morje začetek junija
hm, ja, mi gremo na Hrvaško in to prve 14 dni v juniju, saj kasneje do konca avgusta ne morem na dopust. V preteklih letih smo bili s starejšo hčerko v predsezoni tudi v Grčiji in Tuniziji, letos pa imamo še dojenčka in bomo šli zato bližje. Sicer sem se sama večkrat kopala tudi že sredi maja, za otroke pa bo verjetno premrzlo. Bomo pač več pohajali, pa bo.
Ampak oprosti – zopet ena ki apriori rine na morje. Zato da bote pohajali.
Bodi dovolj dobra do sebe in ostalih družinskih članov. Pojdi v toplice in bo starejša imela kaj od tega (in ne samo pohajanje ob dojenčkovem vozičku)
Ti si pa privošči kakšno masažo………
Pa pojdi v Istrske toplice če je že potrebno na Hrvaško. So pa resnično zelo kvalitetne.
Sama nisem bila, hodi pa mama prijateljice 3x letno.
Ampak oprosti – zopet ena ki apriori rine na morje. Zato da bote pohajali.
Bodi dovolj dobra do sebe in ostalih družinskih članov. Pojdi v toplice in bo starejša imela kaj od tega (in ne samo pohajanje ob dojenčkovem vozičku)
Ti si pa privošči kakšno masažo………
Pa pojdi v Istrske toplice če je že potrebno na Hrvaško. So pa resnično zelo kvalitetne.
Sama nisem bila, hodi pa mama prijateljice 3x letno.[/quote]
glej, enim pač odgovarja morska klima ne glede na letni čas…npr meni. tudi, če se ne morem kopati, samo da voham morje, pa je kul! 🙂
in kaj bo imela starejša od istrskih toplic? Bila sem pred leti, ampak prav nobenega otroškega igrišča. Morda se je kaj spremenilo, ampak malo dvomim… Jaz že ne bi rinila tja z mojo 4-letnico, bo imela veliko več od morja
V njihovo kvaliteto pa ne dvomim, starejše gospe ala moja in tvoja mama tam zelo uživajo
topsy, tudi mi hodimo kot vi in še dalj in ti za zadnje pet let povem za hR, da so tisti, ki so le taborili ali bili v prikolah hodili po kaloriferje , tople spalke in še kaj, seveda ni bilo ta vse dni, toda bilo je, ko je ornk posvetilo sonce smo pa bili nagci ja, so bili pa tudi dnevi, ko smo imeli bunde na sebi, vreme je nestanovitno in obvezno za ta čas imet s seboj vse!! Sploh v kampih in če so mali otroci!
Jaz tudi vedno pogledam napoved za hR za cel teden, ponavadi kar drzi in tako vidim kaj nas priblizno caka.
Junija bo pet let kar sem rodila, takrat je bilo skoraj cel mesec čez 30 stopinj. Jaz imam občutek, da sta zdaj toplejša junij in julij kot pa potem avgust, zadnja leta je bil avgust najslabši mesec z dežjem. Samo za naprej vedet je pa težko. Drugače pa obstajajo tudi na hrvaškem notranji bazeni, če je že voda zunaj premrzla.
Forum je zaprt za komentiranje.