Morda bi pasala ena tema o pravicah žensk
Ni problema. Pridi. Imam dela kolikor hočeš. Za pokositi, napraviti drva, da imam skuhano,
ko pridem iz službe, hišo popedenano in spucano, skratka – dam ti denar za fasengo in za
kakšno coto, ti pa mene in mojo bajto pedenaš.
Ko ne boš več mogel vsega (čez ene 20 let) lahko spokaš, da si omislim mlajšega.[/quote]
Imam svojo bajto, pridi, pa mi nosi denar. Ko se te bom naveličal,… saj veš naprej, ne?[/quote]
Em…zakaj že? A ti veš. o čem je govora, al kar nekaj plozaš?
Če ima namreč ženska svojo bajto, je to prvič njeno premoženje, drugič ima kam
iti. Kar nima veze z statusom gospodinje, ki po 50 letih dela doma (v moževi bajti)
nima nič.
Aja, to si pa pozabu.
Feministke… so gobcale zadnje pol stoletja čisto brez veze. Kakor pa se obeta, jih ne bo bolel samo jezik, ko bodo poskušale uveljavljat svoje pravice. V dvajsetih letih bo slabše, kot je bilo sto let nazaj.
Pa da ne bo pomote, pravice zginjajo vsem, ne samo ženskam.[/quote]
Ja, ti verjamem, da se ti zdi, da je bilo brezveze. Verjetno celo odveč in pretirano, ne? Jok, kekec, meni se nikoli ne zdi brezveze. Za svoje pravice se bom vedno postavila. Ti pa…rep med noge, pa je?[/quote]
Ti kar. Brez veze je bilo zato, ker ste imele vsaj toliko pravic kot dedci, kar se pa doma tiče, pa še več.
Kar se tiče prihodnosti,pripravi se. Najhuje te šele čaka. Obeta se sranje, kot ga že dolgo ni bilo.
Kar se mene tiče, počasi zaključujem.
Nič ni brezveze. je pa res, da je večina bab daleč od feministk, samo samo neke pozerke, ki kot mladostnice zganjajo neko kvazi-svobodnjaško promiskuiteto, dolgoročno se pa itak vse vidijo kot družinske babe. No, to potem udari ven kasneje, kar v spodnji temi imenujejo, da začnejo babam po 40-em hormoni delat..
Imam svojo bajto, pridi, pa mi nosi denar. Ko se te bom naveličal,… saj veš naprej, ne?[/quote]
iti. Kar nima veze z statusom gospodinje, ki po 50 letih dela doma (v moževi bajti)
nima nič.
Aja, to si pa pozabu.[/quote]
Zakaj bi pa rinil k tebi imam svojega dovolj:-))
Pozabil sem pravzaprav nekaj drugega… v bistvu te ne potrebujem. Pedenam, kar je treba, kar se tiče denarja, lahko ta moment neham, pa imam do konca dovolj.
nima nič.
Aja, to si pa pozabu.[/quote]
Zakaj bi pa rinil k tebi imam svojega dovolj:-))
Pozabil sem pravzaprav nekaj drugega… v bistvu te ne potrebujem. Pedenam, kar je treba, kar se tiče denarja, lahko ta moment neham, pa imam do konca dovolj.[/quote]
No, vidiš. Sej bo šlo.
Sicer še vedno nima veze s tem, kar se pogovarjamo, ampak glavno, da si razumel osnovo.
Pa lepo se pedenej 🙂
Feministke smo vseh starosti in obeh spolov. Samo, da se fantkom reče feministi (kar
je v angleščini enako “feminist” za oba spola)
Na žalost so konservativci dosegli, da ima feminizem negativen prizvok, da se jo enači z
mizandrijo, militantno samskostjo, zagrenjenostjo, histerijo, Če malo pogledaš nazaj, kako
so se norčevali iz žensk, ki so želele volilno pravico, ali se vpisati na univerzo, ti je jasno, da
prav izvirni niso. Feministke so grde, po možnosti stare, zagrenjene, samske, napadalne,
neumne in histerične kajne? Še vsako bi se dalo “ozdraviti” neumnih idej, če bi jo “ta prav
dobil v roke”, kaj praviš? In ko zmanjka drugega, je zdaj moderna čudežna beseda HORMONI.
Ker očitno imamo hormone samo ženske.
Zakaj za boga milega ferministka ne bi mogla biti “družinska baba”? Jaz sem že in nič mi ne
fali – ne na področju družine in ne na področju feminizma.
Dejmo si mal razširiti kakšno obzorje, obljubim, da nič ne boli.
Feministke smo vseh starosti in obeh spolov. Samo, da se fantkom reče feministi (kar
Na žalost so konservativci dosegli, da ima feminizem negativen prizvok, da se jo enači z
mizandrijo, militantno samskostjo, zagrenjenostjo, histerijo, Če malo pogledaš nazaj, kako
so se norčevali iz žensk, ki so želele volilno pravico, ali se vpisati na univerzo, ti je jasno, da
prav izvirni niso. Feministke so grde, po možnosti stare, zagrenjene, samske, napadalne,
neumne in histerične kajne? Še vsako bi se dalo “ozdraviti” neumnih idej, če bi jo “ta prav
dobil v roke”, kaj praviš? In ko zmanjka drugega, je zdaj moderna čudežna beseda HORMONI.
Zakaj za boga milega ferministka ne bi mogla biti “družinska baba”? Jaz sem že in nič mi ne
Dejmo si mal razširiti kakšno obzorje, obljubim, da nič ne boli.[/quote]
Agresivne, težke,lene, gobcave:-))) Tudi krogla jim ne bi pomagala, :-))) Ampak neumne pa niso.
Mimogrede kar se osnov tiče- sem imel par takih sošolk kakšnih 30 let nazaj. Je zanimivo gledat kaj jim je uspelo naredit iz sebe. Najbolj lene na CSD, jim je pa uspelo par družin razsut, to pa.
Dejmo si mal razširiti kakšno obzorje, obljubim, da nič ne boli.[/quote]
Agresivne, težke,lene, gobcave:-))) Tudi krogla jim ne bi pomagala, :-))) Ampak neumne pa niso.
Mimogrede kar se osnov tiče- sem imel par takih sošolk kakšnih 30 let nazaj. Je zanimivo gledat kaj jim je uspelo naredit iz sebe. Najbolj lene na CSD, jim je pa uspelo par družin razsut, to pa.[/quote]
Ma ja, samo ti stvari zelo rad poenostavljaš. Vsaka ženska, ki ti ni dala, pa da je
še malo bolj glasna – bum – je ziher feministka. Al pa k****. Nekej tacga že.
Ne gre to tko tarči, no.
Mimogrede kar se osnov tiče- sem imel par takih sošolk kakšnih 30 let nazaj. Je zanimivo gledat kaj jim je uspelo naredit iz sebe. Najbolj lene na CSD, jim je pa uspelo par družin razsut, to pa.[/quote]
Ma ja, samo ti stvari zelo rad poenostavljaš. Vsaka ženska, ki ti ni dala, pa da je
Ne gre to tko tarči, no.[/quote]
Verjemi ali ne, ne kvalificiram žensk po tem, ali so mi dale ali ne. Pravzaprav, sploh nisem imel kakšnih večjih problemov z njimi. Ne maram pa težkih, glasnih, agresivnih ljudi, še posebej če za to nimajo vzroka.
Ne gre to tko tarči, no.[/quote]
Verjemi ali ne, ne kvalificiram žensk po tem, ali so mi dale ali ne. Pravzaprav, sploh nisem imel kakšnih večjih problemov z njimi. Ne maram pa težkih, glasnih, agresivnih ljudi, še posebej če za to nimajo vzroka.[/quote]
Teh pa tudi jaz ne maram. Takih ljudi namreč.
A pol so po tvojem feministke težke, glasne, agresivne?
In vse to še povrhu brez vzroka?
Pa si ziher, da nisi samo nekje pobral stereotipa, pa ker se ti ne da komplicirat, si
zadevo kar sprejel za svoje prepričanje?
Ma ne, ti nisi tak.
A mal provociraš, a ne?
Si tak, kot Tarči, samo da ta ne zna tako dobro.
Ok, zakaj spet za boga milega bi se katerakoli ženska v resni zvezi morala nekomu
podrejati? Ne razumem. A resna zveza je izključno to, da je eden glavni, drugi se pa
podreja? A pol ko se pa naveličata, pa zamenjata al kako?
Recimo (dej mi razloži, se rada kaj naučim) – začnem hoditi s fantom in on hoče, da
greva na morje v Poreč, jaz bi šla pa na Cres. Torej – po tvojem, če bova šla v Poreč,
sva v resni zvezi, če bom šla (sama) na Cres sem feministka, če bova šla pa oba skupaj
nekam, kjer nama bo obema všeč….ups, to pa ne obstaja, a ne?
Verjemi ali ne, ne kvalificiram žensk po tem, ali so mi dale ali ne. Pravzaprav, sploh nisem imel kakšnih večjih problemov z njimi. Ne maram pa težkih, glasnih, agresivnih ljudi, še posebej če za to nimajo vzroka.[/quote]
Teh pa tudi jaz ne maram. Takih ljudi namreč.
A pol so po tvojem feministke težke, glasne, agresivne?
In vse to še povrhu brez vzroka?
Pa si ziher, da nisi samo nekje pobral stereotipa, pa ker se ti ne da komplicirat, si
zadevo kar sprejel za svoje prepričanje?
Ma ne, ti nisi tak.[/quote]
Ne gre ti tole najbolje. Takole pri nas provocirajo petošolčki:-))) Še enkrat preberi, ker če bom napisal še kaj, bo isto:-))
A mal provociraš, a ne?
Si tak, kot Tarči, samo da ta ne zna tako dobro.
Ok, zakaj spet za boga milega bi se katerakoli ženska v resni zvezi morala nekomu
podrejati? Ne razumem. A resna zveza je izključno to, da je eden glavni, drugi se pa
podreja? A pol ko se pa naveličata, pa zamenjata al kako?
Recimo (dej mi razloži, se rada kaj naučim) – začnem hoditi s fantom in on hoče, da
greva na morje v Poreč, jaz bi šla pa na Cres. Torej – po tvojem, če bova šla v Poreč,
sva v resni zvezi, če bom šla (sama) na Cres sem feministka, če bova šla pa oba skupaj
nekam, kjer nama bo obema všeč….ups, to pa ne obstaja, a ne?[/quote]
Ne sodi ljudi po sebi. Nismo vsi provokatorji.
Bistvo feminizma in borba za nadvlado, pardon, pravice žensk je diskriminacija moških, pa lahke službe za dobro plačo za nesposobne ženske.
Naše ženske se večinoma samo še s čevlji, torbicami pa kako čimveč ukrast ukvarjajo.
http://www.drustvo-zenska-svetovalnica.si
http://www.drustvo-sos.si
https://www.drustvo-dnk.si/
http://www.mirovni-institut.si
DRUŠTVO ZA NENASILNO KOMUNIKACIJO JE SAMO ZA ŽENSKE IN ZATO SPOLNO DISKRIMINIRA MOŠKE
SOS TELEFON ZA ŽENSKE JE SAMO ZA ŽENSKE IN ZATO SPOLNO DISKRIMINARA MOŠKE
ŽENSKA SVETOVALNICA JE SAMO ZA ŽENSKE IN ZATO SPOLNO DISKRIMINIRA MOŠKE
MIROVNI INŠTITUT JE SAMO ZA ŽENSKE IN ZATO SPOLNO DISKRIMINIRA MOŠKE Z IZJEMO GEJEV
hloroquine https://chloroquineorigin.com/# hydroxide chloroquine
Forum je zaprt za komentiranje.