Morje 2018 Đerba
Bila sem pred dvema letoma, hotel el mouradi djerba menzel 4*. Na splošno lahko rečem, da je bilo dobro – razmerje cena – usluga je dobro. Sam hotel je bolj tako-tako, osebje je izredno prijazno, hrana dobra, problem so ruski gostje – hujših prašičev še nisem videla. Na krožnik nabašejo vse, kar vidijo, potem pa ne požrejo niti 1/5. Za seboj pustijo svinjak, saj hrana leti povsod.
Izven kompleksa: domačini so zelo prijazni, občasno vsiljivi, ampak se jim da dopovedati, da dajo mir. Nikjer nisem naletela na fehtarje, pa sem stalno bluzila po otoku. Djerba je varna (občasno sem sama hodila po mestih), taksi poceni, hrana perfektna in tudi poceni – ni se mi dalo grebsti z Rusi in stati v vrsti za hrano, zato sem vse, razen zajtrka (sem diabetičarka), jedla zunaj. Slovence imajo zelo radi, ker smo KULTURNI in dobri gostje, Rusov ne marajo. Ja, šla bi še enkrat, ampak tokrat program Po sledeh Berberov. Takrat, ko sem šla jaz, ga niso imeli, sem pa vzela 1-dnevno turo v puščavo, Ogled Djerbe in Flamingov otok. Ogleda Djerbe ne bi več vzela, ker si sam in za nižjo ceno ogledaš več, Flamingov otok je rahlo brezveze (razen kosila). Če se odločita za Flamingov otok, preveri pri tistih, ki po plaži prodajajo izlete, saj pridejo 50 % manj od agencijskega, potuješ pa z ISTO lokalno agencijo (isti bus, ista ladjica).
Forum je zaprt za komentiranje.