Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Mojstrice, na pomoč!!!

Mojstrice, na pomoč!!!

Drage šefice!

V soboto se odpravljam v Strunjan na piknik mamic z dojenčki, kamor naj bi vsaka prinesla kakšno jed. Torej že veste, kakšno pomoč potrebujem…
Poleg tega je moja hči alergik (pa tam bo najbrž še nekaj takih), tako da osebno ne smem uživati nič mlečnega (vključno seveda z mlečnimi izdelki), nič jajc, nobenih oreščkov, kakava, svinjine, svežega paradižnika tudi raje ne. Pripravila bi pa rada kaj takšnega, da bom lahko tudi sama jedla. Obenem ne bi bilo slabo, če bi priprava jedi vzela malo časa, pa pripporočljivo je, da je užitna tudi hladna in da se med potjo od Lj. ne bo sfižila. Sama sem razmišljala v smeri kakšne riževe ali makaronove solate…(ni pa ta smer nujna!!!) Ampak nisem neka silna kuharica, tako da bom neznansko vesela, če mi boste lahko svetovali, kaj bi se obneslo, kak recept, namig, karkoli.

Lepa hvala že vnaprej,
Ivana

Pozdravljena! Ce razmisljas v smeri rizeve solate,je babi napisala pod Kaj postreci obiskom-Vesna 14. 4. Poglej,mogoce ti bo vsec. Seveda izpustis ,cesar ne smes jesti. Lp wy

ojla, jaz sem tudi brez ideje, bom kar Karmen povprašala, ker res ne vem kaj skuhati. Se vidmo
branka

Ivana in Branka,
ne sekirajta se, saj je na tem srečanju hrane vedno preveč, za vsakega se najde nekaj. Ponavadi prav makaronovih in riževih solat ne manjka. Specita ali skuhajta kakšno enostavno družinsko specialiteto, da vaju bodo drugi hvalili in prosili za recepte, he, he… Sama bom prinesla domačo telečjo pašteto (kljub vegetarianskemu “lobiju”) in doma pečen kruh ter pražena semena (sezam, bučke, lan in sončnice), njamsi… Upam, da bo spet imela Irena s seboj njihove domače klobas, he, he…

Kakšno srečanje pa imate? Zaprtega kroga?
LP Barb

No, ja zaprtega kroga čisto ne. To je redno spomladansko LLLI srečanje, za članice in njihove družinske člane društva. Uradni del srečanja je občni zbor, sestanek društva, ostalo potem pa piknik in veselo igranje…

Sem preveč vsiljiva, če vprašam še kakšno društvo je to? LLLI? Ne poznam.
Hvala, LP Barb

branka

Najlepša hvala obema:))
LP Barb

Najlepša hvala obema:))
LP Barb

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close