Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški..

Moški..

Pozdravljeni,

Stara sm 45 let,urejena,privlačna..imela sem dve dolgoletni vezi 7 in 6 let,vendar žal neuspešni.Sm brez otrok po moji želji in rada bi spoznala moškega,ki mu ljubezen in spoštovanje nista tuji,vendar se tule ustavi,ker se name lepijo samo egoistični kreteni??,kateri bi samo sex,ali pa ljubico za dvig njihovega ega.

Kje je kašen moški,naj si bo ločen ali samski,ki si želi normalno življenje v dvoje(lahko z otroci,ni panike),al takšni ne obstajajo več??Ne grem se igric ljubic in ne vem kaj vse,ker nisem oseba,ki bi to potrebovala.?

Drage moje dame,mamice in gospe,kako ve gledate na današnje moške??Jaz sm enostavno razočarana!!?

Revica.

Odgovor na objavo uporabnika
Eva955, 01.11.2021 ob 13:19

Pozdravljeni,

Stara sm 45 let,urejena,privlačna..imela sem dve dolgoletni vezi 7 in 6 let,vendar žal neuspešni.Sm brez otrok po moji želji in rada bi spoznala moškega,ki mu ljubezen in spoštovanje nista tuji,vendar se tule ustavi,ker se name lepijo samo egoistični kreteni??,kateri bi samo sex,ali pa ljubico za dvig njihovega ega.

Kje je kašen moški,naj si bo ločen ali samski,ki si želi normalno življenje v dvoje(lahko z otroci,ni panike),al takšni ne obstajajo več??Ne grem se igric ljubic in ne vem kaj vse,ker nisem oseba,ki bi to potrebovala.?

Drage moje dame,mamice in gospe,kako ve gledate na današnje moške??Jaz sm enostavno razočarana!!?

Pa kje ti to iščeš? Najboljše stvari so preproste in čisto običajne.

Pusti kontakt pa da vidiva, če sem jest pravi. Zagotovo nisem izkoriščevalec, ker imam vse kar je za življenje potrebno, no razen tople ženske roke.

Snoppy, 01.11.2021 ob 16:48

Pa kje ti to iščeš? Najboljše stvari so preproste in čisto običajne.

Pusti kontakt pa da vidiva, če sem jest pravi. Zagotovo nisem izkoriščevalec, ker imam vse kar je za življenje potrebno, no razen tople ženske roke.

Prav bi bilo, da moški pusti kontakt.

Mogoče kakšen DSO…

res preprosto, 01.11.2021 ob 19:45

Prav bi bilo, da moški pusti kontakt.

Pa dejmo enkrat za spremembo videt ženski kontakt.

Tudi jaz sem izgubila vero v moske. Vsi so isti prasci.

na monovju je sm dobra roba. tut jz ne zastopm zkj ti ne gre. he he

Lahko me kontaktiraš in greva na kavo. Star sem 38 let, imam solidno službo, visok 183 cm, gosti temni lasje, v prostem času se ukvarjaz z umetnostjo, sem nlušten in pozitvne energije. lahko me kontaktiraš na edenzelozanimiv@gmail.com

Eden zelo zanimiv, 01.11.2021 ob 21:56

Lahko me kontaktiraš in greva na kavo. Star sem 38 let, imam solidno službo, visok 183 cm, gosti temni lasje, v prostem času se ukvarjaz z umetnostjo, sem nlušten in pozitvne energije. lahko me kontaktiraš na edenzelozanimiv@gmail.com

Ajde, ne seri. Res čudno, da je tak Jackpot kot si ti še vedno samski.

Pozdravljena eva955 sem samski 39letni moški in iščem enako kod ti javi se in greva na kakšno pijačo za začetek lp.David 041 425-795

Danes je vse na klik. Dobesedno. Na klik lahko spoznaš povsem enostavno nekoga s pomočjo aplikacij, a ravno ta lahkotnost komuniciranja in lažjega medsebojnega spoznavanja ter dostopnosti na raznih dating aplikacijah danes veliko pripomorejo k spoznavanju napačnih ljudi in je hkrati tudi na nek način past.

Ljudje so z drugimi ljudmi začeli ravnati dobesedno tako kot z materialnimi dobrinami. Materialne dobrine, ko se jih naveličajo, prodajo, predvsem avtomobile menjajo za nov model, partnerje, s katerimi so, pa zapustijo in menjajo za mlajše ali spolno bolj odprte za občasna srečanja, ker ne želijo resne zveze. Te iste osebe (ženske in moški) pozabljajo, da večno ne bodo mladi, verjetno tudi ne zdravi. Živijo z danes na jutri in takih je žal že večina.

Ljudje s širjenjem socialnih omrežij ne postajajo bolj socializirani, pač pa kot roboti brez čustev. Vse na hitro, vse takoj, ko se naveliča, pa odvrže. Največja težava je tako v tem, da so se ljudje v medsebojnih odnosih začeli obnašati “potrošniško”. Tako jaz vidim današnje odnose.

Zato spoštovana avtorica, pravega partnerja boš spoznala naključno, nenačrtovano, nikakor pa npr. ne na aplikacijah za zmenke. Tam so v večini v ospredju avanture in dobivanja brez obveznosti. Ne vem sicer, kje iščeš, a pravega človeka boš spoznala ob ukvarjanju s kakim hobije in naključno. Želim ti veliko sreče. Vse lepo.

Pozdravljena lohko mi pišeš na veber.elvis@gmail.com

Poklici me na 031 276 692, mogoce nama pa uspe. Sem vdovec 56 let z dvema odraslima otrokoma.

Lp

Eva če želiš se oglasi na dancidanc@gmail.com, sem moški, ki bi morda lahko kaj spregovoril s teboj na to temo, vendar ne javno… Lep dan želim…

Salome, 01.11.2021 ob 21:47

Tudi jaz sem izgubila vero v moske. Vsi so isti prasci.

Jaz pa v ženske, že zdavnaj. Sem samski že 20 let, potem, ko me je varala, ker kao nisem imel časa zanjo. Jaz pa budala vlekel in na gradil hišo.

Avtorica tezka bo, a vseeno je treba imeti upanje. Imam kolegico malo mlajso od tebe. Izgleda za svoja leta mladostna, postavna. Pa nima srece z moskimi. Vecinoma moski njenih let in mlajsi zelijo, kar si napisala: zabavo, sex itd. Seveda nanjo palijo tudi po 5, 10 let mlajsi.

Resnosti je ni. Razen pri moskih, ki so starejsi od nje, 15, 20 in vec let. Da bi izgledala poleg njih, kot hcerka. Se je sprijaznila, da bo sama.

A pridemo u poštev mlajši (28 let), ki si ne želimo otrok, si pa želimo resno zvezo? A se lahko spoznava?

Vsec mi je tvoja objava.Tudi jaz iscem resno zvezo in avanture me ne zanimajo.Lahko mi pises na darkokordic2000@gmail.com lp Darko

Vsec mi je tvoja objava.Tudi jaz iscem resno zvezo in avanture me ne zanimajo.Tudi mene so  zene razocarale,ampak sem se vedno optimist Lahko mi pises na darkokordic2000@gmail.com lp Darko

ne išči, pa ga boš našla.

mogoče pa se kje srečava, pa bo kaj z nama….

Eva955.

Nismo vsi takšni kot opisuješ.

Smo tudi drugačni a morda ravno zaradi tega nezanimivi.

Takšni ki damo nekaj tudi na romantiko in še kaj več.

Pa lep dan želim.

Lp. S.

Jaz tudi. Na kozlanje mi grejo. Trenutno me še ni noben prepričal drugače, ko bo če bo ti sporočim

oj pisi na fanpit23@gmail…lp

Anonimno 6868, 02.11.2021 ob 12:37

Poklici me na 031 276 692, mogoce nama pa uspe. Sem vdovec 56 let z dvema odraslima otrokoma.

Lp

a si ti slučajno s.s. iz zreč?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close