Montaža centralnega zaklepanja
Kupili smo avto, ki nima centralnega zaklepanja. Prejšnji je imel troje vrat, odklenila sem enkrat, da sta malčka zlezla not. Zdaj imata gospoda vsak svaja vrata in jasno ne gre drugače, kot da lezeta vsak pri svojih. Zdaj zaklepanje jemlje čas, ki ga zjutraj, ko smo ponavadi že malo v minusu, nimamo. Bi bilo centralno zaklepanje kar nobel. Menda se da to vgradit naknadno.
Avto je Ford Fiesta Flair, letnik 1998 (ja, toliko o majhnih azijcih, ki sem jih iskala :-)))).
Se da? Koliko to stane? Ali je bistvena razlika v ceni, če se vgradi samo centralno zaklepanje ali hkrati še daljinsko zaklepanje (temu sem se na račun znatne razlike v ceni pripravljena tudi odpovedat)? Kje to izdelajo in v kolikšnem času? Zanima me LJ in bližnja okolica.
In seveda – hvala za nasvet.
Seveda se da naknadno vgradit in to sploh ni drago verjemi. V Ljubljani sicer nevem ker nisem iz teh krajev, stane pa modul nekje okrog 20 jurjev z vsemi motorčki tu pa je še roka… Kolikor sem na tekočem stane ta zadeva okrog 35 jurjev z montažo vred. Ker sem se veliko zanimal naokrog zato vem.
Če pa hočeš še alarm zraven, se pa giblje med 60 in 80 jurjev.
LP Pavle
P.S.: Aja, ta zadeva se da v eni uri naštimati. Videno na lastne oči, ker sem se zanimal za te stvari, drugače sem iz tega foha.
LP