Morje z dojenčkom
Aprila dobiva prvo bebo s katero bi nekje proti koncu sezone rada preživela čim dlje časa na morju (Istra, severni kvarner npr. Krk, Pag, Rab). Tega konca ne poznava dobro, saj sva do sedaj hodila bolj južno oz. jadrat. Iščeva pa nekaj z relativno dostopno plažo, SENCO in čim manj gužve. Ideje dobrodošle, pa tudi konkretna priporočila za kak apartma (blizu plaže). Hvala.
Saj tale lokacija je ok za vse primere sončkov, mi gremo sedaj že 3-tjič in je super, plaža pet metrov stran, dostop do vode je sončkom prijazen, per imaš ves čas pri roki in to mrzlega, edino kakih fejst mladih mamic ni ker se na večini opazi veliko sledov nosečnosti…:))))
Jaz ti povem takole:
Tudi jaz sem rodila lani aprila in z otrokom smo šli prvič na morje 1septembra.Šli smo na Krk ker ni daleč. Drugače pa, mi nismo bili skoraj nič na plaži saj s tako malim otrokom nimaš kaj delat tam. Šli smo za 1urco tako da sva se z možem vsaj šla 2x kopat to pa je bilo tudi vse. Dneve smo izkoristili za dopoldanske in popoldanske sprehode ob morju.
Ma ne seri no. E-varuška je pomoč za kdaj, da lahko otroka tudi za kratek čas pustiš in si skupaj. Ampak važno, da ti vse veš, a ne? Mah, najbolje, da se odkenslam tukaj dol, zadnji meseci brez MON-a so bili zakon.[/quote]
dej spravi si tole temo, pa jo preberi potem, ko bo otrok star ene 2-3 mesece :)))
se boš sama sebi zdela smešna … e-varuška :)))
Sorry, avtorica posta, ampak tudi slučajno nimaš realne predstave o dopustu z dojenčkom …
mi smo šli sicer tudi v Dalmacijo s 4m dojenčkom, ampak sem morje videla od blizu le jaz (beri se kopala), drugače pa kot so že napisale dop/pop sprehodi, ukvarjanje z dojenčkom … če boš imela povsem nezahtevno dete, pa ni problema, greš lahko tudi jadrat 😉
Čim manj komplicirat in bo:)))
Rodila aprila,avgusta smo šli na morje-okolica Zadra, dojenčica je dosti spala,sploh na plaži,ko ni,sva imela vedno zraven veliko odejo,da je lahko ležala,se obračala,…skratka,bili smo ves dan na plaži-borova senca, najlepši dopust:)) Seveda je bila izključeno dojena,zraven sva vzela sadje,kaj za spit za naju in sina…Skratka,sploh ni bilo panike.
Skupaj s partnerjem sva bila v vodi pač čisto blizu obale,drugače sva se menjala in se igrala s starejšim sinom…aja pa tudi psičko smo imeli zraven,ki je izredno uživala z nami:)))
Smo pa bili bolj na samem:))
V glavnem lušno je bilo…
Joj ste jo napadle, mislim… adijo.
Nova s pikico, konec sezone bo IDEALNO za to, kar planiraš. Dete bo staro skoraj pol leta, na gosti hrani verjetno še ne bo, torej en opravek manj, ti boš pa tudi že utečena mati.
Od naštetega poznam severno Istro, vendar žal apartmaja blizu plaže ne. Je pa senčno z veliko sprehajalnih poti v recimo Kanegri, pa v Umagu in Novigradu (zalivček nasproti mesta, apartmaji se oddajajo čisto blizu njega). Gneče proti koncu sezone ponavadi ni take. Umag ima čudovite sprehajalne poti v senci, recimo – ogromne površine so to, od Katora pa do skoraj mesta.
Ali pa kaj bolj proti Zadru, čeprav sence tam ni veliko. Pazi pa vsekakor na to, da bo pediater dovolj blizu oz. dosegljiv po kopnem.
Forum je zaprt za komentiranje.