Najdi forum

Živjo
Star sem 19 let in sem iz Ljubljane. Zanima me kam bi šli s prijatelji lahko na morje. Mislili smo, da bi šli nekam na Hrvaško. Iščemo pa apartna, ki ima v bližini lepo plažo in kakšen nočni klub. Iščemo kraj kjer je dosti zabave za mlade :). Predlagajte kam bi lahko šli. Ne mislimo pa iti na Pag.

prosim za pomoč,
hvala

Maj

Pri teh letih, pa še leta kasneje, smo mi napokali nahrbtnike in šotore in smo šli. Če nam v prvem kampu ni bilo všeč, pa naprej. Moj predlog.
Da bi šla za 10 ali pa 14 dni v isti apartma, na isto plažo… mi še zdaj, pri skoraj petdesetih, ni. Pri devetnajstih je bil pa cel svet naš 😉 (Vsaj tako se nam je zdelo)

Mogoče Gajac na Pagu. Veliko mladine, lepe plaže

Še kaj drugega kot pag?

ŠW KAKŠEN DRUG PREDLOG?

kaj pa zadar???

Predlagam Biograd na moru ali Vodice.

Vodice so pravi kraj za mlade. V Hookah baru na plaži, pa se mladi zabavajo do jutranjih ur.

Imam zelo podobne želje kot avtor te teme. Namreč dajte mi predloge kam se naj odpravimo, otok Pag smo že črtali. Kako pa je kaj s Porečem in Umagom ali Pulo?

S kolegi gremo letos v Bolgarijo (lastna režija), v mesto Ahtopol. V bližini je več nočnih klubov, kjer so nore zabave. Pa cene so smešno nizke. V enem izmed klubov imaš celo do 1 ure brezplačno vodke kolikor jo lahko spiješ;)

Če koga zanima imamo še nekaj prostora 🙂

Lp, Simon

A je izpiranje želodca tud vključeno?

Za izpiranje želodca bo pa treba koristit kar zdravstveno zavarovanje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close