Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Morje – Italija

Morje – Italija

Ker imamo 3 majhne otroke, smo se odločili, da gremo letos v Itaijo (Lignano ipd), ker ni daleč, so peščene plaže in ni globoka voda.
Rabim kakšen nasvet. Kje je ok? Je kdo bil že tam, mi lahko priporoča kraj in mogoče apartma?
Ne vem kako je kaj tam s plažami? Jih moraš plačat? Pa senčniki in ležalniki? Kakšne so kaj cene? Kakršenkoli nasvet bo dobrodošel in bom hvaležna. Na internetu je malo morje tega in se ne znajdem več:)

Pokliči in povprašaj, boš izvedela iz prve roke: http://www.laguna-sp.si/ponudbe-12-sl_SI.htm
Cene so navedene.

Plaža je zastonj, plačajo se pa seveda ležalniki in senčniki. Moja soseda je bila lansko leto in gre letos ponovno. Čisto so bili navdušeni, otroci pa sploh.

Mi smo bili v Bibione, hotel Savoy…in mi ni bilo všeč. Meni to sploh ni “morje” tiste neskončne vrste ležalnikov in sam beton zadaj.

mi smo kar veliko v italiji in včasih se ustavimo za par dni v lignanu, nam je všeč peščena plaža ker otroka pač skimsrfata in plaža tam je idealna, tudi zgodaj zjutraj je še lepa, čista voda s polno školjk, popoldan pa ni več tako prijetna, včasih celo res grdo motna.

mi kampiramo v kampu na koncu rta, kjer ni več toliko ljudi, marel in ležalnikov 🙂 je pa do mesta malo dlje, s kolesom cca 15minut, apartmajev je ogromno.

Kaj delata? ne poznam izraza…

Kaj delata? ne poznam izraza…[/quote]

skimsurfing

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close