Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moška dominacija

Moška dominacija

Zakaj nas je večina ženskih takih, da imamo rade da nas moški v postelji obvlada in dominira?

Kje si dobila to statistiko al to kar na pamet? V bistvu si moški, te rajcajo takšna vprašanja?

Ne vem če ravno dominira….rada pa vidim, da ve, kaj dela….kar je že precejšnja redkost….

A to v vaši familiji ali širše? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

😀
Skela a je to z leti postalo redkost al je to že od vedno tako? 😉

Da nisi ti postala prezahtevna? [sup]Če je to šele sedaj postal “problem”[/sup] :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

😀
Skela a je to z leti postalo redkost al je to že od vedno tako? 😉

Da nisi ti postala prezahtevna? [sup]Če je to šele sedaj postal “problem”[/sup] :)))[/quote]

Od vedno je tako in vedno bo.

Kako veš, da je to prava redkost? 😀 Za tak podatek rabiš spolne izkušnje z večimi moškimi v sedanjem času. :))) Aja, na pamet… 😀 haha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kako veš, da je to prava redkost? 😀 Za tak podatek rabiš spolne izkušnje z večimi moškimi v sedanjem času. :))) Aja, na pamet… 😀 haha[/quote]

Jest nč na pamet ne delam.
Vzameš vzorec populacije, narediš eksperiment, potegneš zaključke, izračunaš procente in
to je to.
Empirična metoda.

ja kako naj pa bo??

si ne zamišljam, kako bi babnica izbrala, s katerim repkom naj bo oplojena med tistimi nekaj 100 milijoni, ko pa še med dvojimi enakimi gatami dela celo dramo ☺

Ko se dekle z mano v pojstelji smehlja potrebuje mojo neznost .
Vendar jo masiram ali pestvam me začenja cmakati od neznosti .

Vzorčenje, ki ne obsega 1000 osebkov ni resno vzorčenje! 😛

Vzorčenje, ki ne obsega 1000 osebkov ni resno vzorčenje! :P[/quote]Na osnovi česa pa ti sodiš, da Skela ne more bit resna? 🙂
Kar tebe ni med vzorčenimi? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

saj drugače imaš pa jezik, pa poveš…ni vse za vsakogar

saj drugače imaš pa jezik, pa poveš…ni vse za vsakogar[/quote]

Hja, cajti, ko sem koga učila, kje se najde klitoris, so hvalabogu minili….in študentov imam dost…
zdaj pač bolj cenim profesorje…

Hja, cajti, ko sem koga učila, kje se najde klitoris, so hvalabogu minili….in študentov imam dost…
zdaj pač bolj cenim profesorje…[/quote]

Hja, če nima profesor rajš študentke..

O moški dominaciji bo pa Marko iz prve roke nam povedal, kako to gre.

Kje se najde klitoris?

Hja, če nima profesor rajš študentke..[/quote]

Ja, koga pa naj profesor uči? Neuke in znanja željne…. 😀

Kje se najde klitoris?[/quote]

Boš tih?! Če pride fiška, ti ga bo stran rezala za te izjave! Klitoris ne spada noter v kontekst moderne feminisitične misli, ker predstavlja zaostalo žensko ranljivost!

Absolutno zelo cenim in spoštujem vsakega, ki me lahko nauči česa novega…

lažeš – sem dokaz v živo

Absolutno zelo cenim in spoštujem vsakega, ki me lahko nauči česa novega…[/quote]

Kleklanja? 🙂

Absolutno zelo cenim in spoštujem vsakega, ki me lahko nauči česa novega…[/quote]

A še obstajajo zadeve, ki jih ne poznaš in ne obvladaš?

Hahahahahahhahaha

Made my day 😀

Kleklanja? :)[/quote]

Tudi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close