Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Molji na pomoč!

Molji na pomoč!

Odločila sem se prebrati Cervantesovega don Kihota, ki je bil že dolgo na moji “must read” listi, saj je od srednje šole minilo že kar nekaj let. Prijateljica, ki je tudi dokaj literarno navdušena, mi govori o tem, da naj bi se v romanu zgodil prelomni trenutek po katerem Sančo Pansa ne zaupa več svojemu “gospodarju” don Kihotu in tako sem se znašla v dilemi:kateri točno je ta dogodek. Prijateljica mi pa noče odgovorit, zato prosim za pomoč, če se kdo spozna na to…

A pol si prebrala knjigo? Kateri trenutek pa ti misliš da je?

pozdravljeni dragi knjižni molji!!

zanima me ena stvar, in srčno upam, da mi bo kdo znal odgovoriti:

lani sem si iz knjižnice v ljubljani izposodila več knjig, vendar sem vmes zaradi prometne nesreče pristala v bolnišnici za nekaj tednov.

skratka, rok za izposojo mi je potekel, tako da sem domov dobila zamudnine za okrog 80 eur. Šla sem v knjižnico, in knjige vrnila, in se z prijazno gospo dogovorila, da bom poslala potrdilo od zdravnika da sem res bila v bolnišnici in da naj mi oprostijo zamudnino.

stvar je bila sledeča, da sem imela nato toliko opravka s terapijami, šolanjem in službo, da sem na vse skupaj pozabila.

zdaj me pa zanima, ker si zelo želim spet iti v knjižnico, če kdo ve, kaj me bo tam čakalo (ali bom morala vseeno kaj plačati ali ne).

najlepša hvala

Pozdravljena,

korektno bi bilo, da vrneš vse do zadnjega centa, če nisi toliko odgovorna, da bi izpolnila svoj del dogovora. Na tvojem mestu bi me bilo malo sram, to pa le moram priznati!

3. decembra lahko vrneš knjige v knjižnico in ti ni treba plačati zamudnine 🙂

knjige sem vrnila. nisem samo odnesla potrdila da ne rabim plačat zamudnine, ker sem bila v bolnišnici.

New Report

Close