Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MOŠKE RAZVADE

MOŠKE RAZVADE

Bi bilo nekoliko nekulturno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa ne, da se prilagajaš drugim? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

bilo bi pa zelo po tvoje ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, spet ne razumeš. Jaz sem kulturen človek. Ne zaradi drugih, zaradi sebe.

Goldfish, si ti že imela srečanje bližnje vrste s stoječim penisom ? 🙂
Stoječ ni upogljiv in s stoječim se ne gre v službo, ker prej mine, ko začneš razmišljati o službi. Saj bi bilo sumljivo, če erekcija ne bi minila. 🙂

A je kaj narobe z mano – meni se zdi razvada št. 2 zelo seksi ?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Preveč gledaš iz svoje ženske perspektive ter posledično premalo ceniš moškost. 🙂
Moški ne ščije stoje zato, ker bi moral, ampak zato, ker je moški. 🙂

To je včasih bila ena izmed bistvenih razlik med moškim in žensko, ki pa ste jo ženske s svojimi obsesijami zakrile in s tem moški izgubljamo še eno komponento, ki nas loči od žensk.

Seveda pa mene nobena ženska ne bo prepričala, da ne smem stati, ko grem scat. Pa saj imamo še zaenkrat vrata na WC-jih in jo niti ne briga na kakšen način opravljam potrebo. 🙂

Preveč gledaš iz svoje ženske perspektive ter posledično premalo ceniš moškost. 🙂
Moški ne ščije stoje zato, ker bi moral, ampak zato, ker je moški. 🙂

To je včasih bila ena izmed bistvenih razlik med moškim in žensko, ki pa ste jo ženske s svojimi obsesijami zakrile in s tem moški izgubljamo še eno komponento, ki nas loči od žensk.

Seveda pa mene nobena ženska ne bo prepričala, da ne smem stati, ko grem scat. Pa saj imamo še zaenkrat vrata na WC-jih in jo niti ne briga na kakšen način opravljam potrebo. :)[/quote]

Težko je to babncam razložit Robi….

meni je tudi strašansko smešno ko babe zunaj težijo moškemu…. morda pa mislijo da so še skoz doma …

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

s tabo ni nič narobe … življenja mi ☺
le prav s tabo tudi ni nič ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Stoječ ni upogljiv in s stoječim se ne gre v službo, ker prej mine, ko začneš razmišljati o službi. Saj bi bilo sumljivo, če erekcija ne bi minila. :)[/quote]

Pa zakaj vsak moški na MONu msili ,da je Goldfišica strokovnjakinja za stoječe onete??? :)))
Aja, ker dosti govori… 😀 Nevarne so mirne in tihe… ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

1. ne nabijaj svojih idiotizmov vsem, ki tukaj tipkamo
2. le od kod tebi ideja, da sploh omenjaš moške … fantek ☺

Ne, spet ne razumeš. Jaz sem kulturen človek. Ne zaradi drugih, zaradi sebe.[/quote]
Ti ne razumeš… heca. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, spet ne razumeš. Jaz sem kulturen človek. Ne zaradi drugih, zaradi sebe.[/quote]
Ti ne razumeš… heca. :))[/quote]

Malo je zategnjen, bi mu morala kakšna poročena sodelavka razrahljati vratne, pardon, hotel sem reči smejalne mišice. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ojej … OK, vdam se — večjega idiotizma se ne da natipkati ☺

Stoječ ni upogljiv in s stoječim se ne gre v službo, ker prej mine, ko začneš razmišljati o službi. Saj bi bilo sumljivo, če erekcija ne bi minila. :)[/quote]

Pa zakaj vsak moški na MONu msili ,da je Goldfišica strokovnjakinja za stoječe onete??? :)))
Aja, ker dosti govori… 😀 Nevarne so mirne in tihe… ;))[/quote]
Končno si nekaj pametnega skp spacal, je bil že cajt…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kolk mate dela z mano…dejte se mal svojim onetom posvetit, izobrazit kako in kaj:).

Glej, ne vem, ti meni povej…saj je bilo govora o tebi, a ne:))).

sej bi ti ga kdaj ponudil … pa se zmerom po jajcih sama praskaš ☺

Sem pač par nivojev nad tabo. Stari proletarci niste moja družba, se oproščam..

Glej, ne vem, ti meni povej…saj je bilo govora o tebi, a ne:))).[/quote]
Kaj naj povem ? 🙂
Saj pa sem napisal. Razen, če si težko predstavljaš in bi rabila slikovit prizor. :))

Sem pač par nivojev nad tabo. Stari proletarci niste moja družba, se oproščam..[/quote]

se strinjam ☺
streli v lastno koleno ti gredo tudi neujemljivo ☺

Točno tako :). Školjka je za sedeti. Deska pa je zato gor, da je spuščena, a ne. Kakšen bi bil drugače smoter deske, če bi morala biti dvignjena? Potem bi bila brez potrebe tam.
Školjka je za sedeče opravljanje potrebe take ali drugačne. Za stoječe pa pisoar. Tako so nas učili 🙂

To je bila lekcija samo za nerodne. 😉

To je bila lekcija samo za nerodne. ;)[/quote]

Pa za tiste, ki jim mamica noče čistiti WC :).

s tabo ni nič narobe … življenja mi ☺
le prav s tabo tudi ni nič ♥[/quote]

Srce … to samo zato, ker si ti preveč ekološko usmerjen (bio-jebač) ♥♥

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close