Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Moravske toplice

Moravske toplice

Je bil kdo zadnja dva meseca v Moravskih toplicah?
Zanima me hotel livada, izkusnje, dobre ali slabe.
Rezervirano imam za dve osebi, 6 dni, vavčere bomo iskoristili, z mastnim doplacilom. Ali je ta hotel vreden 5 ih zvezdic?
Hvala za odgovore, lep pozdrav

Je ravno tam. Pravi da je kar ok, sam da je guzva za pop.in da se redki držijo mask. Sam njej je isto ** ali ***** tak da…. Ves isto kot prej.

Naj dobro preveri prtljago in sebe, ko bo domov prišla, da ni stenic fasala.

Naj dobro preveri prtljago in sebe, ko bo domov prišla, da ni stenic fasala.
[/quote]

Resno al se zajebavas? Samo to bi se manjkalo upm

Mi smo bili v moravskih toplicah konec junija v hotelu ajda, ki je zraven livade in vsakemu povem, da za to kar nudijo so predragi. Hrana mi je bila do zdaj najslabsa od vseh hotelov, kjer smo bilu, pa smo jih obiskali kar precej zadnje tri leta. Ce bi vedeli, da bo tako slabo, se nebi nikoli odločili tam pustiti bone. Bazeni pod nivojem, nic urejeno in vzdrzevano, ploščice odpadle, guzva za znoret… hvala lepa, prvič, zadnjič in nikoli vec.

Mi smo bili isto konc junija, takoj po koncu šole. Rezervirano za dobr teden. Po petih dneh šli domov, preprosto preveč neurejeno. Bili v hiškah. Ob 7.30 piskanje kamiona, ob 8.00 bujenje čistilke.. Zdravn naše so imele v drugi hiški shrambo za čistila, vozičke, sveže perilo.. Dopoldne ni bilo miru. Imeli sicer nočitev z zajtrkom. Za moje pojme premalo izbire. Zunanje kopališče neurejeno, ploščice za silo, tobogani nebrušeni, čaka na krvav hrbet. Notranji bazeni bolje urejeni. Priporočam da greste kam drugam. Mi ne gremo več tja dokler kaj ne popravijo. 90% stavb tam propada oz original izpred 30 let..

Ne, Livada Prestige ni noben prestiž. Oni so bili za 5* enkrat davno, najbrž 20 let nazaj. Zdaj so zastareli.
Lastnik je Sava Hotels & Resorts in oni so slab gospodar, ker samo izčrpavajo in nič ne vlagajo!!! Na tak način bodo izgubili stalne goste!

Mi smo bili pred kakimi 5-imi leti in je bilo super, od hrane do nastanitve. V pon pa gremo v njihove hiske- depandanse Ajda, tako, da po vsem napisanem me je kar malo strah. Kaksne pa so te hiske, kdo ve? Ali obroke strezejo ali so samopostrezni?

Mnenje, ki sem ga napisala je samo naše mnenje, saj smo v drugih hotelih za manj denarja dobili več in boljšo kvaliteto, ne pa da smo dobesedno od večerje odšli lačni. Kar se tiče pa bazenov in celotnega kompleksa tam pa je nevzdrzevano, zanemarjeno kot v catezkih toplicah. Ce pa imate vi nizke kriterije, vas to ne bo zmotilo.

mi gremo konec avgusta, v hiške ajdovska vas..Še kdo, je res tako brezveze in dotrajano?
Hrana me niti ne skrbi toliko, itak imamo samo zajtrk, kaj pa bazeni, tobogani in vse ostalo..

Vstop v bazen, 3 člani družine, celodnevna vstopnica z enim izhodom pride dnevno 56eur, nenormalno, če je članov več in če si vsak dan na bazenu

V primerjavi s termi olimje so cene primerne in dobis vec za svoj denar v termah 3000

Ja saj ce si v hotelu ali hiskah, naj bi bile karte zraven al kako?

Odvisno, preko koga rezerviraš. Če neposredno preko term, je vključeno. Ampak tiste hiške oddajajo tudi privat ponudniki, tu pa kopalnih kart ni zraven.

Sodelavka je koristila bone + doplačilo za večerjo v hiškah.

Bili so zadovoljni z nastanitvijo in hrano. Pa je drugače kar kompliciran tip človeka. Edino pripombo je imela ker v celem prekmurju ( tudi v hotelu ) ni dobila gibanice.

Druga kolegica je bila v Livadi. Zelo zadovoljna. Mirno, urejeno. Hrana dobra. Tudi na bone z doplačilom za večerjo. Sta pa sama in ne rineta v bazene z otročaji in tobogani.

Nekaj sta govorila o vinarium stolpu pa nisem poslušala dobro. Bom jutri povprašala in napišem.

Jaz sem bila kakih 5 let nazaj v Livada Prestige in sem bila izjemno razočarana. Osebje (z izjemo sobaric) nesposobno, animatorke zdolgočasene, reševalci na mobitelih, Terme 3000 dotrajane in prenatrpane. Priznam pa, da mi je bila všeč prostorna soba, ki se je kar svetila od čistoče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close