MOŠKE RAZVADE
s tabo ni nič narobe … življenja mi ☺
le prav s tabo tudi ni nič ♥[/quote]
Srce … to samo zato, ker si ti preveč ekološko usmerjen (bio-jebač) ♥♥[/quote]
spodobni bi bilo, da tipkaš preteklik v 1. osebi ednine ☺
si mi pa do sedaj res bila edina eko je.bačica — iz riti v usta špric (kompostnik)
Eh, problem so ene druge moške navade:
1. Moški se ne pogovarjajo z ženskami dovolj.
2. Moški ne plešejo, ko so trezni.
3. Moški ne poznajo na uro.
4. Moški ne obveščajo svojih žen, da zamujajo iz službe.
5. Ko enkrat zamudijo, se moški ne oglašajo več na telefon.
6. Ko moški pridejo iz službe, so utrujeni do takrat, ko odidejo na košarko.
7. Ko so moški na vrsti za kuhanje, naročijo halo pico.
8. Ko so moški na vrsti za čuvanje otrok, pokličejo mamo.
9. Ko so moški prehlajeni, sumijo na neko neozdravljivo bolezen.
10. Ko se moški zgubijo na cesti, ni šans, da bi koga vprašali za pravo pot.
Pa kje jemljete vse te stvari? A to kje skopirate iz kakšnih orto neumnih ženskih revij al kako? Res me zanima.[/quote]
Za točko 1 npr. tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?151,9067977
Hm, bolj tole berem..bolj se mi zdi, da nisem moški….OK, mogoče se najdem edino v 10. točki, ker sem trmast in ker imam navigacijo:)))[/quote]
Iz tvoje top 10 lestvice nedvomno sledi, da si moški…[/quote]
Čigave so pa potem tiste navade zgoraj? :))
Hm, bolj tole berem..bolj se mi zdi, da nisem moški….OK, mogoče se najdem edino v 10. točki, ker sem trmast in ker imam navigacijo:)))[/quote]
Tvoja lestvica ki si jo napisal res poveda nisi moški 😉 če si poet… to je tisto zmes med moškim in pičko…. poglej si samo zgodovino pisateljev pesmi in dram in vsega… to so sami pussyi ki jokcajo 😉
1. smešno… sicer sumim na kaj meče ženska point da se ne pogovarjajo/mo dovolj ampak to samo asocialni in tisti ki jih je sram takih pa itak hočeš!
2. In tako je tudi prav
3. Zakaj le bi morali? Jaz poznam uro samo za službo, vsepovsod drugje je +/- 15-30 min! umrl nebom na URO ampak ko bom…. torej je ura samo nekaj kar me meče v kalup omejenosti v času oz. dnevu!
4. za koji K bi to morali počet…. saj če zamujaš že ITAK zamujaš zakaj bi moral ko zamudim poklicat ”hej draga ZAMUJAM ” to bi bilo smiselno samo PREDEN zamudiš samo takrat tega še NE VEŠ ali pa se TRUDIŠ prit pravočasno…
5. Zakaj če se oglasim na telefon medtem ko ZAMUJAM bom še BOLJ ZAMUJAL!
6. ja seveda… zato da se spočijemo za košarko… logično!
7. Kaj je narobe s tem? Sicer jaz rad skuham ampak so pa tudi dnevi ko mi ni, in takrat včasih jem kaj preprostega… Če ti pica ni všeč jo pač ne jej in si naredi sama kaj drugega…
8. a ni to pametno? Mama je itak vesela da pazi vnuka mi pa mamo mir? win-win jezi vas ker se ve tega ne spomnite… ampak raje jamrate kako ste preobremenjene!
9. Tega pa še res nisem doživel!
10. Sicer sem v lajfu ŽE vprašal za napotke (redko) ampak to se gre za naš ponos 😉
Glupe točke …
Tvoja lestvica ki si jo napisal res poveda nisi moški 😉 če si poet… to je tisto zmes med moškim in pičko…. poglej si samo zgodovino pisateljev pesmi in dram in vsega… to so sami pussyi ki jokcajo 😉
1. smešno… sicer sumim na kaj meče ženska point da se ne pogovarjajo/mo dovolj ampak to samo asocialni in tisti ki jih je sram takih pa itak hočeš!
2. In tako je tudi prav
3. Zakaj le bi morali? Jaz poznam uro samo za službo, vsepovsod drugje je +/- 15-30 min! umrl nebom na URO ampak ko bom…. torej je ura samo nekaj kar me meče v kalup omejenosti v času oz. dnevu!
4. za koji K bi to morali počet…. saj če zamujaš že ITAK zamujaš zakaj bi moral ko zamudim poklicat ”hej draga ZAMUJAM ” to bi bilo smiselno samo PREDEN zamudiš samo takrat tega še NE VEŠ ali pa se TRUDIŠ prit pravočasno…
7. Kaj je narobe s tem? Sicer jaz rad skuham ampak so pa tudi dnevi ko mi ni, in takrat včasih jem kaj preprostega… Če ti pica ni všeč jo pač ne jej in si naredi sama kaj drugega…
8. a ni to pametno? Mama je itak vesela da pazi vnuka mi pa mamo mir? win-win jezi vas ker se ve tega ne spomnite… ampak raje jamrate kako ste preobremenjene!
10. Sicer sem v lajfu ŽE vprašal za napotke (redko) ampak to se gre za naš ponos 😉
Glupe točke …[/quote]
Glupe, ampak potrdil si jih 8 od 10 🙂
[/quote]
No, končno sem se našel, po toliko letih tavanja si mi odprl oči…;)
2. In tako je tudi prav
Glupe točke …[/quote]
Glupe, ampak potrdil si jih 8 od 10 :)[/quote]
Glupe točke so zato ker so nelogične niti niso to RAZVADE …. kot je naslov teme….
A veš kaj je RAZVADA? ne to da se jaz ne javim na telefon če zamujam ampak to da pridem domov pa vržem čevle levo desno pa se vležem na kavč… a kapiraš…
to sploh niso razvade ampak legitimne točke… za povrh jih je pa še 50% anti logičnih kot tiste z zamujanjem… kar sem tudi razložil…
Če je že katera izmed točk RAZVADA sta to točki 7 in 8… vse ostalo je off topic in niti ne MEJI na razvado.
Glupe, ampak potrdil si jih 8 od 10 :)[/quote]
Glupe točke so zato ker so nelogične niti niso to RAZVADE …. kot je naslov teme….
A veš kaj je RAZVADA? ne to da se jaz ne javim na telefon če zamujam ampak to da pridem domov pa vržem čevle levo desno pa se vležem na kavč… a kapiraš…
to sploh niso razvade ampak legitimne točke… za povrh jih je pa še 50% anti logičnih kot tiste z zamujanjem… kar sem tudi razložil…
Če je že katera izmed točk RAZVADA sta to točki 7 in 8… vse ostalo je off topic in niti ne MEJI na razvado.[/quote]
Preveč se razburjaš. Mislim, da nisem kiksnila teme.
Iz SSKJ:
naváda -e ž (ȃ) 1. nav. mn. kar dobi zaradi ponavljanja ustaljeno obliko
Razvade so pa slabe navade.
Zdi se mi, da je v 10 točkah navedeno nekaj ustaljenih oblik moškega vedenja, in ker so te oblike vedenja slabe, gre za razvade.
Ne, ne razumeš ti Matkiča. Če so to razvade, potem to njega prikaže v slabi luči… ker se najde v večini točk. Zato to niso razvade, ampak neke logične stvari. :)) Samo žensko, ki jih bo sprejela, še ni našel. 🙂
Pa kje jemljete vse te stvari? A to kje skopirate iz kakšnih orto neumnih ženskih revij al kako? Res me zanima.[/quote]
Za točko 1 npr. tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?151,9067977%5B/quote%5DLolita.. dobr si tole napisala 😀
ad1 meni moja očita, da se še preveč pogovarjam z ženskami….
ad2 zame sploh ne drži.
ad3 včasih mi je pa res čist odveč, da me še ta nepomembna reč priganja…..
ad4 se zgodi ampak iz izkušenj sem se naučil, da je bolj “zdravo” da javim, če zamujam 😉
ad5 to ni res
ad6 absolutno ni res, ker me košarka ne zanima 😉
ad7 nikoli ne pridem na vrsto, mi ne pusti, da se petljam v njeno področje, ki ga perfektno obvlada….ccccc
ad8 to bi bila zadnja stvar, s katero bi kaznoval otroke….. 😉
ad9 še nikoli nisem pomislil na tak konec…
ad10 vedno vprašam, pa če tisti, ki ga srečam še tako butasto izgleda
Še komentar na link.
Ženske, ko ste v stresu se sproščate s tem, da daste vse ne zvočnik, moški meljemo v sebi in iščemo rešitve. In pa govoriti o svojih čustvih za mnogo njih, = jaz sem šibki.….
Kater dec se pa “hvali” s tam, da je nemočen? 😉
Sploh pa po tolikih letih zakona se je tip že naučil komu ne sme zaupat takih stvari….. očitno :/
Če je že katera izmed točk RAZVADA sta to točki 7 in 8… vse ostalo je off topic in niti ne MEJI na razvado.[/quote]
Preveč se razburjaš. Mislim, da nisem kiksnila teme.
Iz SSKJ:
naváda -e ž (ȃ) 1. nav. mn. kar dobi zaradi ponavljanja ustaljeno obliko
Razvade so pa slabe navade.
Zdi se mi, da je v 10 točkah navedeno nekaj ustaljenih oblik moškega vedenja, in ker so te oblike vedenja slabe, gre za razvade.[/quote]
Torej je dihanje in prehranjevanje navada?
Sploh pa kdo določa kaj je razvada in kaj NAVADA? to je relativno torej ni moč opredelit dlje kot le kar si vsak sam misli… se pravi je vse skup nepotrebno debatiranje 😉
Za mene sta razvadi eventuelno točki 7 in 8…. vse ostalo je samo logična posledica dogodkov ki pripeljejo do teh točk, in delanje nasproti tej logiki je butasto.
Za točko 1 npr. tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?151,9067977%5B/quote%5DLolita.. dobr si tole napisala 😀
ad1 meni moja očita, da se še preveč pogovarjam z ženskami….
ad2 zame sploh ne drži.
ad3 včasih mi je pa res čist odveč, da me še ta nepomembna reč priganja…..
ad4 se zgodi ampak iz izkušenj sem se naučil, da je bolj “zdravo” da javim, če zamujam 😉
ad5 to ni res
ad6 absolutno ni res, ker me košarka ne zanima 😉
ad7 nikoli ne pridem na vrsto, mi ne pusti, da se petljam v njeno področje, ki ga perfektno obvlada….ccccc
ad8 to bi bila zadnja stvar, s katero bi kaznoval otroke….. 😉
ad9 še nikoli nisem pomislil na tak konec…
ad10 vedno vprašam, pa če tisti, ki ga srečam še tako butasto izgleda
Še komentar na link.
Ženske, ko ste v stresu se sproščate s tem, da daste vse ne zvočnik, moški meljemo v sebi in iščemo rešitve. In pa govoriti o svojih čustvih za mnogo njih, = jaz sem šibki.….
Kater dec se pa “hvali” s tam, da je nemočen? 😉
Sploh pa po tolikih letih zakona se je tip že naučil komu ne sme zaupat takih stvari….. očitno :/[/quote]
Zato pa nisi samski. Če bi večinoma vse na seznamu držalo zate, bi bil ziher samski.
A boš javil, če postaneš samski. Da se postavim v vrsto :).
Zato pa nisi samski. Če bi večinoma vse na seznamu držalo zate, bi bil ziher samski.
A boš javil, če postaneš samski. Da se postavim v vrsto :).[/quote]Ok. Sam ne preveč okol govort, prav? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.