Najdi forum

morje 2013

Živijo

tudi jaz bi prosila za fotke in proste termine.

tina.boh@siol.net

hvala

lpt

živ! tudi jaz bi se priporočala za slike in proste termine ter cene. na: pijaprelogar@gmail.com

hvala!

čao tudi mene bi zanilo malo vč info anapej@yahoo.com
hvala

ojla. tudi js bi imela slikce, da vidmo še apartma… pet5rac@gmail.com…hvalaaaaaaaaa

Lahko tudi nam slike apartmaja na mail: hercangrega@gmail.com hvala lp

Letos si želimo malo spremembe, pa me zanima vaš apartma. Kje v Stari Novalji točno je, ali je pod cesto ob morju ali nad cesto, mi bi ga najeli za cel julij, ali je še prosto ?

Po mojih izkušnjah je velika razlika v ceni, če se direktno dogovarjaš, mi to delamo že več let in lastnik nas prijavi. Razliko v ceni naredi agencija, ki si dodatno zaračuna.

Pozdravljena Trobentica,
Apartma je v bližini plaže planjka, in neposredno ob travniku z kapelicama ob morju v začetku Stare Novalje.Je pod glavno cesto ob morju, okolica je ograjena, tako da otroci ne morejo na cesto.
Julij je še prost do 9.7, drugače je ta mesec že zaseden.

Pozdravljeni,

Letos imamo namen obiskat kamp ( v Istri ), ki bi imel peščeno plažo.
Zanima me, če jo sploh kateri kamp ima ?

Lahko še jaz prosim za slike na mihael.moze@gmail.com,in pa,če je prost termin 03.08-13.8.2013?
hvala

Pozdrav
kaj mi lahko posljete kaksne slikice od apartmana in plaze na email marinka3@bigpond.com

Ali mi lahko pošljete kak drug mail na ZS ker mi na bigpond.com vrača pošto, ne morem vam poslat slik

L.p.

Oj!
Lahko se meni posljes slikice?
Lp Marjana

se mail
marjana01@gmail.com

Nudim apartman na Pagu, malo mjesto Mandre. 10km od Novalje.
Kuća je 150 m od mora. Apartmani (za 2, 4, 6-8 osoba) imaju klimu, sef, internet. Parking osiguran, velike terase, Roštilj u dvorištu.

Detalji na : http://apartmaniteatom.webs.com/

Informacije na e.mail: apartments.teatom@gmail.com..

Lijep pozdrav svima

dixi

tudi mene zanima apartma in ostale podrobnosti
prosim za info in slike na ajka00@gmail.com

LP Ajka

Mi smo bili lani na Pagu v tem:

Apartma Pag

Priporočam 🙂

Tukaj sem našla nekaj čudovitih apartmajev , poceni in lepih, če še koga zanima: apartmaji Zadar

Ponujam popolnoma nov apartma v Stari Novalji 30 m od morja, peščene obale, topel miren zaliv za otroke, prosto še samo v mesecu juniju in od 28.8 naprej, v septembru.
Za podrobne informacije lokacije, opisa in slike pusti mail ali pošlji ZS.

Prosim za podatke o apartmaju in lokaciji na zs. Mogoče se uspemo dogovoriti za zadnjih deset dni v juniju. Hvala.

Pozdravljena Dixi,

mene zanima apartma od 28. 8. do 7. 9. Lepo bi prosila slikce in ceno na sandra.vidmar@hotmail.com

LP

Sprostil se je termin za nov apartma vStari Novalji 30 m od morja, , 7 dni od 2.8-9.8( od petka do petka), če koga zanima pustite mail ,pošljem slike apartmaja in lokacije, lahko tudi na ZS

Lahko nam na mail: majafrenk@gmail.com pošljete slikice in ceno najema apartmaja. Hvala.

ravno mi iščemo v tem terminu. Je še prosto, kakšna je cena in seveda prosim slikice na mail:

brigita.lah@fa-maik.com

Hvala,

A lahko pošljete kontakt in slike vašega apartmaja v Novalji – resni interesenti za dopust (5 ljudi).

Mail je: 7.valentina@gmail.com

Hvala in lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close