Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški

Moški

Zakaj je moj mož do mene v družbi normalen, ko prideva naprimer iz sprehoda, teka ipd, in sem v trenirki ne nenaličena…
Ko pa kam greva in se uštimam se pa do mene obnaša ignorantsko?

Prejšnjic mi je rekel, ko sem za na kafe oblekla kavbojke namesto trenirke, da kaj se oblačim v kavbojke kot da je zima????sploh nisem razumela povezave in vem da ga je v bistvu motilo ker sem se lepo oblekla.
Isto par dni nazaj ko sem oblekla top za na kolo, mi pribije da naj grem kar naga.

Tvoj moz je ljubosumen, nesamozavesten. Bogi je. Ti pa se bolj, ker to ne vidis in prenasas. Taki, ki se tako obnasajo, bodo prvi, ki bodo varali.
Vsak normaln ded se ne obnasa tako, pohvali zensko oz. zeno, ce je lepo oblecena in se s tem ne obremenjuje.

PAZI SE. Tako ljubosumen moški je zelo nesamozavesten, lahko postane nasilen, prvo s poniževanjem, nato se stopnjuje in očitno te je že začel poniževati. Lahko mu poveš, če ga skrbi da te bo kdo pofukal, te lahko tudi v trenerki.

Mojemu v primerjavi s tvojim, ko se zrihtam (sicer redko) za ven, mu gre na smeh, pa ne ker bi mu bila smešna, ampak ker sem mu privlačna. Želim ti moškega, ki te bo cenil, ker si to zaslužiš! Pusti ga, preden ti uniči samozavest.

Je poštenjak, ki noče, da bi te drug moški ogovoril in kasiral prijavo za spolno nadlegovanje , ker se mu takšna zakonska ureditev ne zdi fer. Namreč njega je že nekaj žensk nagovarjalo na romantično spoznavanje, pa še nobena ni kasirala prijave za čustveno nadlegovanje.

Sigurno je alkoholik ali nasilnež ali pedofil ali narkoman ali gej, ker se ona rihta, ko gre ven – za druge moške, doma za svojega dragega je pa dobra tudi trenirka in raztrgani štumfi?

Ma kakšen poštenjak,no : to je moški z znaki posesivne ljubosumnosti. Da moški svojo komandira ko lutko, kako se mora oblečt, ko gre z njim ven..

Drugo je, če je ženska že po vlogi tutka lutka”, da ji to paše, da jo desc upravljatudi za v javnost, pa njenemu descu tud to paše;
normlani moški ne komandira ženske tako – saj nismo v Arabiji, kjer so ženske zaradi vere v javnosti podrjene svojemu descu in zadekane, pa ponekod morajo dva koraka za njim hodit v znak spoštovanja in podrejenosti njemu v javnosti.

Ma dobro, če se res obleče za na kolo kot za eno posteljno seanso igranja vlog, potem zna bit problem, če gre pa v kratkih hlačah, ki niso oprijete švic maher pojc kolesarke in v majici brez rokavov v tej vročini, potem pa res ni noben problem. Razen spet, če ni Musliman.

Če bi meni kdaj rekel, kako naj se oblečem ali ne smem obleči, bi se nalašč v spodnje perilo slekla in šla direkt ven. Še slikala bi se in objavila na splet. :))

Slab znak. Resno premisli za naprej. Pravi moški bi moral biti nate, ko se urediš ponosen.

Samo waw, ko berem kakšna sklepanja delate iz preprostega ljubosumja…ste se kdaj vprašali da mogoče moški samo hoče da se kdaj za njega tako zrihtate…namesto da ga že kar označujete za psihopata, ki bo zaradi tega zdaj kar nasilen in nevem kaj…nekatere res samo na svojo rit študirate očitno

Moški, še posebej po 40-tem letu opazijo dvojna merila, ko gre za oblačenje, ličenje.
Ni nujno, da gre za ljubosumje, morda ga moti to, da se zanj ne uredi, ko gre pa ven pa bo naredila vse, da bo lahko izstopala.

A pred poroko se pa ni tako obnašal al kaj..?

Jaz sem srečen, ko se zena obleče izzivalno in greva kam ven. No pred korono k zdaj ne gre. Zanimivo je gledati, kako jo vsi gledajo v tazadnjo ce ima oblecene tangice. 😂 Pa še tudi sam sem v nebesih ko vidim na njen lepe hlače.

Stara tema, nova budala.

Saj na to nihce ne pomisli.

Ženske se urejamo za druge poglede, namesto da bi se uredile doma zase in za svojega moža.

Uredi se kdaj za njega..

To pa ste eni papki, padate na puder in obleke, ki spremenijo videz. Doma pa potem vseka realnost.

Ženska je lepa brez fasade in ko je taka se kaže tudi samozavest. Kako lahko pridobiš samozavest s pudrom, šminko in ne vem še kaj vse pa tudi nisem nikoli razumel. Ne rečem malo, tako, da moški niti ne opazi. Če pa opažiš potem je pa ziher preveč in grdo.

ja moški ste res eni papki, moja sestra je 1 uro v kopalnici, najprej mleko za obraz, potem krema dnevna, potem podlaga za puder, potem puder, potem čez še rdečilo, če ga je preveč, potem čez vse to popravlja še puder s čopičem, no potem se pa začne- obroba oči, veke, umetne trepalnice- tudi te je treba poštrihat, obrvi, šminka, obraba za šminko……………………pride ven iz kopalnice jo vprašam KDO SI PA TI????

Jo je zadnjič prišel njen novi fant pred vrata čakat, ko je sestra ravno prišla iz vrta- je šla solata odrezat še nič urejena, no jo je ta fant prosil če pokliče Jolando, pa je rekla, ne me zezat jaz sem Jolanda…je sedel v avto in se odpeljal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close