Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Moški..

Moški..

jaz mislim da je problem to, da si preveč negativna, skeptična ter prestrašena, kar ubije vso strast. ljubezen pač ne pride na silo in pogojevanjem, ampak z zaupanjem, za katerega rabiš pogum in optimizem. namesto zagrenjene ženske, ki zahteva nekaj, se prepusti, glej dobro v drugih, bodi dobra družba in si privošči uživanje. pač sprejmi dejstvo, da bo naslednji, s katerim se boš ujela in dobivala, morda za večno s tabo. ampak to ne pomeni, da je bilo vse skupaj brezveze in se moraš počutiti izkoriščeno – lepi trenutki štejejo, tudi če so minljivi. zato se sprosti in uživaj namesto da se obremenjuješ s tem, kakšna bo prihodnost. če bo obema lepo in bosta znala uživati, osrečevati drug drugega, bojo tudi možnosti za lepo in dolgo prihodnost veliko večje kot pa če boš nezaupljiva in prestrašena in razmišljala, da bo enkrat konec.

Odgovor na objavo uporabnika
Haha789, 01.11.2021 ob 13:29

Revica.

se en kurber? revcek si ti

derpan glupi

To pa ni res. Grdo pišeš marsi katera ženska je slabi

Mislim da si preveč izbirčna. Nismo vsi tako slabi kot nas blatiš v javnosti. Mislim, da je marsi katero dekle slabše

Jz isto iscem nikjer nobene ce pa so so pa prevec luftarke jz pa tega nocm

Če res to iščeš, kar pišeš, mi piši na odsotnez@gmail.com

Pozdravljena

Tudi sam sem samski, star pa 36 let. Drugace ne kadim in ne pijem alkohola, ljubitelj narave, zivali… Visok sem 180cm, 80kg, modrih oci, rjavih las… Ce te karkoli zanima mi pisi na danijel.pav1985@gmail.com

Sami fuk fehtarji kolk so se usul

joj joj joj, 02.11.2021 ob 17:27

Anonimno 6868, 02.11.2021 ob 12:37

Poklici me na 031 276 692, mogoce nama pa uspe. Sem vdovec 56 let z dvema odraslima otrokoma.

Lp

a si ti slučajno s.s. iz zreč?

A se midva mogoč poznava?

U se se. Najdejo tut dobri moski

Isto.. Slovenci so obup. Sej zato oa je toliko samomoriv ker he folk brez komentarja.. Staticni, nerazgledani, leni.. Vse jar zenska noce. Slovenija najslabse tko da sm ustega mnenja obup

Xyzzz, 02.11.2021 ob 23:55

Isto.. Slovenci so obup. Sej zato oa je toliko samomoriv ker he folk brez komentarja.. Staticni, nerazgledani, leni.. Vse jar zenska noce. Slovenija najslabse tko da sm ustega mnenja obup

Zate pa res ni čudno, da nobenega ne dobiš. Še Strojanova Jelka je bolj pismena od tebe. Kaj ti bo zunanja lepota, če je notranjost gnila. Ta gniloba slej ko prej ven udari.

I am here

Anonimno 3956, 03.11.2021 ob 03:52

Zate pa res ni čudno, da nobenega ne dobiš. Še Strojanova Jelka je bolj pismena od tebe. Kaj ti bo zunanja lepota, če je notranjost gnila. Ta gniloba slej ko prej ven udari.

moderatorstvo samo sebe ponuja. zadncajt da vkopljo še onlyfans. he he

Eva so se normalni, samo srecat ga moras. Res pa da jih ni veliko, zal zivimo v takih casih, kjer so se tudi ljudje spremenili.

Lahko me kontaktiras na mail za spoznavno kavico pa da vidima? igor.etrad3@gmail.com

slovenc79110, 02.11.2021 ob 17:28

jaz mislim da je problem to, da si preveč negativna, skeptična ter prestrašena, kar ubije vso strast. ljubezen pač ne pride na silo in pogojevanjem, ampak z zaupanjem, za katerega rabiš pogum in optimizem. namesto zagrenjene ženske, ki zahteva nekaj, se prepusti, glej dobro v drugih, bodi dobra družba in si privošči uživanje. pač sprejmi dejstvo, da bo naslednji, s katerim se boš ujela in dobivala, morda za večno s tabo. ampak to ne pomeni, da je bilo vse skupaj brezveze in se moraš počutiti izkoriščeno – lepi trenutki štejejo, tudi če so minljivi. zato se sprosti in uživaj namesto da se obremenjuješ s tem, kakšna bo prihodnost. če bo obema lepo in bosta znala uživati, osrečevati drug drugega, bojo tudi možnosti za lepo in dolgo prihodnost veliko večje kot pa če boš nezaupljiva in prestrašena in razmišljala, da bo enkrat konec.

Slovenc… tole pa dobro povedal. Mogoče se bo pa avtorica oprijela tega nasveta in si omogočila kaj lepih trenutkov.

Dej mal instagramke gor bikini pa to, da vidmo, če je roba?

Glavno da si PRIVLAČNA sama sebi. Ostalim očitno ne.

Pojdi nazaj v rodno Bosno. Bo najbolje.

taksnega moskega kot ga isces ti vec enostavno ni. Ali se sprijaznis da bos ljubica in mu nabijala ego ali pa bos sama. Fuk fehterjev je vsepovsod polno to najdes takoj. Taksnega, ki pa te bo imel rad in te spostoval pa itak ni. Ti povem iz lastnih izkusenj.

…https://m.youtube.com/watch?v=RpokqndoXmg

Večni klečiplazneži mona so se takoj ponudili, ker ne razumejo zakaj so takšne ženske samske, razočarane, …

Peščica tipov za katere si takšne suhe sluve domišljajo, da so zanje edini “primerni”, lahko dobijo pol mlajše. Tako zelo se te abrahamovke precenjujejo. Potem pa se še prepričujejo, da gre za nezreleže, ker se ne vežejo s staro suho slivo. Menda ji niso kos, lol.

Delusional folk…

Zelo lepo napisano, kahko samo podpišem.

Ja res je, ni vec pravih moških. Sami fuk fehtarji ali pa mamini sinčki. Obup

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close