Mon rabim vaše mnenje in nasvet
Sem ga poklicala sinoči. Nisem imela miru dokler nisva razčistila. Zdaj sva že 2 uri na del.mestu in izgleda, da bo ok. Se obnašava normalno, kot prej. Mi je prav odleglo!
Sem ga pa vprašala, če kaj praznuje, da je rezerviral mizo ali kaj in da se ne počutim komot v teh fensi restavracijah ..pa če se lahko zmeniva za it kam drugam, na kebab ali v meka al kaj takega po službi. Pa je rekel, da me je želel le malo razvedriti, ker sem se mu zdela tako potrta in zaskrbljena in je mislil, da mi bo to malo polepšalo teden, ker ve da je bil in še bo naporen zame. Sem se mu zahvalila in rekla, da sem zelo ranljiva v tem obdobju in si ne želim delati nekih filmov v glavi, ampak da sem dobila občutek, da me vabi na zmenek in da jaz pač nisem za to. Pa je rekel, da ne. Ni bilo mišljeno kot zmenek. Sem rekla super, ker on najbolje ve, da je to zadnje kar rabim ta moment in ker ve, da mi je že dolgo všeč nekdo drug in je pač moje srce zasedeno, čeprav nisva skupaj, da ne izpade kako drugače, ker sem vesela, da imam tako fajn sodelavca in prijatelja in ne bi želela to izgubiti tako kot je.
Potem sva še malo poklepetala, nisem začutila v nobenem trenutku, da bi bil jezen ali razočaran ali karkoli. Verjamem, da je imel najboljše namene a izpadlo je preveč invazivno v tem momentu. Vem, da ni nič takega, a imela sem slab občutek in obremenilo me je, zato sem vesela, da sva razčistila.
Ja Miki, vem da preveč razmišljam. Sem overthinker od vedno. Pač taka sem, en toliko lahko delam na tem, ma ko pride do takih in podobnih situacij, mašina dela sama in melje brez prestanka. Ne znam se umiriti…
Mi ni do nobenega in on to dobro ve, zato me je zmedlo vse skupaj. Vse sem mu zaupala in bila res sproščena ob njem, ker sva prijatelja. Bom iskrena, in ja.. točno tako kot je in kot že ve mu bom povedala. Jaz se ne mislim spreminjat, a vem da pol ne bo več tako kot je bilo do zdaj. Toliko ga pa poznam. To bo surla do Pakistana. In potem maščevanje.. tako neočitno. Kajla tu, kajla tam. Zato mi niti ni všeč kot moški, kot partner. Kaj je bilo meni to treba…
[/quote]
Če on dobro ve, da ti ni do nobenega moškega, potem je NJEGOV PROBLEM, če bo v soboto zanj to kosilo predstavljalo zmenek. Sploh ne vem, zakaj se ti s tem ukvarjaš??? On je bil VNAPREJ obveščen, da ne iščeš ničesar, torej? Če sta tako odprta in si vse povesta, mu tako lahko obrazložiš, če bo kaj silil vate, čisto preprosto.
Je pa napaka tudi na tvoji strani, da greš s sodelavcem spletat tako tesne odnose, vezi. Ne poznaš reka “služba je služba in družba je družba”? Kar še kako drži in zna biti sila neprijetno, če bo tip res užaljen in ti metal potem v službi polena pod noge. Ti bo pa šola za drugič. Morda.
Če on dobro ve, da ti ni do nobenega moškega, potem je NJEGOV PROBLEM, če bo v soboto zanj to kosilo predstavljalo zmenek. Sploh ne vem, zakaj se ti s tem ukvarjaš??? On je bil VNAPREJ obveščen, da ne iščeš ničesar, torej? Če sta tako odprta in si vse povesta, mu tako lahko obrazložiš, če bo kaj silil vate, čisto preprosto.
Je pa napaka tudi na tvoji strani, da greš s sodelavcem spletat tako tesne odnose, vezi. Ne poznaš reka “služba je služba in družba je družba”? Kar še kako drži in zna biti sila neprijetno, če bo tip res užaljen in ti metal potem v službi polena pod noge. Ti bo pa šola za drugič. Morda.
[/quote]
Je prišlo spontano. Sva pač toliko ur na dan skupaj, ne morem ravno ignorirat osebe… ne vem. Ni bilo načrtno. Se je zgodilo.
Sva medtem razčistila. Ne bo težav, vsaj zaenkrat kaže tako…
Zdaj jih pa sram, so se potuhnile…….Nekaj je šusnilo, nekaj je švisnilo, k tlom se je stisnilo….😂 Dokler ste ve mlele monovski luft sem se jaz med demonstarcijo ribolova zagnani ribički moral malo považit in praktično pokazat, kako se v manj kot pol minute dobi pet kilski krap, ki pride na površje jest velik kos kruha.😂 Star maček zna vsestransko fascinirat, vsaki po njenih potrebah, veste?😂…zmatran pa sem, to pa ja….😂
Bravo. Verjamem, da je bila ribička fascinirana nad ulovom 😊
Verjetno ne bom mogla več pisat tu gor pod svojim vzdevkom, saj sem zjutraj pomotoma zbrisala vso zgodovino in gesla tudi. Sedaj se pa ne spomnim več gesla za mon, email pa je imel enako geslo .. razen če sem si slučaaaajno kje zapisala, kar pa ni v moji navadi. Bodi mojster še za to dej, pa mi pomagaj ven iz godlje 🙈 Novega ne mislim odpirati. Kot “multinično” pa tudi ne pisati.
Ne želiš veze ne avanture, a da bi se ti ponudila priložnost z alfa moškim, pa bi takoj skočila 🙂 🙂
Tvoj sodelavec je beta, smo že dojeli. Ni ti privlačen in ga imaš v friend zone.
Ne vem, koliko si stara, ampak če si pod 30, imaš še šanse, da najdeš alfa samca za vezo, po 30-tem je vse težje, ker so vsi “dobri moški takrat že oddani”.
Če pa si nad 30, boš imela z vsakim letom v igri samo več beta ostankov, kot je ta sodelavec.
Revež bi ga rad namočil, pa te vabi ven. Povej mu čim prej tako, kot stvari stojijo, ne pa da ga zavajaš. Pričakuj pa, da se bo potem oddaljil.
Žensko-moško prijateljstvo ne obstaja, draga moja. Kot vidiš, ena stran vsaj potihem ali pa naglas na neki točki nekaj “želi”.
Ne želiš veze ne avanture, a da bi se ti ponudila priložnost z alfa moškim, pa bi takoj skočila 🙂 🙂
Tvoj sodelavec je beta, smo že dojeli. Ni ti privlačen in ga imaš v friend zone.
Ne vem, koliko si stara, ampak če si pod 30, imaš še šanse, da najdeš alfa samca za vezo, po 30-tem je vse težje, ker so vsi “dobri moški takrat že oddani”.
Če pa si nad 30, boš imela z vsakim letom v igri samo več beta ostankov, kot je ta sodelavec.
Revež bi ga rad namočil, pa te vabi ven. Povej mu čim prej tako, kot stvari stojijo, ne pa da ga zavajaš. Pričakuj pa, da se bo potem oddaljil.
Žensko-moško prijateljstvo ne obstaja, draga moja. Kot vidiš, ena stran vsaj potihem ali pa naglas na neki točki nekaj “želi”.
[/quote]
Ti “beta vedezevalka”… 😄
On jo vabi pod pretvezo na vecerjo za svoj namen, kot ti trdis.
Zakaj pa on ne vidi nje kot “potencialno kandidatko za partnerstvo”, ne pa za 1 sex?
On je bolj preracunljiv kot ona, ki mene ne deluje, po napisanem.
No, ” beta vedezevalka”, povej kaj vec, naprej o tem.
Ti “beta vedezevalka”… 😄
On jo vabi pod pretvezo na vecerjo za svoj namen, kot ti trdis.
Zakaj pa on ne vidi nje kot “potencialno kandidatko za partnerstvo”, ne pa za 1 sex?
On je bolj preracunljiv kot ona, ki mene ne deluje, po napisanem.
No, ” beta vedezevalka”, povej kaj vec, naprej o tem.
[/quote]
Seveda, če bi z njo dobil partnerstvo, bi si med drugim zagotovil reden seks, zato se strinjam, da on cilja na partnerstvo. Če pa partnerstvo ne uspe, pa bi ga vsaj namočil rad, to je 1×1…
Poglej ti, Šfelca, Šmelca, ne vem, kaj si. Iz golega napisanega na prvo žogo resda ne opaziš njene preračunljivosti, ampak do tega zaključka prideš, če sklepaš po ženski naravi, ki je že sama po sebi “preračunljiva”. Ženska je narejena tako, da išče najboljšega partnerja za paritev. Avtorica trdi, da v tem trenutku ne bi veze ne avanture ne nič. Kaj pa, če bi mimo prišel en kaliber a la Brad Pitt? Bi ga zavrnila? Ne bi želela zveze s takim, če bi pokazal interes? He he, o tem govorim… Beta samci izvisijo, ko pride “boljša ponudba” mimo.
Seveda, če bi z njo dobil partnerstvo, bi si med drugim zagotovil reden seks, zato se strinjam, da on cilja na partnerstvo. Če pa partnerstvo ne uspe, pa bi ga vsaj namočil rad, to je 1×1…
Poglej ti, Šfelca, Šmelca, ne vem, kaj si. Iz golega napisanega na prvo žogo resda ne opaziš njene preračunljivosti, ampak do tega zaključka prideš, če sklepaš po ženski naravi, ki je že sama po sebi “preračunljiva”. Ženska je narejena tako, da išče najboljšega partnerja za paritev. Avtorica trdi, da v tem trenutku ne bi veze ne avanture ne nič. Kaj pa, če bi mimo prišel en kaliber a la Brad Pitt? Bi ga zavrnila? Ne bi želela zveze s takim, če bi pokazal interes? He he, o tem govorim… Beta samci izvisijo, ko pride “boljša ponudba” mimo.
[/quote]
To se ze lepse slisi. No upam da mu uspe, pa da bo srecen al je to ona ali katerakoli druga njemu namenjena.
Drugi del…
Pac sklepam po sebi, ker nisem preracunljiva oseba.
Ampak tisti stari model kjer zagovarjam pristnost, zvezo kjer je res dobro partnerstvo in ljubezen, z osnovnimi materialnimi stvarmi.
Raje reven in ljubec. Kot pa bogat in nadut ter nesrecen.
Ne vem, po pisanju mi ne deluje taka kot tebi. Kaka je v resnici ne morem vedet, nisem pretok.🤷♀️
To se ze lepse slisi. No upam da mu uspe, pa da bo srecen al je to ona ali katerakoli druga njemu namenjena.
Drugi del…
Pac sklepam po sebi, ker nisem preracunljiva oseba.
Ampak tisti stari model kjer zagovarjam pristnost, zvezo kjer je res dobro partnerstvo in ljubezen, z osnovnimi materialnimi stvarmi.
Raje reven in ljubec. Kot pa bogat in nadut ter nesrecen.
Ne vem, po pisanju mi ne deluje taka kot tebi. Kaka je v resnici ne morem vedet, nisem pretok.🤷♀️
[/quote]
* prerok
[/quote]
Meni tako tu deluje…kaka je v reali je tezko presodit.
Kot da se boji. Ceprav je v pisanju zgovorna. Morda je bolj tiha ko nanese tema na partnerstvo, o vremenu, politiki pa ropota kot motorka.
Boji se lahko zavrnitve? Rabi cas da se sprosti in ni oznacena da moskega preplavi z vsemi custvi in ljubeznijo…lahkl da je bila grobo zavrnjena in ranjena v tem.
Zato komplicira in misli da mora bit vse tipi topi, da si zasluzi to ljubezen…
[/quote]
Ce mene vprasas…me alfa ne zanimajo.
Raje imam beta osebe. Pristno, clovesko, prizemljeno, moralno.
Meni tako tu deluje…kaka je v reali je tezko presodit.
Kot da se boji. Ceprav je v pisanju zgovorna. Morda je bolj tiha ko nanese tema na partnerstvo, o vremenu, politiki pa ropota kot motorka.
Boji se lahko zavrnitve? Rabi cas da se sprosti in ni oznacena da moskega preplavi z vsemi custvi in ljubeznijo…lahkl da je bila grobo zavrnjena in ranjena v tem.
Zato komplicira in misli da mora bit vse tipi topi, da si zasluzi to ljubezen…
[/quote]
Šnelca kar pišem sem got je 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izmišljeno. Zabijam dolgčas. Ne si jemati teh tem preveč k srcu.
Noben me ni prizadel, zavrnil, ranil. Ko bom želela kaj v življenju, si bom tako kot do sedaj šla to iskati. Do takrat pa imam vsega kolikor potrebujem.
Hvala, ker si tako srčna.
Šnelca kar pišem sem got je 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izmišljeno. Zabijam dolgčas. Ne si jemati teh tem preveč k srcu.
Noben me ni prizadel, zavrnil, ranil. Ko bom želela kaj v življenju, si bom tako kot do sedaj šla to iskati. Do takrat pa imam vsega kolikor potrebujem.
Hvala, ker si tako srčna.
[/quote]
Meni res ne pade na pamet si temo izmislit in tu pisat.
Pol sem res za Luno, ker ne postekam. Vzamem vse dobesedno.😶🙄
Forum je zaprt za komentiranje.