MON srečanja samskih
Anonimno 5015, 24.05.2024 ob 10:51
kakšen vsaki deseti? Deset jih vsega skupaj ni obiskovalcev na temu forumu. Jaz sem na temu forumu že bil vse samo človek ne. In sedaj bi se naj jaz udeležil skupnega srečanja monovcev. Malo morgen.
Mal več jih je pa vseeno. Trenutno jih je 50 gor. Se pa strinjam, da nivo zmerjanja nekaterih je višek
Bo Darmun imel predavanje na srečanju? Sam on pravi, da oreng računa, ne bo brezplačno lapal svojo šizo.
Z debelo kuro si pa nimamo kaj pomagat. Če bi bilo nekje na atlantiku, bi se ga lahko uporabilo za vabo za morskega psa. Imam namreč željo enkrat lovit morskega psa na vrv in kavelj.☝️?
Da bom pa gledal nalito Replo in gnusno šiptarsko Lulo cezarjevo. Pa poslušal neustaljivega gobezdača balkan hohštaplerja Želimira, mi pa tud ni…..
abcd567, 24.05.2024 ob 13:33
Je kdo iz Maribora in okolice? Če je vreme, potem grem skoraj vsako soboto ali nedeljo od Hotela Arena po smučišču do vrhnje postaje gondole. Klanec za crknt, tako da vsaj za gor ne bi kaj dosti govorili ? Za dol pa ni problema.
Zakaj pa ne po cesti naokoli do trikotne in potem samo gornji del po fiski? Ostane več sape za pogovor. Pa upam, da pavza pri Lukeju…
Forum je zaprt za komentiranje.