Najdi forum

Morje 2019

Že kaj razmišljate kam boste šli kakšen budget bo za letos za morje ipd? Mi bomo ponovno obiskali južne sosede in me zanima ali ima kdo kakšno luštno lokacijo za podeliti? Mi iščemo počitniško hiško za 4 osebe blizu plaže pa ,da ni preveč robinzonsko:) Preferiramo Dalmacijo vendar bi šli tudi v Istro če je lokacija super.

Mi gremo vsako leto v kvarner, otok, delimo pavšal, plačamo nekaj čez 1.000€ in smo od aprila do oktobra veliko tam. Poleti gremo pa še malo po Evropi, letos Češka.

Kamp Dole, Živogošče, malo pred Drvenikom, majhen kamp, ni neke gneče, 5 minut hoje do vasice Živogošče, z avtom 5 minut do Drvenika, imajo dokaj ugodne mobilne hišice tik ob plaži.

IZDAJALCI
[/quote]

Mi smo od dol moramo it dol ane 😉

Sama zelo priporocam kraj Pirovac ali Otok Vir, ki je povezan z mostom tako, da ne rabis imet dodatnih stroskov se za trajekt.
V obeh krajih zelo lepa ponudba, tudi kar se tice cen apartmajev so precej ugodni. Je pa spet odvisno kaj komu ustreza in kaj ne.

Zal se ne vem kako bo letos z najinim dopustom, ker je moz pred kratkim zamenjal sluzbo, zato glede dopusta se ne morem kaj dosti planirati,ker ne vem kdaj ce sploh bo dobil prost termin.
Sama se bom verjetno prikljucila sestri skupaj z njenima otrokoma, da se vsaj malo namocim ce ne bo slo drugace.

Spet bo letos konec junija Grčija, tam nekje konec oktobra ali začetek novembra pa še Malta. Oboje je ugodno, iz hotelske sobe gledaš morje, gostinci in vsi ostali res prijazni. Vse bom urejala zadnji trenutek, ker loviva first ali last minute, ali druge popuste posezone. Vmes pa kak vroč dan skočiva na kopanje na slo obalo.

Jaz grem pa na Islandijo, morja več kot dovolj.

Že tretje leto zapored imamo v najemu za celo sezono apartma na Viru. Kot je rekla predhodnica, ugodne cene apartmajev in ostale ponudbe. Čisto morje, otok in prednost da je povezan z mostom. Dosti ponudbe zabave, vsako soboto koncert na prostem znane skupine ali pevca, slaščičarne, restavracije, stojnice…Nič nam ne manjka.

Ugljan – Sušica – avtokamp Coto. Rajsko 🙂

Če nimate radi gužve vam priporočamo Otok Olib. Za več informacij pišite na dejan.ravs@gmail.com.

Cene na Hrvaškem so ponorele, mi raje izbiramo Španijo in Grčijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close