Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški 40+ živi pri starših

Moški 40+ živi pri starših

Ženske, bi šle na zmenek s samskim moškim, ki pri 35+, 40+ živi še pri starših?
Opažam, da je večina samskih v teh letih še vedno pri starših?
Jaz si težko predstavljam, da je tak moški samostojen, zrel, sposoben za partnersko življenje v dvoje.

Imaš omejeno razmišljanje…

V enih razvitih državah si omejen, če si pri starših nad 18+ let.

Hja, ne vem, kolegice so se že davno odselile od staršev. Tudi nekako niso navdušene nad moškimi, ki so pri 40ih še pri starših, kar jih pa večina je. Vse nekak iščemo take, ki niso več pri starših. Ker smatramo, da tisti pri starših ne znajo nič delat. Da bi morali živeti kdaj samsko življenje, ne da gredo direkt od mame k partnerki.
Nisem edina, ki tako razmišljam.

Potem pa je najbolje, da si poiščeš kakšno “kolegico” katere so tako samostojne in znajo vse nardit in skupaj boste lahko negodovale nad nesamostojnostjo moških

Pri 40ih pri starših?
Nenormalno.

Kaj pa , če starši živijo pri moškemu 40+, ker sami niso finančno sposobni ?????? koliko je satrejših oseb, ki prejemajo penzije okrog 200€ ali manj. Po moje, če ne bi imeli otrok, ki bi jih finančno podprli, bi živeli pod mostom.

Zakaj pa potem ne greš na zmenek s samskim, ki pri +35, +40 ne živi pri starših? 🙂
Moški ne padajo z drevesa in se kot perfektne jabolke po obliki in okusu prikotalijo pred tvoje noge, kjer na njih piše, poberi me. 🙂 Če imaš cilj pred očmi, je treba nekaj narediti za njega, če misliš, da je dovolj, če zgolj čakaš, da bo perfektni moški potrkal na tvoja vrata in pristopil do tebe, rekoč – “ti boš moja”, je to bolj odraz nerealističnih pričakovanj in plod zasanjane domišljije, ki jo vzpodbujajo romantični filmi in romani.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem, že celo večnost nisem spoznala kakega tipa v zrelih letih, ki bi še živel pri starših.

Ne bi skakala do stropa od navdušenja, tudi stanovanje v zgornjem štuku pri starših ne bi bilo dovolj samostojno za moj okus.
Vseeno pa ne bi že apriori odpikala, odvisno od zgodbe zadaj, razlogov in tako dalje.

Hja, ne vem, kolegice so se že davno odselile od staršev. Tudi nekako niso navdušene nad moškimi, ki so pri 40ih še pri starših, kar jih pa večina je. Vse nekak iščemo take, ki niso več pri starših. Ker smatramo, da tisti pri starših ne znajo nič delat. Da bi morali živeti kdaj samsko življenje, ne da gredo direkt od mame k partnerki.
Nisem edina, ki tako razmišljam.[/quote]

In kako konkretno se to dotika tebe? Če pač ne verjameš, da obstaja dober moški zate, lahko iz iste pesimistične pozicije zaključiš to zgodbo, se nehaš spraševati pa si rečeš, da ti narava mogoče ni rezervirala mesta, da postaneš žena, mati ter da boš iskala smisel in poslanstvo v svojem življenju v nečem drugem.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Me zanimajo predvsem ženski komentarji.

Razen, če mu starši niso vcepili občutka krivde in s tem dolžnosti, da mora za ceno lastnega življenja poskrbeti za njih.

Razen, če mu starši niso vcepili občutka krivde in s tem dolžnosti, da mora za ceno lastnega življenja poskrbeti za njih.[/quote]

Po tvoje, potem naj jih kar pusti da krepnejo, da bo dokazal svojo samostojnost in ne bo vplival na kvaliteto svojega lastnega življenja…

Razen, če mu starši niso vcepili občutka krivde in s tem dolžnosti, da mora za ceno lastnega življenja poskrbeti za njih.[/quote]

Po tvoje, potem naj jih kar pusti da krepnejo, da bo dokazal svojo samostojnost in ne bo vplival na kvaliteto svojega lastnega življenja…[/quote]

Žal je tole, kar je napisal Robi, v številnih primerih še kako res … pa niti ne gre za materialno preživetje, ampak je dobesedno čustveno izsiljevanje. Imam daljne sorodnike, ki so že začeli s tem, pa so otroci komaj v srednji šoli (nakup parcele poleg matične hiše in začetek gradnje na njej za otroka, da bo ostal doma). Ne, ne gre za srčno dobroto in starševsko skrb, ker v tem primeru bi lahko parcelo/hišo/stanovanje kupili kjerkoli oz. otroku dali raje denar, pa naj se sam odloči.

Predvsem me zanima vzrok, zakaj živi pri starših, vendar ti nisi pravi naslov za to, ker si odklonilna že kar apriori!!
To ve on in starši!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ženske odgovore prosim.

Dobro vemo, da je precej redko to, da si je on postavil hišo ali kupil ali najel stanovanje in vzel starše k sebi.
Vemo pa tudi, da je ponvadi tako, da starši njega cartajo, mu strežejo.

Aja ups, moški stran, ker ne delimo njenega mnenja..

Še enkrat vprašanje teme: Ženske, bi šle na zmenek s samskim moškim[/b], ki pri 35+, 40+ živi še pri starših?

Daj malo med vrsticami… lahko je samo, da pač ni šel živet in kupovat svojega stanovanja, če pač imajo starši stanovanje, hišo in rabijo takšno ali drugačno pomoč.
Ozko gledanje pr teb je pa res na višku…

EnTip: vprašanje teme je bilo:
Ženske, bi šle na zmenek s samskim moškim[/b], ki pri 35+, 40+ živi še pri starših?

Samo prva vrstica je namenjena ženskam in vsebuje konkretno vprašanje, na katerega moški sploh nismo odgovarjali. Komentiramo drug del tvoje CELOTNE teme, če dovolite spoštovana gospa.

Prosim, res prosim, žensko mnenje me zanima. Ne zanima me mnenje moških.

Da, bi šla.

Pa bi po tem videla, kako in kaj.

ne vem, mogoče ima pa on ”podobno” fikcijo: če je ženska ”blond” ne grem z njo na zmenek… 🙂

lp,D

Je to edini kriterij, ki ga imaš, da greš z nekom ne zmenek?

Menda pa ja lahko v človeku vidiš še kaj več od tega?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close