Najdi forum

MORJE

povejte kaj naj naredim.v času od 14.7 pa do 25.7 bom imel fizikalno terapijo,dopusta mi delodajalec noče dati in bom verjetno moral vzeti bolniško,toda za vikend od 20,7 pa do 22,7 pa sem povabljen na morje k bratrancu,kaj mi predlagate? LP

Pojdi do osebnega zdravnika in naj ti izrecno dovoli, da greš lahko na morje zaradi fizioterapije, plavanje, zrak, sonce 🙂

To naj napiše v zdravstveni kraton, pojasni, da pač to rabiš zaradi delodajalca, da te ne bi potem metali iz službe.

Iz 110. člena ZDR-1 izhaja, da v času bolniške delavec ne sme zapuščati kraja bivanja, razen, če ima dovoljenje pristojnega zdravnika.

Rogi, gibanje je dovoljeno le v kraju svojega bivanja, razen, če odhod iz kraja bivanja predstavlja odhod na terapije, rehabilitacijo. Tak odgovor sem sama pridobila od zdravnika.

Poskušati pa ni greh.

jaz bom vseeno šel na morje tako sem naredil pred dvema letoma pa nisem imel kontrole.

Če jo pa slučajno boš imel, pa sam sebi pripiši. Kako boš pa opravičil, če jo boš pa slučajno imel in tudi osebni zdravnik ne bo o tem nič vedel? Si lahko špogaš biti brez službe?
Če si že tako ali tako nameraval po svoje storiti, ne rabiš potem spraševati na forumih, če že veš, kaj boš storil, ne glede na to, kaj ti kdo svetuje ali pove.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close