Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moške mišice

moške mišice

no bejbe, zdej pa povejte, kok hudo pomembne so vam mišice pr moškem. k en moj frend je že zdej začel bildat, da bo poleti kul zgledu, pa se mi zdi mal neumn.

On misli in ima tudi delno prav,kajti ženskam so všeč mišičasti in razviti moški.Do poletja bo pa že kar popoln in bo magnet za ženske,vsaj po postavi.Če bo še v glavi tako natreniran bo pa super.

nene… mene taki prej odbijajo… Všeč mi je če se ukvarja s športom in ma mogoče malo bolj utrjeno telo.. Drugače pa mi je itak vseeno.. 🙂

Se pravi imaš raje malo bolj okrogle moške.Taki se hitro utrudijo.

Meni so všeč moški z atletsko postavo, ne rabi imet ravno mišice.

Temnolasci,blond ali rjavih las?

Imam fanta, ki je črnih las in temnih oči…kar se meni najbolj dopade, je pa tud sam bil obseden z fitnessom in samim izgledom, ampak meni prav nič ne pomenijo te mišice, no lepo jih je že videt, samo mi pa niso mišice na prvem mestu…in on to dobro ve…

Meni pa so všeč fantje. ki imajo kondicijo. Kot veš pa recimo tekači niso nabildani. Kaki drugi športniki pa imajo več mišic in tudi dobro zgleda. Marsikdo ima precej kondicije pa ima vseeno kak kg preveč pa me to sploh ne moti.
B. Bilderji pa se mi zdijo grozni za pogledat. PO značaju pa se mi pogosto zdijo preveč samovšečni.

V glavnem fajn je, da ima fant kondicijo in da ima rad šport. Dobro je, da recimo lahko hodi 12 ur po gorah, prekolesari 150 km v enem dnevu… Važno je, da gre z mano na turco.
Nadležni pa so mi tisti, ki visjo kar naprej v finesu in potem nosijo pretesne majice, da bi se videle njihove mišice. Pa kar naprej težijo o tem koliko proteinov pojedo. Ko pa jih pošlješ na telo pa nič. Jaz bi takim dala v roke lopato pa sekiro in naj pokažejo mišice.

Sploh pa je najbolj pomembno kaj ima kdo v glavi. Značaj.
Tudi atletska postava ne pomeni nič, če je glavva prazna.

Všeč mi je, če ima čvrsto postavo, trdo telo.
Tiste nabildane mišice, pridobljene na fitnesu so mi pa bljak.

Mislim, jaz tud že od oktobra hodim telovadit, da bom polet dobro zgledala:)

Nabildani eh , meni niso všeč !

Men tud ne, taki s kondicijo, naravno postavco-to je to..ak, če mal samo fitnes pomaga(brez kakršnihkol dodatkov!) pol ok..ampak obsedenci s svojim telesom, fitnesom in raznoraznimi prehranskimi dodatki-joj joj! Opažam da jih je čedalje več..ki resno ogrožajo svoje zdravje na ta način-obsedno!

sploh niso pomembne.

če jih ima, se ne bom pritoževala,
če jih nima pa ne bom težila,
da naj telovadi zato, da jih bo imel.

pa sem sama športnica po duši.

Tip s “prijetno” nabildanimi mišicami je ful hud za pogledat. In za potipat :-))). Noben ekstrem pa ni privlačen, vsaj meni ne.

Če pa je rekla, da ji je všeč, če se ukvarja s športom in ima utrjeno telo. Takšni pa nismo niti okrogli, niti se ne utrudimo hitro. Al si ti mel v mislih, kašen šport za šankom?

Mišice so ok v mejah normale,pod to mislim da nimajo preobilnih trebuščkov itd….niso mi pa všeč preveč nabildani moški…lp*

Ne maram prevec nabildanih moskih…mam rajs bl take suhe z normalnimi misicami, ki jih majo tko al tko tud ce nc ne delajo vec kt zenske.

www.studentarija.net

Rubyfruit, teb jih jst enkrat pokažem! Prov? Aja, ti se nočeš z mano pogovarjat

Ja no le pokaž mi jih..če so po mojem okusu 😉

www.studentarija.net

Čao zvezdica.Najboljše je če je moški z mišicami ravno pravšnji,pa da ima razvito postavo.Da nima pivskega trebuha in preveč kg.

Men je lepo če ma tip športno postavco, torej utrjene mišiče nikakor pa ne napumpanih po celem telesu oz. sploh bodybilderji so mi nagravžni za pogledat.

A mi verjameš, da če napnem prsne, mam večje joške kot ti?

Full dober je nabildan tip in tak je moj j . . . .! Njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . . . . . .

LP!

ina.

Men so taki prou blek. Da sploh ne govorim o tem, da je večja verjetnost da so kakšni geji.
Ko vidim tazga tipa, najprej pomislim nato, da se bo prislinil k kakšni grupi punc, se delal najbolj pametnega, in če bo en nenabildanc prišel mimo in se kere malo oplaznil, bo že skočil nanj, kukr češ – ti bom že pokazal. No da ne govorim naprej o tem, da ko bo kero že zapecal, da jo bo potem odpeljal domov z kakšnim ukradenim bmwjem ali pasatom.
v kanto z takimi tipi (če se temu sploh lahko reče tip)

tvoj kolega naj ostane lepo tak kot je, če ima kak kilogram preveč ali se rad ukvarja z športom naj to dela, a naj ne pretirava z kakšnimi podvigi.

BTW: moj sosolec iz srednje šole, je biu zaradi steroidomv ali nečesa takega tri mesece v norišnici… predno je pa začel bildat je biu pa prou simpatičen.

najlepši fantje na svetu so tisti k so lepi!!
tista k se ne strinja se nej pa raj kr pogrezne u zemlo!!:)
po mojem mnenju so pa še lepši fantje tisti k majo lepe sixpeke pa eight!!
tisti se pa kr pr men oglaste!!
sm takoj za:**

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close