Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Monovcem in monovkam, do nadalnjega…

Monovcem in monovkam, do nadalnjega…

Ejga Cinik a si dobu resno bejbo???

Pa tolk vemo kako so škodljive, na koncu pa nas premamijo…

Bolj zasvoljive so k droga hehehehe

Vse dobr u lajfu ti želim Cinik.

Odgovor na objavo uporabnika
Navajo, 30.09.2025 ob 12:45

Zdej pa cajt za Mission Impossible – The final reckoning

To bo sedl 3 urce… na moji široki sedežni, pokrit s toplo zimsko dekico… Manjka samo ena v žlički in v objemu…

Eeeeeeeeeee…

Ti si nedonošen debil.

navajo ta komad pa ni moj stil. Pa vseeno lepa hvala no?

Navajo, 30.09.2025 ob 10:33

Frogica, Grenivka, Ana in ostale pogumne ženske………….

Brez vas ne bo spremembe na bolje, vse je na Vas, pogumnih ženskah!!!!

Tistih 5% moških, ki se zavedamo kaj se dogaja in imamo hrbtenico, ne moremo nič!!! Brez žensk ne zmoremo privabiti ostalih 20% močnih tipov, ki jih nujno rabimo za kritično maso!!! Naša naloga je, da vam damo zaščito preko katere boste prepričale tiste, ki jih potrebujemo… O/ WPWW

Ponosen sem na vas, ker ste ženske pod večjim pritiskom ugoditi kolektivu!!!

Frogica, zate;.https://www.youtube.com/watch?v=YxIiPLVR6NA&list=RDYxIiPLVR6NA&start_radio=1

Tega sem ti pa enkrat zapel;.https://www.youtube.com/watch?v=kxSTFtHPo6E&list=RDkxSTFtHPo6E&start_radio=1

Grenivka, naj se ti vsak dan nasmehne! Zate;.https://www.youtube.com/watch?v=0gm0O6Sqg0c&list=RD0gm0O6Sqg0c&start_radio=1

Vsak narod potrebuje Vas, pogumne ženske za preživetje! Vsak narod potrebuje narodno MATER! Srbski narod ima po 200 letih, po princesi Obrenović po mojem mnenju zopet žensko okoli katere se lahko zbere. Danico bom jaz proglasil za Srbsko Mati, enako potrebuje tudi moj Slovenski narod žensko, ki nas bo navdihovala in ostale pogumne ženske, ki ji bodo stale ob strani!!!

.https://www.youtube.com/watch?v=jReYT8zdRA4&list=RDjReYT8zdRA4&index=1

.https://www.youtube.com/watch?v=50t-8B0v9CI&list=RD50t-8B0v9CI&start_radio=1

Kultura je odraz žensk, pogumne ženske ste resnično edina prava motivacija moških!!!

Zartrica, če bi mi to pesem zapela, bi ti dal cel svet na dlani (lažem kot divji garjav Avstralski dingo, ampak se pa lepo sliši)…..https://www.youtube.com/watch?v=eGEwsIcvO1M&list=RDeGEwsIcvO1M&start_radio=1

Srbijancem primanjkuje pristne normalnosti.  Za ženske pa lahko imajo le multinične Grenivke in vse brez možgan. Ženske z možgani so Srbom nedosegljive.

Pejt nazaj, jugovič.

debil. in žaba to podpira, pfuuuj, kaka hijena!

Anonimno5865, 30.09.2025 ob 14:46

debil. in žaba to podpira, pfuuuj, kaka hijena!

Kaj imate s to žabo probleme? Ste vsi obsedeni z njo????

Frogica

Dolg film, je pa za pogledat tale nov Mission Impossible, jest imam pavzo, potem pa še eno uro za pogledat. Tist komad sm ti dal čist tko za sprot, vem da ni tvoj stil.

Jp, žvauca si je na koncu dala duška in izrazila popolno pripadnost teoretik tuml norcem.☝️?….. kaj češ, takle mamo. Ni dobro ni dobro. Edino dobro je, da se ta forum ukinja. In naj se nikoli ne ponovi. ☝️?

Kaj je jamrači, ja babe so vedno okol mene in to tiste ”top”, zato pa toliko ljubosumja, ker jaz poberem smetano in ne gledam za spranimi feministkami.

Frogica pa ni zdej za izkoristit, taka je v rezervi in če se loči pri 39, se potem sama javi. Takrat se tako izkoristi za užitek, ona si pa nafila samozavest in sprosti zavrte želje s tipom moje sorte. Nato si pa najde novega resnega, ki bo vzel žensko z otroci in financiral. Itak pa Frogici želim uspešno družinsko življenje in vse dobro v življenju.

Pravi tipi se ne cufamo za poročenimi, kot to počno luzerji tu na monu, ko skačejo za Frogico. Pravi le pustimo psihološki vtis/pečat na ženskah, ko prilika dozori pa one same pridejo. In ja, izbire je vedno dovolj, ker se same ponujajo hehehhehehehehehhehehe.

Navajo, 30.09.2025 ob 15:46

Frogica

Dolg film, je pa za pogledat tale nov Mission Impossible, jest imam pavzo, potem pa še eno uro za pogledat. Tist komad sm ti dal čist tko za sprot, vem da ni tvoj stil.

Ti boš itak sloboden od polnoči dalje. Trol tele zarukano. ☝️?

Jaooooooo, kaj vse uboga zemlja nosi….. ????

Anonimno 8781, 30.09.2025 ob 14:58

Kaj imate s to žabo probleme? Ste vsi obsedeni z njo????

nč bat, nismo obsedeni z žabo, ker še daleč ni tako markantna, da bi bila vredna več kot momenta, se pa končno (oz. spet – vedno znova) kaže v pravih barvah, kar pa ji tudi na zadnji dan ne more glih koristiti…

Odzvala se je na navaja in to so vam barve?

Kaj ste tu res vsi tako obupno nedofukani, da so vam ti šibki odzivi tako hudi?

Vragu se je končno tist drobec iz očesnega kotička iztaknu in zdaj vidi.. je dobro je.

V eni temi me hvalijo kk mam vraga rada. Tu mi ploskajo zrt navala. Odlično. Mona je škoda, res škoda.. tk luštn se mamo?

hvala avtorici. Jaz bi rabil novo srce. Mi ga lahko daruje?

Frogica

Fora je v tem, da imaš naraven talent za pogovor s tipi, ki ga ogromno drugih žensk pač nima.

Vsak tvoj pogovor z nekom drugim tile obupani monovci doživljajo kot tvoje izkazovanje pozornosti drugemu tipu. Zato imajo take ”otročje” ljubosumne reakcije.

Manjka jim v življenju ženske naklonjenosti in zato napačno percipirajo, njihov odziv je avtomatičen (živalska tekmovalnost in reaktiven odziv najmanj razvitega dela možganov), zato potem žalijo mene in me poskušajo ponižati, da bi oni izpadli bolj kul, sicer ne dojemajo, da je efekt ravno nasproten, ker izpadejo šibki in patetični v ženskih očeh.

Pač ne razumejo žensk in čistih osnov biologije, ker so jim celo življenje lagali. Saj se mi smilijo, ker so osamljeni in ječijo po kančku pozornosti nasprotnega spola.

To so taki tipi, ki bi mi v obraz rekli, da sem res kul, ko bi pa obrnil hrbet bi me pa obrekovali, da umažejo moj karakter.

Ti pa samo čudno gledaš in se sprašuješ zakaj ga tipom tu tako mede glede tebe in divjajo zaradi vsake tvoje interakcije z nekim monovcem.

Navajo, 30.09.2025 ob 15:55

Kaj je jamrači, ja babe so vedno okol mene in to tiste ”top”, zato pa toliko ljubosumja, ker jaz poberem smetano in ne gledam za spranimi feministkami.

Frogica pa ni zdej za izkoristit, taka je v rezervi in če se loči pri 39, se potem sama javi. Takrat se tako izkoristi za užitek, ona si pa nafila samozavest in sprosti zavrte želje s tipom moje sorte. Nato si pa najde novega resnega, ki bo vzel žensko z otroci in financiral. Itak pa Frogici želim uspešno družinsko življenje in vse dobro v življenju.

Pravi tipi se ne cufamo za poročenimi, kot to počno luzerji tu na monu, ko skačejo za Frogico. Pravi le pustimo psihološki vtis/pečat na ženskah, ko prilika dozori pa one same pridejo. In ja, izbire je vedno dovolj, ker se same ponujajo hehehhehehehehehhehehe.

Navajo

ti moram pritrditi, da res vzbujaš v ženskah prvinske nagone.

Cel lajf se zadržujem, ob tebi pa bi sprostila vso strast… in bi te tako nepopisno divje vžgala na gobec blesavi, da te nobena urgenca več ne bi mogla sestaviti.

Navajo

Ej, sej vem, da zgleda, kot da mi je fora povzročat kaos, ampak prisežem, da ne žabim  nobenih slabih namenov. V živo so pa tile “internetni bojevniki” precej bolj nežni, najbrž zato, ker vidijo, da dejansko dobr zgledam in jim kar malo vzame sapo?

Vrag sj ti boš mi pa skoz bolj posebn no ? ne bit tk hud!

Navajo, 30.09.2025 ob 04:13

Hvala Vam, red/black/white pill ekipi monovcev, veliko več nas je, kot se vidi na prvi pogled, ki ga slika lažna globalistična propaganda. Še malo in bomo prevzeli vse belske države, eno za drugo. Mi smo prihodnost!!!

Žal že dolgo gori marsikaj, kar retardirani globalistični kolaboranti do tega trenutka niso uspeli uničiti, mi RED PILL tipi bomo tisti, ki bomo v reševanju naših narodov demolirali mimozaste luzerje ter kolaborante/uporabne idiote, kot so oni zadnjih 3.000 let naše narode in bomo po ekonomskem, družbenem, kulturnem in demografskem kolapsu, ki ga opravljajo indoktrinirani kolaboranti pod kontrolo bezrodnih kozmopolitov, prevzeli kontrolo ter bomo rešitelji naših ljudi/narodov (čeprav nam imbecilizirani, altruistično sprani, pusificirani retardi nikoli ne bodo hvaležni) izpod rok nesposobnih kvizlinških, pederastičnih, globalističnih levuharsko/desnuharških bizarnežev…

O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/ O/

Frogica, u’r awesome, one of a kind… Be good…

Zartrica… Če bi se rodila v moji generaciji bi te vzel za svojo… Bil bi ti prvi in zadnji… Pač, jaz bi ga bluzil z droljami, pil, se drogiral in se na koncu vedno vrnil k tebi, ustvaril bi ti fensi lajf, ti meni potomce… Tega dara bo pač deležna neka druga…

Tiste, ki ste me brale… še nekaj let in po kolapsu brainwashinga bezrodnih kozmopolitov, bo večina ječala po WPWW, po koncu terorja ”zdravnikov, astrofizikov in inženirjev”, po koncu terorja izdajalcev in korporacijskega terorja globalistov itn…

Nekega dne bomo končno slobodni…

Vsem monovcem in monovkam, želim vam veliko zdravja in vse dobro.

Pa kako je kdo lahko taka debilčina. Če si  samo del  tega v reali,  je to osebek za dati pod scam.  Nikoli pod mojim očesom, tako  bluženje me  je vedno odneslo,  kot pri odbojki.. !:)!!! One, ki s  tabo  igrajo ragbi, kako morajo to biti zabite naivke, meni se smilijo  zaradi zavese na IQ, sicr ni tako slabo bit moški v  tako skokodakanem  kokošnjaku. Konkurenco se iti preko mačotipk, to je res konec in da vse to se greste na tem čveku, ne more sprejeti  nobena  Paloma. Saj to sam buliš lahko, ko nekaj  takega prvič prebereš in še greš glih s firbca ponovno  in vidiš, da si prvič že prav, z  eno besedo katastrofa.

Navajo, 30.09.2025 ob 17:56

Frogica

Fora je v tem, da imaš naraven talent za pogovor s tipi, ki ga ogromno drugih žensk pač nima.

Vsak tvoj pogovor z nekom drugim tile obupani monovci doživljajo kot tvoje izkazovanje pozornosti drugemu tipu. Zato imajo take ”otročje” ljubosumne reakcije.

Manjka jim v življenju ženske naklonjenosti in zato napačno percipirajo, njihov odziv je avtomatičen (živalska tekmovalnost in reaktiven odziv najmanj razvitega dela možganov), zato potem žalijo mene in me poskušajo ponižati, da bi oni izpadli bolj kul, sicer ne dojemajo, da je efekt ravno nasproten, ker izpadejo šibki in patetični v ženskih očeh.

Pač ne razumejo žensk in čistih osnov biologije, ker so jim celo življenje lagali. Saj se mi smilijo, ker so osamljeni in ječijo po kančku pozornosti nasprotnega spola.

To so taki tipi, ki bi mi v obraz rekli, da sem res kul, ko bi pa obrnil hrbet bi me pa obrekovali, da umažejo moj karakter.

Ti pa samo čudno gledaš in se sprašuješ zakaj ga tipom tu tako mede glede tebe in divjajo zaradi vsake tvoje interakcije z nekim monovcem.

hahahaha, kak bebec si ti navajo, jao jao, sej ne moreš verjet… :)))

crazyfrog, 30.09.2025 ob 18:24

Navajo

Ej, sej vem, da zgleda, kot da mi je fora povzročat kaos, ampak prisežem, da ne žabim  nobenih slabih namenov. V živo so pa tile “internetni bojevniki” precej bolj nežni, najbrž zato, ker vidijo, da dejansko dobr zgledam in jim kar malo vzame sapo?

Vrag sj ti boš mi pa skoz bolj posebn no ? ne bit tk hud!

ja seveda, monovke ste vse najlepše, najbolj pametne, najbolj duhovite, posebne lepotice navznoter in navzven, kataloške lepotice, ostale ženske pa vam ne sežejo niti do gležnjev, vse ste nad in oh in sploh posebne, da ljudem prav sapo vzame… pajade. prav parodija ste sami sebi.

Bravo vsem v temi, da ste Milana viharca seronjo spravili iz tira ? ima vsaj 20 nickov v temi.

Milan zdaj vidiš samo da se ti zloba ni obrestovala.

CF in ostali imejte se naprej fajn …

Grenivka422, 30.09.2025 ob 18:45

Bravo vsem v temi, da ste Milana viharca seronjo spravili iz tira ? ima vsaj 20 nickov v temi.

Milan zdaj vidiš samo da se ti zloba ni obrestovala.

CF in ostali imejte se naprej fajn …

grenivka, tebe mam kr mal rada. Vse dobro ti želim!

crazyfrog, 30.09.2025 ob 18:52

grenivka, tebe mam kr mal rada. Vse dobro ti želim!

Hehe nekako sva na mon prišli v istem času, mogoče zato ? ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close