Najdi forum

morje turčija

Če pozna kdo izmed vas hotel Marty mira v bližini Antalije v Turčiji, bi vas prosila, če mi lahko malo opišete, kakšen hotel je to – sobe, hrana, igrišče za otroke, plaža, bazen za otroke,… Za odgovore se vam zahvaljujem.

poznam nekoga, ki je bil v tem hotelu pred 2-3 leti. so bili zelo zadovoljni. žal je zunajhotelska ponudba bolj slaba, ker se vse dogaja samo v hotelu. in ni blizu antalije!!! razdalje so v turčiji velike in med milijonsko antalijo in kemerjem je dobrih 50 km, marty mira je pa še ene 15-20 km naprej.

Priporočam mesto Kusadasi ob Egejskem morju.

Žal nobena agencija iz Slovenije ne vozi tja,

zato moraš iti v lastni režiji. Jure

SAMO – NEHAJ SRAT

Sem bila lani v tem hotelu. Je super, hrana zelo dobra, za otroke lepo poskrbljeno, bazenov dovolj, sobe so bolj skromne (sicer ogromne, ampak oprema je bolj tako-tako).
Bila pa sem tudi v Limak Limri pred dvemi leti in moram reč, da se mi je bolj dopadla, je več dogajanja, v Marty miri pa je bolj umirjeno. Imaš pa tudi v Marty miri vse sorte živali – kot manjši ZOO, pa več vrst pijač na razpolago, to pa je tudi vse.
Če bi šla še enkrat, bi šla verjetno v Limro.
Od letališča do hotela je pa kar 1,5h vožnje.

LP,
KOKOŠKA

tudi jaz sem bila v limak limri pred 2 leti in … hotel sicer uredu, vsi prijazni, … mi je šlo na žice, da nisi dobu ležalnika, če nisi ob 6h nesu brisačo dol, folk se je s hrano prenažiral in kamor sem pogledala je nekdo jedel, okrog avtomatov za pijačo so bile ose, ker je folk vse po čez puščal na pol popite kozarce, … zvečer so s kamero bluzuili po jedilnici in snemali hrano,…. primitivizem gostov! izven hotela nismo imeli kaj počet, dolmuš je do kemerja vozil celo večnost, ker je vstavljal na vsakem ovinku, … vsak večer smo tako poslušali neke fore animatorjev, ki so za vsak večer pripravili skeče; ….. mislim, sploh nisem vedela, da sem v turčiji …. da ne govorim o možnosti kitajske, pa mehiške, bosanske kuhinje znotraj hotela – a to paše v turčijo?

Ja Lara, tko pa je v vsakem turškem all inclusive hotelu. Sej u tem je fora, da se cel dan je in pije kadar se ti zahoče, drugače pa ne greš v all inclusive hotel, ampak nočitev z zajtrkom, pol pa lutaš okol cel dan in probavaš njihovo kulturo, hrano, …
Ta varianta je za pare z otroci perfektna, nimaš nobenih skrbi.
Pa še to, glede čistoče nimam nobenih pripomb. Take čistoče kot je v Turčiji je še nisem vidla v nobenem hotelu na Hrvaškem.
Je pa res, da so v Marty miri še bolj natančni glede tega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close