Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mon rabim vaše mnenje in nasvet

Mon rabim vaše mnenje in nasvet

Pisat izmišljotine ne pomeni drugega, kot da se norčuješ iz srčnih ljudi, ki te jemljejo resno in ti namenjajo svoj čas.

Pisat izmišljotine ne pomeni drugega, kot da se norčuješ iz srčnih ljudi, ki te jemljejo resno in ti namenjajo svoj čas.
[/quote]

Niso izmišljotine. Rekla sem le, da 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od vsega kar pišem na forumu ni res. Tisti 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je vse res. Kateri je tisti 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je pa dobro vprašanje.
Naj ostane za tiste, ki jim je res mar in jih ne bi nikoli prizadela.

Sami ste pisali, da me na forumu nihče ne jemlje resno in da sem trol. Kaj zdaj? Odločite se. 😊

Kakorkoli ..v poplavi izmišljenih tem, trolov in lažnih profilov, kjer se moški pretvarjajo da so ženske in obratno, kjer ljudje spodbujajo druge k samomoru, kjer forumaši zaničujejo in obsojajo vsakega, ki ga me razumejo, ki.je drugačen, kjer se izživljajo verbalno nad vsakim, ki ima pogum se prijaviti, …..sem še najmanj škodljiva oseba na celem forumu. To z gotovostjo lahko še vedno trdim. Moje izpovedi pišem drugje, kjer so dejansko cenjene. Tukaj pridem le po navdih.

Seveda, če bi z njo dobil partnerstvo, bi si med drugim zagotovil reden seks, zato se strinjam, da on cilja na partnerstvo. Če pa partnerstvo ne uspe, pa bi ga vsaj namočil rad, to je 1×1…

Poglej ti, Šfelca, Šmelca, ne vem, kaj si. Iz golega napisanega na prvo žogo resda ne opaziš njene preračunljivosti, ampak do tega zaključka prideš, če sklepaš po ženski naravi, ki je že sama po sebi “preračunljiva”. Ženska je narejena tako, da išče najboljšega partnerja za paritev. Avtorica trdi, da v tem trenutku ne bi veze ne avanture ne nič. Kaj pa, če bi mimo prišel en kaliber a la Brad Pitt? Bi ga zavrnila? Ne bi želela zveze s takim, če bi pokazal interes? He he, o tem govorim… Beta samci izvisijo, ko pride “boljša ponudba” mimo.
[/quote]

Alfa beta gama…vse isto. 😁 Samo drugače zavito. Ko prideš do srži pa …ugotoviš, da se je le bleščalo drugače – od daleč.

Noben samec me ne prepriča ta trenutek in verjamem, da še en čas ne bo. Morda bom kdaj dovolj obupana, da si bom še kakšnega zaželela, a težko. Sem le previdna z besedami 😄 zaradi karme.

Preračunljiva nikoli nisem bila. Sem šla vedno po srcu. Nikoli do sedaj tega nisem obžalovala, kljub razočaranju.

Kaže, da nimaš partnerja in si lačna romantične (filmske) ljubezni, zato pa delaš tipično dramo (iz miši slona) iz običajnih moško-ženskih odnosov v delovnem kolektivu, kjer je normalno, da se nekateri moški radi malo pohecajo s kosmatim humorjem (erotični flirt podton), še posebej z raznimi osamljenimi kokoši, ki vas vidijo kot ribe, ki najraje prijemate za te fore. In takšne “ljubezensko sestradane babe” (brez moškega, družine in otrok) takoj vidite neke globlje indice, ko iz enega moškega stavka dobite material za premišljevanje za cel mesec, da si v glavi zgradite napeto pol detektivsko romantično novelo, in se doma med štirimi stenami poglabljate, belite glavo, kaj bi naj vse to pomenilo…

Moj nasvet: Get a life! 😉 Fantaziranje je brezplodno, se je potrebno bolj potruditi, da si zgradiš življenje oz. da imaš življenje še izven službe, kjer lahko srečaš moške…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaže, da nimaš partnerja in si lačna romantične (filmske) ljubezni, zato pa delaš tipično dramo (iz miši slona) iz običajnih moško-ženskih odnosov v delovnem kolektivu, kjer je normalno, da se nekateri moški radi malo pohecajo s kosmatim humorjem (erotični flirt podton), še posebej z raznimi osamljenimi kokoši, ki vas vidijo kot ribe, ki najraje prijemate za te fore. In takšne “ljubezensko sestradane babe” (brez moškega, družine in otrok) takoj vidite neke globlje indice, ko iz enega moškega stavka dobite material za premišljevanje za cel mesec, da si v glavi zgradite napeto pol detektivsko romantično novelo, in se doma med štirimi stenami poglabljate, belite glavo, kaj bi naj vse to pomenilo…

Moj nasvet: Get a life! 😉 Fantaziranje je brezplodno, se je potrebno bolj potruditi, da si zgradiš življenje oz. da imaš življenje še izven službe, kjer lahko srečaš moške…
[/quote]

🤣 ammm…malček si skrenil v napačno ulico, ma nič hudega. Pravzaprav bi to vse skupaj, kar si zapisal, res lahko pasalo k eni lačni ljubezni in moškega, kar pa sem eksplicitno poudarila, da nisem. Nisem si delala nobenih filmov. Le v trenutku, ko sem dojela, da so stvari nekam čudne, nenavadne, njegovo obnašanje pa sumljivo, sem za trenutek pomislila, ali morda zamujam kaj vrednega vsaj premisleka. Priznam, bil je le kratek trenutek, pa še tega obžalujem, ker je oseba točno toliko gnjila in pokvarjena, kot se je na začetku že izkazalo. Moj instinkt nikoli ne zataji. Sem že dobila porcijo v petek in čutim posledice zavrnitve. A nič zato. Gremo naprej, kot da se nič ni zgodilo, si pa že delam drugi načrt glede zaposlitve, ker tukaj ne mislim ostati. Hinavci niso dobra družba, še najmanj v službi.

🤣 ammm…malček si skrenil v napačno ulico, ma nič hudega. Pravzaprav bi to vse skupaj, kar si zapisal, res lahko pasalo k eni lačni ljubezni in moškega, kar pa sem eksplicitno poudarila, da nisem. Nisem si delala nobenih filmov. Le v trenutku, ko sem dojela, da so stvari nekam čudne, nenavadne, njegovo obnašanje pa sumljivo, sem za trenutek pomislila, ali morda zamujam kaj vrednega vsaj premisleka. Priznam, bil je le kratek trenutek, pa še tega obžalujem, ker je oseba točno toliko gnjila in pokvarjena, kot se je na začetku že izkazalo. Moj instinkt nikoli ne zataji. Sem že dobila porcijo v petek in čutim posledice zavrnitve. A nič zato. Gremo naprej, kot da se nič ni zgodilo, si pa že delam drugi načrt glede zaposlitve, ker tukaj ne mislim ostati. Hinavci niso dobra družba, še najmanj v službi.
[/quote]

Bejž no, celo dramo spišeš in jo nasloviš z naslovom “pomagajte mi” na nekem forumu, za to je potrebna domišljija in želja po debatiranju, razčlenjevanju, seciranju – to pomeni, da nimaš prijateljic in si zelo osamljena.

Tipično žensko brezplodno premlevanje, iz česar se nikoli nič ne izcimi. Pri najstnicah je to normalno, zrela ženska pa mora vedeti, kaj hoče in koga hoče, ne pa tole dr. romani… Tip bo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na suhem pri tebi, tebi so dovolj metuljčki v fantazijskem knjižnem svetu, da si malo dopisuješ z nami, misel, da se je kak (mlajši) ogrel zate, ti povsem zadošča. 😀

Bejž no, celo dramo spišeš in jo nasloviš z naslovom “pomagajte mi” na nekem forumu, za to je potrebna domišljija in želja po debatiranju, razčlenjevanju, seciranju – to pomeni, da nimaš prijateljic in si zelo osamljena.

Tipično žensko brezplodno premlevanje, iz česar se nikoli nič ne izcimi. Pri najstnicah je to normalno, zrela ženska pa mora vedeti, kaj hoče in koga hoče, ne pa tole dr. romani… Tip bo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na suhem pri tebi, tebi so dovolj metuljčki v fantazijskem knjižnem svetu, da si malo dopisuješ z nami, misel, da se je kak (mlajši) ogrel zate, ti povsem zadošča. 😀
[/quote]

Res si hecen. No, ker vem kaj je res in kaj ni, mi ravno tej tvoji zapisi delujejo kot domišljijski spisi 🙂

Nobenega ne želim. Še najmanj mlajšega. Če že kdaj, bi moral biti vsaj kakšno leto starejši oz bolje rečeno bolj zrel. No, na suhem so sedaj vsi pri meni 😁 to si zadel. Metuljčke sem prerasla v 7.razredu. Škoda, včasih si želim, da bi lahko še gledala nekoga z rožnatimi očali. Tako bi verjetno prej želela ponovno koga ob sebi. Tako pa…težka bo.

Nobene drame ni bilo, le življenska zgodba. Zakaj vidite dramo v tem?

Prav tako mimostrel glede prijateljic. Jih imam veliko, a njih ne morem trolat 😄 ajajaj…

Res si hecen. No, ker vem kaj je res in kaj ni, mi ravno tej tvoji zapisi delujejo kot domišljijski spisi 🙂

Nobenega ne želim. Še najmanj mlajšega. Če že kdaj, bi moral biti vsaj kakšno leto starejši oz bolje rečeno bolj zrel. No, na suhem so sedaj vsi pri meni 😁 to si zadel. Metuljčke sem prerasla v 7.razredu. Škoda, včasih si želim, da bi lahko še gledala nekoga z rožnatimi očali. Tako bi verjetno prej želela ponovno koga ob sebi. Tako pa…težka bo.

Nobene drame ni bilo, le življenska zgodba. Zakaj vidite dramo v tem?

Prav tako mimostrel glede prijateljic. Jih imam veliko, a njih ne morem trolat 😄 ajajaj…
[/quote]

4 strani debatiranja… Skrajni čas je za ljubezen, za akcijo, ne pa da ostajaš le pri literarni pasivnosti… Aja, imaš prijateljice, super, ampak je vseeno bolj vznemirljivo, da o tem debatiraš še z nami moškimi zaradi erotičnega pridiha in dramatične napetosti… ;))

4 strani debatiranja… Skrajni čas je za ljubezen, za akcijo, ne pa da ostajaš le pri literarni pasivnosti… Aja, imaš prijateljice, super, ampak je vseeno bolj vznemirljivo, da o tem debatiraš še z nami moškimi zaradi erotičnega pridiha in dramatične napetosti… ;))
[/quote]
Pač na forumu ste zame vsi brezspolni, ker nikoli ne veš kdo je zares za nickom.

Za vsako stvar v življenju je določeno obdobje. Moje je bilo od 18.leta dalje. Trajalo skoraj 20 let. Se izpelo. Sedaj je čas še za kaj drugo. 😊

Pač na forumu ste zame vsi brezspolni, ker nikoli ne veš kdo je zares za nickom.

Za vsako stvar v življenju je določeno obdobje. Moje je bilo od 18.leta dalje. Trajalo skoraj 20 let. Se izpelo. Sedaj je čas še za kaj drugo. 😊
[/quote]

Eno je zavestno prepričanje o sebi in mišljenje, kako vse vemo (občutek nadzora nad poteki v življenju, misleč, da so vse odločitve zavestne ali racionalne) in kako se radi vidimo in kako bi radi, da nas drugi vidijo, je pogosto iluzija. Teorija spolov tudi tu na forumu ne bo držala, še posebej ne na psihološki ravni, kjer se takoj začuti moška ali ženska “energija”, ki ni eno in isto, kot že veš sama. Tako da še najbolj realno je, kako te drugi vidimo, seveda če si sposobna sprejeti povratno informacijo ali refleksijo.

Glede na to, da se tako zelo oklepaš racionalnosti, ti v ozadju gospoduje nezavedno iracionalno in sprejema (nagonske) odločitve brez tebe ali namesto tebe, vse dokler je ego sveto prepričan, da ima on vse pod kontrolo. 😉

Eno je zavestno prepričanje o sebi in mišljenje, kako vse vemo (občutek nadzora nad poteki v življenju, misleč, da so vse odločitve zavestne ali racionalne) in kako se radi vidimo in kako bi radi, da nas drugi vidijo, je pogosto iluzija. Teorija spolov tudi tu na forumu ne bo držala, še posebej ne na psihološki ravni, kjer se takoj začuti moška ali ženska “energija”, ki ni eno in isto, kot že veš sama. Tako da še najbolj realno je, kako te drugi vidimo, seveda če si sposobna sprejeti povratno informacijo ali refleksijo.

Glede na to, da se tako zelo oklepaš racionalnosti, ti v ozadju gospoduje nezavedno iracionalno in sprejema (nagonske) odločitve brez tebe ali namesto tebe, vse dokler je ego sveto prepričan, da ima on vse pod kontrolo. 😉
[/quote]

Realno je le mnenje prijateljic, ki o meni vedo vse. Njihovo mnenje cenim kot zaklad, ker vidijo stvari z distance. Nek forum, ki kot rečeno služi zabavi in čveku, ne more prevzeti take vloge. Je pa zanimivo brati vaša opažanja in mnenja. To pa.

Ne oklepam se prav ničesar. V življenju se vedno prepuščam toku. Samo povem kako mi kot opazovalcu trenutno izgleda..

Glede energij je pa tako, nekateri zelo dobro igrajo 😊 očitno leta izkušenj prinesejo tudi to sposobnost

Leta prinesejo skleroznost in bolečine v sklepih! A tebi pa modrost, boš lahko zaprosila za azil pri Smrkcih, če bo se modrost z leti še stopnjevala, samo tam že imajo eno modro Smrketo, ženske pa ne marate konkurence. :))

Hvala, tudi tu mi nič ne manjka. Pozornosti in ljubezni več kot dovolj. 😊 Med toliko smrkci pa jaz pač ne bi bila srečna. V življenju je ravnovesje vse.
Pustimo modrost tistim, ki jo iščejo. Meni je važno le, da sem srečna.

Razmišljam kaj je s teboj narobe, da se zaletavaš v žnjti šolski primer normalne ločenke, ki je v obdobju praznega gnezda dokončno zblodila?

A si toliko mlad da si še neizkušen, se iz izkušen nisi sposoben nič ali zelo malo naučiti, dolgčas,……..,no kaj?

Ce napises neki fanfiction na wattpadu o tem bo morda netflix kupiu in posnel film ?

Odgovor na objavo uporabnika
Lolres, 12.09.2021 ob 21:02

Ce napises neki fanfiction na wattpadu o tem bo morda netflix kupiu in posnel film ?

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close