Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mon desničarski forum

Mon desničarski forum

Morda se v tej obliki kot je, mon res zapira. a odprl se nov, ni važno pod kakšnim imenom in pogoji. Mon je več kot očitno  desničarsko trobilo najnižjega ranga in novi bo še slabši. Kakšno je vaše mnenje. Desnjaki obvoz! V tej temi niste dobrodošli, saj imate že cel forum, zato se vzdržite vaših populističnih in demagoških komentarjev.

Odgovor na objavo uporabnika
Vigilant, 25.09.2025 ob 13:43

Morda se v tej obliki kot je, mon res zapira. a odprl se nov, ni važno pod kakšnim imenom in pogoji. Mon je več kot očitno  desničarsko trobilo najnižjega ranga in novi bo še slabši. Kakšno je vaše mnenje. Desnjaki obvoz! V tej temi niste dobrodošli, saj imate že cel forum, zato se vzdržite vaših populističnih in demagoških komentarjev.

Ravno tople vode pa res ni treba odkrivati. To je znano že več kot 15 let. Styria, ki upravlja z vso to mašinerijo  je avstroogrska pobožnjaška tvorba. Bolj me zanima, če imaš kakšno rešitev.

Me zanima, kaj se je odprlo.

Ne bi pa hodila na cvek123, niti ne na reddit.

Vsaj kak namig?

Resen desničarski forum ne bi imel gor spak kot sta daisycuter in Mama Miška.

spakarija, 25.09.2025 ob 14:36

Resen desničarski forum ne bi imel gor spak kot sta daisycuter in Mama Miška.

Kdo pa trdi, da je mon resen forum?

Ni to samo tu, na vseh forumih je 80% folka proti tej vladi, niso nujno neki hudi sdsovci, ampak so jim pa definitivno Robi, Vrečko, Jenulj in njegovi in podobna bagra podn od podna, paraziti najhujšega tipa in če se jih ne ustavi, bomo imeli v parih letih totalno razslojeno družbo, na eni strani kasto privilegiranih prejemnikov javnih sredstev, in na drugi 95% navadnih ljudi, ki morajo sami preživljati sebe in svoje.

In to je pa tudi meni npr., ki sem levičar po srcu, pretehtalo, da sem proti tej vladi, popolnoma nesposobni, nepotizem in korupcija še nikoli hujša, najvišji davki na svetu, prisilne naročnine na režimske medije s 3.000 zaposlenih, za vse to dobimo pa navadni ljudje razpadajoče zdravstvo, impotentno pravosodje in zastoje na cestah.

Jebeš ti to, potem je pa vseeno Janša veliko boljši, kaj me briga kaj on tvita, če imam 2 plače letno več v žepu in vsaj krade se ne tako brezsramno. Pa še ne bruka nas z nesposobnostjo in z dubajsko droljo pod roko.

ZDAJ JE SVOBODA ZATO SAMO ODJEBI Vigilant …

Anonimno 2733, 26.09.2025 ob 01:38

ZDAJ JE SVOBODA ZATO SAMO ODJEBI Vigilant …

Desnjaški iztrebek obvoz, sem rekel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close