Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Morski psi v Egiptu

Morski psi v Egiptu

Včeraj sem zasledila, da je v rdečem morju kar nekaj morskih psov. Pa me zanima kakšne so vaše izkušnje. Namreč potujem v Hurgado (decembra) pa je moja velika želja, da bi si ogledala kak koralni greben (potapljanje, snorkljanje in podobno). Sedaj pa me je malo zagrabila panika in nočem si pokvarit dopusta z mislijo, da tudi v morje ne bom mogla.

jst sm bla dol pa sm velik šnorklala in nism nobenga vidla, če se boš šla prav potapljat je mogoče drugač, na organiziranih turah za šnorklanje pa ob hotelih pa ni panike

Morski psi so, samo niso prevec pogosto v bližini ljudi. Se pa vsake toliko zgodi kak napad. Zacetek leta sta bila dva smrtna primera in en ranjen. Na hotelski plaži. Pa tudi od parih sem slišal da so imeli ”srečanje”, z morskim psom. Samo če si ob koralnem grebenu imaš neko zaščito. Zlezeš na greben in naj bil varen (izkušnje drugih). Tam je voda prenizka, da bi morski pes plaval (manj kot 0,5 m globine).

Tudi sam sem bil na snorkljanju v rdecem morju in nismo videli nobenega morskega psa tako da se kar lepo umirij ne razmisljaj o temu. Moznost srecanja sicer obstaja a je malo verjetna. V zadnjem casu je bolj verjetno da bo kak problem z letalom ;).

Smo bili tam in so nam rekli, da tam ni morskih psov ker je morje pretoplo(takrat 30 stopinj).Pa ,da dol padeš, mi smo pa tako veselo plavali sred morja!!!Lažnjivci!!!

Bi blo boljš če bi se cel dopust sekiral, ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close