Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice moram deliti veselje tudi z vami

moram deliti veselje tudi z vami

Vem, da vas ne zanima, toda tako sem vesela. In ker že tako vriskam, moram še tukaj zavriskati.
Uspelo mi je prehoditi cc.300 km v 10. dneh. Najlepši dopust do sedaj. Pa ugotovitev, da je Slovenija še lepša, če jo ne gledaš samo iz drvečega avtomobila.

Čestitke! Se veselim s teboj. Čudovit je občutek, da nekaj zmoremo in da smo dosegli, kar smo si zadali.

Lep dosežek, še posebej, če je bilo vmes kaj vzponov.
Napiši relacijo.

Kod si to krožila

čestitke k uspehu. Mene tudi zanima, kje si hodila.

Šla po Jakobovi poti…nova odprta veja od Madžarske meje do Ljubljane. Kobilje – Dobrovnik – Ormož – Ptuj – Ptujska gora – Špitalič – Kartuzija žiče – Galicija – Špitalič v Tuhinjski dolini – Kamnik – Hraše – Stanežiče – Ljubljana.
Pot ne pelje po glavnih cestah, gre po hribčkih gor in dol, tako, da ja, je kar nekaj vzponov. Seveda ne visokogorskih:), toda od Žovneka, Vranskega do zg. Tuhinja je bilo menda kar 1260 m višinske razlike.
Dober trening za španski Camino, ki bo tudi nekoč na vrsti. Pa tako pravijo, da so Slovenske veje Camina težje kot španske.Bom videla-nekoč. 😉

Pomladna je kje kak link ali kaj podobnega. Jaz sem prehodila Martinovo pot, Camino pa že 2x preložila, ker vedno otrok zboli :(. Upam, da mi uspe naslednjo pomlad. Bi pa prehodila še to kar ti.

Spanje? Hrana? Nahrbtnik?. Družba? Mogoče kakšna priporčila. Daj povej, daj povej 🙂

Oh, pa kaj ne poveš, bi ti ja bicikel posodil ! Bi tole pot naredila 3x hitreje, pa en teden prej bi bila vesela 🙂

Registriraj se pa piši pod zasebno. Ali pa pusti mail, pa se lahko o vsem pomeniva.

jao, pa ti si čist Divja 🙂

He, he, takih opazk sem že navajena. Samo,da si ti srečen ko si tole dal ven, sem tudi jaz.
Veš, vsi bi mi posodili bicikel, pa ne moreš verjeti, celo avto imam—samo kako, to mi razloži, kako naj z biciklom vozim po pešpoteh. Da bi ga nosila je pa precej težji kot nahrbtnik. 🙂 Bom raje kar hodila, pa se teden pozneje veselila. Lahko pa me ti spremljaš na kolesu na naslednem podvigu. 🙂 Pa še svoj nahrbtnik ti z veseljem namontiram gor, da ga voziš.

Da bi bila čist Divja mi še veliko manjka, no, za začetek Divje pa je.:)

Mejl kar.tako.pomoc@gmail.com. Sem malo prečekirala pa Ogrska veja slo poti še nima čisto izdelanih nasvetov, kot tista iz Zagreba. Ravno zato kak nasvet o prehrani, prenočiščih itd. prav pride.

Ti pišem ….ko bo čas. Popoldne ali proti večeru.

Vsa čast ti,čestitam!

A samo štajerska je slovenija.po moje da ni.zame je slovenija od murske do izole al pa od jesenic do metlike.

Kdo pa je omenjal, da je samo Štajerska Slovenija? Sicer sem pa jaz prehodila samo en del…Prekmurja, Štajerske in delček Gorenjske. Naslednjič grem morda od Slovenske vasi ( Obrežje) do Trsta. Ali pa od Ljubljane do Višarij. Če pa bo financ dovolj pa najrajši v Španijo na Camino Frances.

moj oce je sel v kamino, 800km 21 dni in potem se jakobova pot iz slovenske vasi do trsta 300km 7 dni. 🙂
nobenga zulja niti enkrat, le do blage dehidracije je prislo pri njemu v spaniji, mal se mu je zavrtelo to je pa to.

Očitno z zelo dobro kondicijo, večina hodi dalj časa. In z veliko srečo, da je ostal brez žuljev. Ponavadi takim pravijo, da ga je Camino takoj sprejel. 🙂
Jaz sem začetnik v dolgotrajni hoji, žulji so moj stalni spremljevalec…toda vseeno je lepo…

pomladna, kapo dol pred tabo!

Hvala. 😉 In sedaj sanjam o Caminu v Španiji. Sanje so dovoljene… 🙂

Očitno z zelo dobro kondicijo, večina hodi dalj časa. In z veliko srečo, da je ostal brez žuljev. Ponavadi takim pravijo, da ga je Camino takoj sprejel. 🙂
Jaz sem začetnik v dolgotrajni hoji, žulji so moj stalni spremljevalec…toda vseeno je lepo…[/quote]

moj oce ima recept = uhojene cevlje. ne nove..stare! se pa ze tako ukvarja v vsakodnevnem zivljenju s tako sluzbo da je skos na nogah. Recimo drugi so imeli zulje, zvine..on nic. 🙂 Je Jakobova pot mu bila hujsa zaradi vremena-dez 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close