Morje 2018
Pojdita vseeno kar na hrvasko kempirat.vreme bo avgusta odlicno,vrocina,veliko novih prijateljev bosta spoznala,hrana v restavracijah (ribe,kalamari,zrezki,…)odlicna.
Jaz drugam kot na hrvasko ne grem nikoli. jeves ti grcijo,spanijo,italijo in podobne greznice, ce imas pa pravi raj na hrvaskem takoj pred vrati prakticno.srecno,lepo se imejta
Pojdita vseeno kar na hrvasko kempirat.vreme bo avgusta odlicno,vrocina,veliko novih prijateljev bosta spoznala,hrana v restavracijah (ribe,kalamari,zrezki,…)odlicna.
Jaz drugam kot na hrvasko ne grem nikoli. jeves ti grcijo,spanijo,italijo in podobne greznice, ce imas pa pravi raj na hrvaskem takoj pred vrati prakticno.srecno,lepo se imejta
[/quote]
Ce je tebi vsec ni receno, da je tudi drugim. Si mogoce jasnovidec, da ves kaksno vreme bo in kaj je njima vsec za jesti. Sem bila v top terminu na Rabu in vsak drugi dan je vil dez in se komarji so me pogrizli, da ce kdo omeni kako je lepo na Rabu samo ospice dobim, ker dol me ne spravis vec. O grozni gneci na cestah, da ne govorim.
Zdravo!
Lansko leto sva šla s punco v Španijo.
Rentala avto 1 dan
Začela pri malagi – 4 dni,
nadljevala pot do Tarife ( se vmes ustavila v Giblartarju) -3 dni (super plaže, mivka, valovi , veter – kajtanje)
Ter še naslednje 3 dni v Jerezu. Nato nazaj postanek v Marbelli, ter ena noč in nazaj.
Jerez je malo dolgočasen, ostalo super! Malaga je fenomenalna!
Popolen dopust, super morje, plaže ,ljudje – cene hrane tam tam – kot pri nas. Vso spanje preko Airbnb. Skupaj (glede na to da sva vsak dan jedla zunaj) cca. 2500€ za oba – komplet vse 11dni.
Se splača!
No midva sva pred leti z avtom in šotorom obredla celo južno obalo Španije, spotoma še malo v notranjost – Granada, Sevilla, tudi do Madrida sva šla … skoraj 3 tedne. Tako na oko in po spominu za dobrih 2.000 evrov. Povsod je super, morja kolikor hočeš pa še ogromno za videt.
Lepe kraje se najde tudi na Azurni obali, na Korziki, povsod po Italiji, vključno z otoki – Sicilija, Sardinija, Elba …
Kam it, je težko svetovat, če ne poveš niti za koliko časa niti za približno koliko denarja, z avtom/letalom, hotel/apartma/šotor … a si želita samo ležat na plaži ali spotoma še kaj videt …
Forum je zaprt za komentiranje.