Moravske toplice Prekmurska vas
Lahko ti povem da so hiške v spodnji in zgornji etaži, meni osebno zelo lepe.Kaj lahko pričakujete?Odvisno kaj želite?Če samo kopanje in tobogani, boste zelo zadovoljni, če greste tja, da boste kolesarili ali pešačili imate tam zelo dosti zanimivih kolesarskih poti.Ne vem kaj ti naj napišem, ker niti ne vem kaj si želite.
Če greste v hiške krite s slamo – v sklopu hotelske ponudbe, potem lahko samo povem, da pričakujte hrupno okolje. Izdelane so namreč v osnovi iz kontejnerjev in se sliši totalno vse znotraj sklopa in po naselju. Tudi higiena je na psu.
No, to so moje izkušnje izpred treh let nazaj, ko sem si privoščila pri njih ‘krompirjeve’ počitnice…
Pozdravljeni,
če je moja informacija še pravočasna.
Mi smo bili lani v zidanih hiškah. Saj so lične, vendar za nas, ki imamo 3 otroke občutno premajhne, sploh v tem času, ko boste dosti tudi notri. Moja dva otroka sta spala zgoraj v zakonski postelji, midva z možem spodaj na raztegljivem kavču, najmlajši pa v košari od vozička. Tudi štedilnik, hladilnik je minimalen, bolj se mi zdi da je namestitev v teh hiškah primerna za dva in ne za družino.
Tudi bazenski del nam ni odgovarjal, saj je od hišk do bazenov kar nekaj hoje, z vso prtljago, ki jo pri otrocih pač potrebuješ, pa z vozičkom si zelo nemobilen v notranjem delu.
Letos smo bili v Termah Lendava, kjer so app. prostorni, cca. 70 m2, cena ugodna, gostoljubje na višku…
Toliko z moje strani.
Hojla
Priporočam , da greste v apartmaje brunarica, ki so v samem centru Moravskih Toplic. Cena je ugodna, prijazni lastniki. Preberi si več tukaj:
http://www.moravske-toplice.net/
Lep pozdrav Metka
Forum je zaprt za komentiranje.