v koleno in še kam.

če si kdo postavi štalco … potem notri pripelje kravo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ronka, smešiš se z istimi temami, te dolgočasne izmišljene zgodbice na ravni pravljic, ki ne kažejo neke zrele, zanimive, izvirne in odrasle ženske, ki bi bila sposobna živeti z moškim, imeti družino, otroke. Odpiraš vedno iste teme, vedno enaki odzivi z otroško užaljenostjo. Mogoče ti gredo za to v nos (ti/vsi) moški, ker si zrelostno nekje na meji najstnice, ki pričakuje, da se bodo moški potegovali okrog ženske, katere največji podvig je, da lahko na forumih spiše izmišljene doktor romane o “hudobnih moških”, ki jih spoznavaš iz revij – s tem ne boš vzbudila zanimanja, moraš imeti vsaj “dobro rit”, česar pa predvidevam, da tudi nimaš. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

btw: zakaj pa nebi ženska vzela tipa iz njegovega gnezda v svoj gradiček??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz poznam nekaj vrstnic med tridesetim in štiridesetim letom starosti, ki so “na svojem” in kritizirajo tipe, ki niso. Je pa zanimivo, kako so prišle do tistega svojega. S svojim denarjem nobena. V glavnem so jim starši odstopili nepremičnine, ki so jih podedovali od svojih staršev (ampak so v zemljiški vseeno še pisane na starše in ne hčere), kakšni so starši kar kupili stanovanja, eni je pa stari celo bajto zgradil. Večina je samskih in hudo “pametnih” za vse druge. Preživljajo se s povprečnimi in podpovprečnimi dohodki, veliko zagonijo za cunje,kozmetiko, kakšna ima avto na lizing, notranjost bivališč pa že precej obrabljena. Staro pohištvo, dotrajana okna, tudi problemi s plačevanjem stroškov… Slednje je tudi največkrat razlog za pretenzije do zrelih moških, ki ne živijo pri starših in imajo donosne službe, najbrž da bi financirali njihove podrtije. Po tistem bi jih pa po vsej verjetnosti odslovile kot kretene. Samo tovrstnih kretenov nekako ni ravno v njihove štale. Je pa zato dovolj jamranja o nezanesljivih tipih in maminih sinčkih…

PODPIS
Samo , da to velja tudi za nekatere moške.
Vse pa ne gre metati v isti koš.

Bi.

No, jaz pa nimam takih izkušenj. Res je, da takrat moj partner še ni bil star 40 ali več let, niti blizu, je pa živel še pri starših. In je vseeno “znal” vse, no mogoče se ni spravil WC čistit, drugače pa je v roke prijel tudi kaj več kot daljinec od TV ali tipkovnico računalnika, in še danes zna, če je potrebno oz. točneje, kar je potrebno.

Torej to, da še živi pri starših, ni nujno zaključek, da nič ne zna ali nič, ko bo živel s partnerko, ne bo delal.

:)))))))
Da, da 🙂
…..dober večinski približek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close