MON srečanja samskih
V eni temi se predlaga srečanje samskih… zdaj mislim, da je na monu itak čisto malo ljudi pa še to večinoma poročeni. Tako, da ne bi bilo ravno uspeha.
Ampak včasih pa je bila ravno na monu ena taka skupina, ko smo se samski dobili in družili. Se še kdo spomni? Jaz sem bila enkrat ali dvakrat, na koncu, ko je že bolj razpadlo vse skupaj. Menda so se pa prej že večkrat dobili. Recimo šli s kolesi, pa v hribe peš pa take zadeve.
Obstoja še kje kaj takega, da se samski dobivajo za take zadeve? Pa ne mislim tistih dogodkov za samske, kjer mastno plačaš… bolj tako, da se sami zmenijo in plačaš pač storitev, ki jo uporabiš. Recimo, če greš igrat badminton, pač igrišče. Ne pa organizacije…
Obstaja kaj takega? Takrat z monovci smo se imeli fajn. Je pa to že hudo dolgo nazaj.
stara monklja, 23.05.2024 ob 20:31
Recimo par primerov:
pohod z Rogle do Lovrenških jezer
kolesarski skok na Roglo, iz Zreč
supanje na Velenjskem jezeru
pozimi smučanje …
Kje bi bil kak portal, da bi se dalo najti družbo za take reči? Samo samski, se razume.
Na monu je večina bolj takih za posedanje po gostilnah v LJ 🙂
jaz pa mislim, da je bolje brez nekih konkretnih aktivnosti, da ni preveč obremenjeno s tem. recimo sprehod okoli kakega jezera, kavica – da lahko tudi prej greš in ni nujen nek izlet. ker da greš na smučanje z neznanci – mislim, a sploh imaš kaj od tega, itak smučaš sam, lahko se skupaj voziš z vlečnico, kjer lahko kako rečeš, ali pa v pavzah, ampak a se to sploh komu da.. na smučanje greš, da smučaš.. je boljše brez aktivnosti, pomojem.
Ni panike, da pride kura na tak izlet. On čepi le v LJ v svoji plesnivi čumnati. Niti ni sposoben hoditi kake dve, tri ure po hribih. Kaj šele kaj več.
Božo pa k sreči tudi raje čepi pri igricah. Pa itak nima keša, da bi prišel do izhodišča.
Ampak tisti, ki bi pa organizirali kofetanje, pijačkanje v LJ, so pa v nevarnosti,d a se prislini kura ali pa božo.
ni panike, 24.05.2024 ob 08:57
Ni panike, da pride kura na tak izlet. On čepi le v LJ v svoji plesnivi čumnati. Niti ni sposoben hoditi kake dve, tri ure po hribih. Kaj šele kaj več.
Božo pa k sreči tudi raje čepi pri igricah. Pa itak nima keša, da bi prišel do izhodišča.
Ampak tisti, ki bi pa organizirali kofetanje, pijačkanje v LJ, so pa v nevarnosti,d a se prislini kura ali pa božo.
Ma ne samo to… Ocul vas raznjet…
Jaz menim, da take stvari tukaj težko dogovarjati, ker ste vsi anonimni,… Najprej boste vsi zainteresirani, na koncu pa bo na dogovorjeno srečanje prišel samo vsak 10-ti.
pomojem največji psihiči nikoli ne bi sploh prišli. tako da bi se nekega srečanja najbrž udeležili tisti, ki so zelo normalni, fajn ljudje, ki se celo držijo bolj v ozadju foruma, ne pa vsem in za vsako ceno odgovarjajo in tiščijo svoje..
se pa strinjam, da bi bilo lažje, če bi bili registrirani. mogoče motivacija.. 😉
kaj mislite?
Jaz se ne spomnim, da bi bila včasih na tem forumu srečanja v smislu športanja, vem pa da so bili nekakšni pikniki, na katere so prišli monovci in monklje. Večinoma tisti, ki so bili registrirani. Ampak to so bili drugi časi, Primož je skrbel za moderiranje, reševal prepire in napade…. zdaj je kaj takega nemogoče.
Forum je zaprt za komentiranje.