Moravske toplice
Mi smo bili v moravskih toplicah konec junija v hotelu ajda, ki je zraven livade in vsakemu povem, da za to kar nudijo so predragi. Hrana mi je bila do zdaj najslabsa od vseh hotelov, kjer smo bilu, pa smo jih obiskali kar precej zadnje tri leta. Ce bi vedeli, da bo tako slabo, se nebi nikoli odločili tam pustiti bone. Bazeni pod nivojem, nic urejeno in vzdrzevano, ploščice odpadle, guzva za znoret… hvala lepa, prvič, zadnjič in nikoli vec.
Mi smo bili isto konc junija, takoj po koncu šole. Rezervirano za dobr teden. Po petih dneh šli domov, preprosto preveč neurejeno. Bili v hiškah. Ob 7.30 piskanje kamiona, ob 8.00 bujenje čistilke.. Zdravn naše so imele v drugi hiški shrambo za čistila, vozičke, sveže perilo.. Dopoldne ni bilo miru. Imeli sicer nočitev z zajtrkom. Za moje pojme premalo izbire. Zunanje kopališče neurejeno, ploščice za silo, tobogani nebrušeni, čaka na krvav hrbet. Notranji bazeni bolje urejeni. Priporočam da greste kam drugam. Mi ne gremo več tja dokler kaj ne popravijo. 90% stavb tam propada oz original izpred 30 let..
Mnenje, ki sem ga napisala je samo naše mnenje, saj smo v drugih hotelih za manj denarja dobili več in boljšo kvaliteto, ne pa da smo dobesedno od večerje odšli lačni. Kar se tiče pa bazenov in celotnega kompleksa tam pa je nevzdrzevano, zanemarjeno kot v catezkih toplicah. Ce pa imate vi nizke kriterije, vas to ne bo zmotilo.
Sodelavka je koristila bone + doplačilo za večerjo v hiškah.
Bili so zadovoljni z nastanitvijo in hrano. Pa je drugače kar kompliciran tip človeka. Edino pripombo je imela ker v celem prekmurju ( tudi v hotelu ) ni dobila gibanice.
Druga kolegica je bila v Livadi. Zelo zadovoljna. Mirno, urejeno. Hrana dobra. Tudi na bone z doplačilom za večerjo. Sta pa sama in ne rineta v bazene z otročaji in tobogani.
Nekaj sta govorila o vinarium stolpu pa nisem poslušala dobro. Bom jutri povprašala in napišem.
Forum je zaprt za komentiranje.