Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Monklje je imel sreco ali…?

Monklje je imel sreco ali…?

Odgovor na objavo uporabnika
inspekta, 13.06.2022 ob 19:19

Ja lepo no, ste eni multipraktiki vi 😉

Ja. Uni duhovnik ki je bil pri mami v stanovanju in je rekel po karizmi( dar vednosti). Zakaj ne morete ziveti v eni hisi ki sta jo delala in si kruh odzirala? Mama ga je samo pogledala od kod ve. In je vprasal da ko moli in zapre oci vidi okrog hise raznorazne uroke, kosti, jajca, razrezane medvede in polite s krvjo ipd.

Res malokdaj sta tam prespala. Oce ima nek odpor bit tam, ceprav mu je vsec ker je sam delal, en cas je tudi bil tam cez poletje ko je sel v penzijo s psom. Ampak ko so nastavljali res te zadeve okrog hise, ni sans da bi ta prespal vec tam. Postane nervozen in zvecer dobi en nemir, strah in morata domov magari ob polnoci.

Skoda da je ta duhovnik pokojni. Vnaprej je ful stvari zadel.

20220613-191550

Šnelca_783, 13.06.2022 ob 19:25

Ja. Uni duhovnik ki je bil pri mami v stanovanju in je rekel po karizmi( dar vednosti). Zakaj ne morete ziveti v eni hisi ki sta jo delala in si kruh odzirala? Mama ga je samo pogledala od kod ve. In je vprasal da ko moli in zapre oci vidi okrog hise raznorazne uroke, kosti, jajca, razrezane medvede in polite s krvjo ipd.

Res malokdaj sta tam prespala. Oce ima nek odpor bit tam, ceprav mu je vsec ker je sam delal, en cas je tudi bil tam cez poletje ko je sel v penzijo s psom. Ampak ko so nastavljali res te zadeve okrog hise, ni sans da bi ta prespal vec tam. Postane nervozen in zvecer dobi en nemir, strah in morata domov magari ob polnoci.

Skoda da je ta duhovnik pokojni. Vnaprej je ful stvari zadel.

Pa kdo bi vam nastavljal nek vudu pa uroke pa razrezane medvede na bajto? Zakaj??

In duhovnik jih ni znal odpravit, ali samo nista imela dovolj denarja za mu plačat?

inspetka, 13.06.2022 ob 19:54

Pa kdo bi vam nastavljal nek vudu pa uroke pa razrezane medvede na bajto? Zakaj??

In duhovnik jih ni znal odpravit, ali samo nista imela dovolj denarja za mu plačat?

To so bile preroske besede vnaprej, ki so se res zgodile nekaj let po tem kar je povedal jih.

Potem me je mama klicala in omenjala “nasla sva to pa to okrog hise”. Takrat sem se spomnila kar je on rekel.

Predlagala sem ji naj se obrne na bliznjega duhovnika in mu to pokaze, pove ter prosi za blagoslov hise, njive…

Obljubila je da bo. Pa do danes ni nic storila. Foter itak ne verjame v uroke.

Ne morem nic rect, vidim pa da kot zakleto bezi iz hise ven. Se druge stvari so se dogajale z njim tam, ki pa jih tu ne bi objavljala.

Na tisti konec se je preselila ena gospa iz Italije. Po bivsem vem da je bila clanica satanistov al da je. Ali je ona vpletena ali ne ne vem. Jst nisem sla to raziskovat.

Vem da ima oce to hiso za sebe. Jst sem da samo enkrat prosila ce bi lahko bila 14 dni s psom, sem imela nekaj za v miru studirat. Je dovolil, da bi pa tam redno zahajala in imela kljuc od hise je no go pri njemu. To sem dojela ze v srednji soli. Za casa studija se malo nos spuscala npr sem omenila da bi sla do tam s kolesom pa v hisi se malo spocit, kaj skuhat pa nazaj ali naslednji dan, glede na to da sem kronicno utrujena. Mi je tako zabrusil in me nadrl, da nisem hotela tam vec hodit in bolj poredko jim sla pomagat pobirat krompir, grozdje…

*ga

Ni konca tem vašim dogodivščinam…

ŠNELCA,

zelo lepe in dragocene fotografije/spomini.

Si me ganila.

inspekta, 13.06.2022 ob 22:30

Ni konca tem vašim dogodivščinam…

Ta zenska ki je prisla iz Italije, ga je vprasala(izsiljevala) ce bi lahko zivela v njegovi hisi za 100eur/ mesec. Verjetno se ji je zameril ko ji je odvrnil “da se niti macka ne goni za 100eur”. Ter da ni za oddajo.

Potem se je zacelo. Je pobrala cez teden vse cesnje, in jeseni slive. Marelice ter lesnike, fige in hruske. Ko sta starsa ob sobotah prisla tam mama ni imela kaj za nabrat. Naslednje leto je polila z neko recjo drevesa in so se posusila, da jih je moral odzagat.

Ko jo je moja mati imela vrh glave je lepo sla na policijo in jih prosila naj jo opozorijo. Policija je prisla res do nje. Zabicali so ji da mora spostovat red in mir ter ne krast po tujih njivah.

Potem je zacela sosedu nagajat, ocetovemu bratrancu. Sla je v hlev in mu koze poskodovala. Pa vezala neke rdece masnice okrog štale. Psa mu je ukradla dopoldan z verige in ga privezala nekje v gozdu, da ga je ta iskal par dni.

Potem je se enemu sosedu nagajala. Ali ce je bila kaksna vaska veselica je gume porezala ljudem.

Spet je prisla policija, so jo pobasali v marico in poklicali zdravnika. Ko je prisel zdravnik je odredil hospitalizacijo saj je plesala okrog njega in trdila da je on Luna, policaj pa Mesec.

Saj ne ves al je zblojena od alkohola ali od sekte.

Niti me ni zanimalo, ampak kar je mama vseeno povedala.

Vem ko me je mama klicala in mi rekla. Bila je besna. Da sta se pripeljala z avtom ona pa pred hiso pobira cesnje. Mama gre ven iz avta ji rece doberdan gospa, vidim da si brez vprasat polnite vrece cesenj in to ne prvic, boste placala. Vse nam pobirate. Nimate kulture, pobirate tuje brez vprasat in vse poberete. Ta satanistka ji je odvrnila “donna matta, zmesana zenska, kaj bos ti meni komandirala”.

Meni nikoli ni padlo na pamet da bi se parkirala pot kako cesnjo in tam bivakirala dokler jo vso ne poberem. Mislim…kje ti je kultura in spostovanje.

Isto tako. Gresta da nabereta paradajz za šalšo. Mami sem rekla naj gresta v cetrtek, ne v soboto. Ziher bo pobrala ko je samo to s pasto. Res pridete, paradiznika na njivi ni bilo.

Kasneje koruza pobrana, tako da si je mama pod nos pobrisala da bi skuhala bobicevo minestro.

Mama je zelela da bi vse oce zagradil, ze zaradi divjih svinj ki so zadnja leta hodile in orale po krompirju ter bucah. Pa oce ni hotel se s tem ubadat. Mama je bila razocarana kaj ta zenska pocne in nanjga ki je ni pocil po gobcu ter naredil ograjo.

Jst sem imela tam maline, 50m. Vse mi je zrila ven. Tam pri malinah ob koncu trt med obzidjem je dala te medvede.

Ni da ni.

Tudi mene so fotke spomnile na ene čase, ki jih ni več.

Vseeno pa se mi ne zdi tako pametno, da jih tu objavljaš. Vsaj za tiste, kjer so gor še drugi ljudje oziroma družinski člani. Enako za objavljanje preveč detajlov osebnih zadev. Zato, da ne bi kdo na kak način to izkoristil. Ne moreš vedet kdo vse bere ta forum. Pa saj smo že videli po komentarjih v drugih temah.

inspekta, 14.06.2022 ob 11:26

Ni da ni.

Tudi mene so fotke spomnile na ene čase, ki jih ni več.

Vseeno pa se mi ne zdi tako pametno, da jih tu objavljaš. Vsaj za tiste, kjer so gor še drugi ljudje oziroma družinski člani. Enako za objavljanje preveč detajlov osebnih zadev. Zato, da ne bi kdo na kak način to izkoristil. Ne moreš vedet kdo vse bere ta forum. Pa saj smo že videli po komentarjih v drugih temah.

Lepo, da jih je objavila. Saj tudi ljudje objavijo fotografije v revijah. Muzej jih zbira kot fotografije polpretekle zgodovine.

Cenim, da je to delila z nami in me je ganilo. Tako si je lažje predstavljati osebo za besedami in vzdevkom.

ŠNELCA,

k temu kar sem zgoraj napisal bom pa dodal še to, da ti pošiljam en neviden naklonjen objem. In upam, da se bojo uredili problemi o katerih pišeš.

Kokoši, hvala za lepe misli in besede. Cenim to, ne pozabim 🙂

Šnelca_783, 14.06.2022 ob 17:05

Kokoši, hvala za lepe misli in besede. Cenim to, ne pozabim 🙂

?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close