morski psi?
Kje pa, sploh jih ni…
Če ne verjames, poglej:
http://www.zoo.co.uk/~z9015043/medws_pics.html
(…more regular in Western and Central Mediterranean, all coasts but especially Western Sicily (Egadi Islands), Sicilian Channel and Tunisian Coasts from Cape Bon to Djerba…)
če se boste pri izbiri dopuste obremenjevali z morskimi psmi, pejte rajš v bohinj…
na djerbi ti pa nič ne bodo naredili, ker sem jim naročil, da naj te pustijo pri miru 🙂
človeku nevarni morski psi pa so vsi, ki te zamenjajo za običajno hrano in te ugriznejo… tudi v sredozemlju. kar pa se na plaži na djerbi ne bo zgodilo (glej zgoraj)…
Vsem skupaj hvala za vse informacije in sijajne spodbude 🙂
Saj ne da bi bila paranoična, sam prejšnji teden me je en film o morskih psih čisto vrgel iz tira, tako, da sem rabila malo spodbude 🙂
Luka, hvala, ker si jim naročil naj me pustijo pri miru 🙂 Sem ti zelo hvaležna!!!
Lep dan vsem še naprej,
m.
Oj,
Enkrat se spomnem, da je na Miklošičevi v LJ enmu cegu na glavo padu…
Koker sm jst informiran, je v Sredozemlju kr neki morskih psov, ki pa nimajo navade prežvekovati človeških kosti. Sploh pa se zadržujejo daleč od obale. Je pa enkrat moj fotr šel z ribiči z barko v Istri lovit, pa so tut enga ulovil. Je bil skoraj metrski. Fotra so hecali, naj mu da prst u gobec. Pa mu ga je revež posesal. Kje neki je bla “mama” 🙂
Btw, po moje je možnost, da te u Sredozemlju pes napade, ene tolkšna, kot da na loto 7 zadaneš. Enim tudi to uspe.
Drgač pa: No fear, razn, če ste na loto zadeli
Samo, da ne boš dol ostala. Uživaj! Tisto, kar sem napisala mi je pisala prijateljica preden sem šla v Egipt na potovanje, ker mi je bilo zeloo všeč dam še vam na vpogled. Potovanje se je izkazalo za čudovitoo. Šla sva z možem za obletnico (opa).
Subject: POTOVALNI NASVETI
01. bodi čimbolj pridna in vzdržljiva
02. posveti se možu
03. ne spogleduj se s študenti in upokojenci
04. kamelo plačaj prej preden sedeš nanjo
05. potaplaj se prva v vrsti in ne zadnja (zadaj so morski psi)
06. kupi si aligatorsko torbico
07. spi v pižami s pikami
08. ne jej zastrupljene hrane
09. če boš prav utrujena se spomni na prijateljico, ki je še bolj utrujena od bz službe
10. vrni se
S R E Č N O
Forum je zaprt za komentiranje.