MON je ateistično gnezdo
marija šentflorjanska, 18.12.2021 ob 19:15
še vsk k se je vn metal z oh kolk sm jž pobožn bog mi je priča se je na konc izkazalo da je navadn odpadek. pa tut če sedi v prvi vrsti na Brezjah. na stara leta pa sploh se križajo za vsak šit. ja bot pošten cel fajf ne sm nakonc
Pa lih konc je najbolj važen. Takrat ko se za sprejemne pripravljaš.
ne drezaj, avtor, 18.12.2021 ob 20:02
Kaj je spet narobe z ateisti? Pač smo. Obstajamo. Tudi na MON. Enako kot obstajajo verniki vseh vrst. Tudi na MON. In če se ne drezamo, je vse v najlepšem redu. Zdaj, ko prihajajo prazniki, pa sploh svetujem, da se posvetite svojim družinam, miru na svetu in v sebi ter lepi prihodnosti.
V nebesih bog sedi v pisarni, pa mu pride Peter povedat, da je prišel pred vrata wd, znan ateist, pa da sprašuje, ča lahko vstopi. Bog naprej dela seznam, pa mu čez ramo odvrne: reci mu, da me ni.
wd40a148, 18.12.2021 ob 20:06
V nebesih bog sedi v pisarni, pa mu pride Peter povedat, da je prišel pred vrata wd, znan ateist, pa da sprašuje, ča lahko vstopi. Bog naprej dela seznam, pa mu čez ramo odvrne: reci mu, da me ni.
WD, ti boš šel direktno v nebesa, brez preverke na vhodu. Teleportacija pod najlepše drevo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.