momment, ko sem spoznala , da so ljubljančani res pičččččkice
danes na morju, moj mož dolenc, jaz notranjka, ekipa okrog 10 ljudi domačih, pridejo neki ljubljančani k nam in se podružimo “o čist mauuu mi nalij, da neom preveuč pjan”, pa pizdddda ti materina kaj si ressssssssssss tak pederskkkki devičnik kot vsi ljubljančani al kaj, fak vsi ste istii… na dolenjskem se nikoli ne vpraša tega, mi sammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pijemo ullalallalalalalal
ena resna tema, 30.07.2021 ob 22:03
danes na morju, moj mož dolenc, jaz notranjka, ekipa okrog 10 ljudi domačih, pridejo neki ljubljančani k nam in se podružimo “o čist mauuu mi nalij, da neom preveuč pjan”, pa pizdddda ti materina kaj si ressssssssssss tak pederskkkki devičnik kot vsi ljubljančani al kaj, fak vsi ste istii… na dolenjskem se nikoli ne vpraša tega, mi sammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pijemo ullalallalalalalal
Tole je kr neki. Brezzveze.
Plavi, 30.07.2021 ob 22:33
Dovolj je , da čuješ njihovo govorico, pa tega želodec enostavno ne more prebavit! Ko pa na to dodaš pametovanje, aroganco, prezir, podsmeh, in prepričanost v večvrednost, te mine volja, da bi sploh komuniciral z temi modeli. Ljubljana je popolna mentalna greznica!
čista resnica
Dejte pretiravat. Dej dolenjcu refošk, gotovo. Mi je blo jasn, zakaj ga loh tok pijejo…k sm probu cvičk…sem reku bomo kontra nardil:
Sem prinesel možakarju naš domač vin z vikenda, je reku u piii je to močno, pa tisto flašo žvečil 1 mesec…
Cvička bi pa loh tanku po želji…
V detajle kdo kaj kje ne bi, k pojo kkšni pogruntali kdo sem.
Kot notranjka ….. ti že nisi notranjka :). Ker prvo če bi bila bi znala lj. naglas oponašat kar to tvoje skropucalo ni, kot drugo pa notranjci ne prenesemo dolenjcev. Ti pa trdiš da si poročena z eno pijanduro iz tam. Primitivna si kar dovolj za dolenjce no, življenje imaš tudi očitno bedno da se rabiš nalivat kot žolna da mu za par ur uideš….ja nč, zapijajte se še naprej. Druzga itak niste sposobni.
Forum je zaprt za komentiranje.