morda kdo ve, :)
skupno jima je to, da sta obe moderni, pametni, razgledani, atraktivni ženski.
se kar strinjam antilopka, da tebi takšne ženske niso zanimive … pa tudi ti njim ne bi bila 😉 :)[/quote]
Eva* tebe ne samo da bog nima rad sedaj, tebe in Adama je že precej časa nazaj “rahlo” zajebal , pa nikakor ne moreš prebolet…
Sem šel nazaj gledat, glede na enTipov komentar – res GF prestopa meje, ki si jih je začrtala sama … pustimo se presenetiti, ne verjamem, da je bil to že maksimum neverjetnega … GF, navijam zate, kar pogumno …[/quote]
Zgleda, da je že toliko zrasla, da lahko iz akvarija pride v kakšen ribnik. 🙂
A hkrati z več svobode, ima več možnosti, da se zaplete v kakšno mrežo. 🙂
Sem šel nazaj gledat, glede na enTipov komentar – res GF prestopa meje, ki si jih je začrtala sama … pustimo se presenetiti, ne verjamem, da je bil to že maksimum neverjetnega … GF, navijam zate, kar pogumno …[/quote]
A hkrati z več svobode, ima več možnosti, da se zaplete v kakšno mrežo. :)[/quote]
Dvomim, da že kje delajo dovolj goste mreže za GF …
A hkrati z več svobode, ima več možnosti, da se zaplete v kakšno mrežo. :)[/quote]
Uauuu kolk komplimentov…ne vsi naenkrat:).
Forum je zaprt za komentiranje.