Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek montaža pohištva Alples

montaža pohištva Alples

Pozdravljene!

Ali ima katera mogoče kakšno tel. številko od koga, ki sestavlja pohištvo Alples? Na sredi se nam je ustavilo pa bi rabili pomoč…

zakaj pa sestavljate sami ko pa imate v ceni vključno montažo,pokliči v alples pa ti bo že na recepciji dal številko.jaz je tukaj nebi pisala ,saj veš pisati neko številko-tujega človeka ni etično

Smo samo dokupili dva kosa, pa smo mislili, da bo šlo, ampak je načrt pomanjkliv, pol stvari ni zraven narisanih…bom jutri poklicala 🙁

Telef.št. monterja dobiš v trgovini, kjer si pohištvo kupila. Je pa bilo včasih tako, da če ne kupiš vsaj za 400,00 €, ti brezplačna montaža ne pripada.

Lp.

Jaz sem si sam sestavil, čeprav bi lahko pustil monterjem. Uživam v tem, poleg tega ne maram, da moram potem tam monterje nadzorovat in skrbet, ali mi bodo poškodovali kak parket ali kakrkoli ali površno sestavili. Tako sam naredim še najbolje in tako kot je treba, načrti so dovolj dobri. Ko sestaviš eno omaro, bi tak ostale lahko že brez načrta (malo počasneje sicer), samo skico izgleda bi rabil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V trgovini kjer ste kupili pohištvo imajo tel. številko monterjev. Pokliči in jih prosi zanjo.
Misilim, da je brezplačna montaža nad 600€. Še vedno ša lahko plačaš monterje iz svojega žepa.

Svoje delo obvladajo v nulo. Hitro in kvalitetno. Na začetku sem ju, pozdravila, povedala kako in kaj, ju pustila, da v miru opravita svoje delo, na koncu pregledala in to je to. Nič ju nisem nadzorovala, saj tudi jaz ne maram, da mi kdo med delom gleda pod prste, da mi je napoti in me uči mojemu delu. Otroško sobo sta sestavila v dveh urah. Pa ni majhna sobica, ima ogromno elementov. NIč ne visi, nič ne šteka, ne škripa, nič nista poškodovala, zafušala… skratka brez pripmob. Tla sta seveda zaščitila in pospravila za seboj.

Če še rabiš, me kontaktiraj na ZS.
Sporoči tudi od kje si.

Sestavljanje omar je ena tako enostavna stvar kot za otroke legokocke (včasih)… vsaj meni. Seveda, rabiš čas, malo samozaupanja in osnovno orodje – baterijska vrtalka je fina. Ok, kuhinja je že malo zahtevnejša, zahteva tudi več orodja, spretnosti (viseče omarice, razni izrezi) in dodatno pomoč.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole je sicer star post, a moje težave z Alplesom nove. Dnevno sobo čakali 3 mesece, v ceno malo več kot 2000 evrov, montaža ni vključena. Ene naročene in plačane omare niso dostavili, kar smo opazili šele pri montaži, saj je bil prej cel kup teh škatel, kdo ve, koliko časa bo še to trajalo, da mi pripeljejo. Izdelava ok, ampak nič posebnega, kak milimeter gor ali dol. Ampak glede tega ne bom komplicirala, lahko pa bi. Skratka, klinc pa še podpora slovenskemu gospodarstvu. Nikoli več. Drugič raje v Ikeo za manj denarja in bomo pač čez dve leti menjali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close