Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Montignac

Montignac

Pozdravljeni!

Zanima me kakšne so vaše izkušnje s to metodo.
Sama imam namreč velike probleme z odvečno težo in ker sem se odločila da se zadeve lotim z drugega konca sem si nabavila Montignacovo knjigo. Tako sem se odločila kombinirati zdravo prehrano (po Montignacu) z veliko (!) gibanja. Zanima me ali ste tudi ve že hujšale po tej metodi in ali ste bile pri tem uspešne.
Zelo bi vam bila hvaležna če bi z menoj delile svoje izkušnje.

Lepo se imejte.

Po tej metodi nisem nikoli hujšala, videvala pa sem ženske, ki so se matrale , po tem sistemu. Meni pomaga in je učinkovita JUHA DIETA od Ete
probi. V 14 dneh 8 kg. Ješ samo to, pa piješ 4 litre vode na dan. Več je poješ bolj hujšaš. Je pa vsaka dieta stvar posameznika in njegovega metabolizma.

JUHA DIETA – JE TISTA, KI TI DA VETRA

8 kg v 14 dneh? zelo zravo….

No, tudi jaz v čudežne juhice ne verjamem preveč. Slej ko prej grejo kile spet nazaj…Kako pa naj se človek celo življenje prenajeda z juho?Halo…
Jaz mislim tiste kile pol tudi obdržati, ne pa sobiti nazaj še več, tko kot zdaj.

Lep pozdrav,

Nisem pristaš nobene od diet.

Vse se začne in konča v glavi. Vse vemo, da se kilce da zgubit sam na en način, in sicer z “manj žretjem”.

Sam malce volje je treba in rezultat je zagotovljen.

Tri mesece = 15 kg

Meni zelo všečno prehranjevanje. Ničemur se ni treba odpovedat, samo pravilno pokombiniraš pa je. Zdaj že dva meseca jem bolj ali manj “normalno” pa ni šlo nič gor. Bom pa v kratkem spet na polno začela z Montignacom

montignac je super. jaz zdaj hujšam že drugič.
prvič sem izgubila 8 kg. uživala sem zraven, zelo zdravo sem se prehranjevala in veliko sem pojedla (več kot prej).
nisem pa si dobro prebrala druge stopnje in potem sem ob raznih prilikah začela pridobivati nekaj kg. nazaj.
zdaj sem že drugič na prvi stopnji, izgubila sem že 4 kg in spet uživam, zdaj mi je še lažje, kot prvič. je res, da se prekršujem vmes (če dobro poznaš knjigo, si lahko izbereš nekaj prekrškov in jih pod določenimi pogoji vseeno delaš).
to je treba vzeti kot način življenja in ne kot začasno dieto in potem je super. zdaj se v bistvu že na splošno prehranjujem po montignacu, ko naredim prekršek, pa potem nekaj dni zatem strožje jem.

POSKUSI NE BO TI ŽAL.

To ni res, da se po tej dieti ni treba ničemur odpovedati. V končni fazi je to navadna shujševalna kura, ki so jo poznale že naše babice. Ne smeš jesti čokolade, kruha, šmorna, fižola, ocvirkov,krompirja… A je to kakšna znanost? Za to ni potreben gospod Montignac ampak močna volja, da se odrečeš vsemu kar te resnično nasiti. Saj veste punce zelenjave lahko poješ celo kilo pa še vedno nekaj manjka… Vsaj malo pečenega krompirčka!

montignacov nacin prehrane ni dieta,pri tem pazis da ne mesas ogljikove hidrate z beljakovinami itd. Ta nacin je za mene najbolj zdrav, ker dnevno vnosis v telo vse kar potrebujes a v bistvu hujsas.Nasa znanka je shujsala v enen letu 36 kg, od takrat je vec kot 4 leta in ima isto kilazo,ker zna kombinirati hrano, pa se nejes se do sitega,kaj ces boljse??

Torej sta montignacova in 3md dieti eno in isto al kaj? Nevem. Jaz sem hujšala po 3md in sem shujšala v 3 mesecih 8 kg. Tudi meni se zdi kombiniranje živil vredu, ker se ne odrekaš preveč.
LP, ina.

ina.

Skratka, zdaj sem si nakupila soje, čičerike, pirine špagete, žitno kavo, tako da lahko polno začnem.Aja, pa sojine kosmiče sem si vzela-so ful fajn, ker te zelooo nasitijo. Me veseli , da nisem sama, ki se “matram”.
Uživejte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close