Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice morje okoli Ancone

morje okoli Ancone

če je bil kdo pred kratkim na plažah med Ancono in Pescaro, naj bo tako prijazen in sporoči, ali je morje čisto! tudi ostalih podatkov o tem delu italijanske obale bomo veseli! Lep dan vsem!

Morje je sicer čisto, plaže pa so peščene in se vlečejo v nedogled, z obvezno postavljenimi senčniki in ležalniki, kar moraš seveda palačat. Vstop na plažo pa je kakor kdaj, plačljiv ali brezplačen.

Po mojem eni ne plačajo zato, ker imajo to že všteto v ceno apartmajev, ki jih je tam en milijon, kolikor sem malo brskala… Hvala!

Jaz v Italiji še nisem zasledil plačljivih plaž. Niti na ligurski obali, čeprav je bolj mondena od vzhodne, Jadranske. Bolj se mi zdi verjetno, da se plačujejo samo ostale storitve, ki spadajo zraven: ležalniki, senčniki, tuši, kabine,…

Saj pravim, kakor kdaj, smo se pa dvakrat obrnili zaradi tega, in če se sliši še tako neverjetno, na Siciliji so plaže lahko celo ločene, s tem mislim, da so kamperisti lahko ležali na eni plaži, poleg pa so ležali kaj vem kakšen profil (prišli smo samo pogledat plažo, če bi slučajno ostali v kampu, pa nas je nadzorna gospa takoj posredovala na sosednjo lokacijo, ki naj bi bila za kamperiste, in je bilo tudi za plačat (1,5 evra na osebo, če si bil v kampu – blizu Catanie). Jasno, da se takih stvari nismo šli. Torej, neverjetne zadeve so lahko še kako verjetne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close