Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style morski trendi

morski trendi

Odpravljam se na morje pa me zanima, kako naj si zaščitim lase pred soncem. Imam dolge, zelo goste lase s svetlimi prameni, konice se občasno rade cepijo, verjetno zaradi barvanja in beljenja pa tudi sušenja s fenom, zato si poleti raje lase sušim naravno, pa tudi redno obiskujem frizerja, da mi postriže konice. Me pa zanima, kaj lahko storim, da se mi stanje ne poslabša, zdaj so moji lasje lepi, ne bi rada, da se mi uničijo, ker sem si dolgo puščala dolge lase. V DM se dobi nek sprej, ki si ga pošpricaš po laseh in naj bi jih zaščitil pred soncem in morsko vodo, je ta v redu? Pa razni šamponi, ki naj bi bili posebej za na morje, za spirat sol dol z las. Prejšnja leta sem to uporabljala, me pa zanima, če naj bi to bilo dovolj ali lahko še kaj drugega naredim za lepe in zdrave lase?

Mislim, da je to dovolj. dober šampon, regenerator, naravno sušenje, spreji za zaščito las na soncu…., več kot dovolj.
Poizkusi pa kdaj kakšno profesionalno linijo, ki jo dobiš pri frizerju. Naprimer od Welle linija SP, Tigi…

jaz si že nekaj let po nasvetu frizerke na morju vsako jutro na debelo namažem lase s čisto navadnim balzamom za lase. potem pa v morje, na sonce… brez izpiranja, in naslednje jutro spet. to si seveda lahko privoščim, ker zvečer ne hodim ven in ne potrebujem tip top frizure. vsekakor pa imam jeseni (večino poletja preživim na morju) čudovito mehke, nepoškodovane in svetleče lase. priporočam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close